Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

AudioQuest Monsoon tápkábel - 2 m

Polírozott magas tisztaságú réz (PSC+) és hosszú szemcséjű (LGC) réz vezetőt tartalmazó, valós koncentrikus szerkezetű hifi tápkábel, Saját szabadalom szerinti földzaj elnyelő technológia, Irányhelyes vezetőszálak


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Nem rendelhető.
Ingyen szállítjuk!
220 500 Ft / db
Részletek

Nagyáramú transzfer

Míg sok váltóáramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállást biztosít a nagyáramú kereslet kielégítésére, a kábel jellemző impedanciája szintén fontos az optimális teljesítmény szempontjából. Ellentétben a legtöbb váltakozó áramú kábellel, az AudioQuest AC kábelek alacsony DC ellenállást és zéró impedanciát egyesítenek.

Föld zaj-disszipációs technológia

Az AC földelő vezetékek védelmet nyújtanak az áramvezetékek hibáitól, de antennaként is működnek. Ily módon az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak van kitéve. Ez az RF zaj elkerüli a komponens tápegységeit, és tipikusan közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköréhez kapcsolódik. Az AudioQuest szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation nagymértékben csökkenti ezt a torzulást, és eddig még soha nem látott zajszóródást eredményez a lehető legszélesebb sávszélességen (tartományon). Egyedülálló áramkör-topológiánk egy közös fáziskioltó tömböt használ, együttesen a saját dielektromos anyagokkal, amelyek további differenciál lineáris szűrést biztosítanak.

Irányítottság

Minden húzott fémszál vagy -vezető nem szimmetrikus, ezért irányított, szemcsés szerkezetű. Az AudioQuest vezérli az eredményül kapott RF impedancia változást, hogy a zaj elkülönüljön, hogy ne okozzon torzulást. A helyes irányt minden AudioQuest audio kábelben használt fémvezeték-sorozat meghallgatása határozza meg. Adott esetben a nyilak egyértelműen megjelennek a csatlakozókon a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljében a nyilak nem csak azt jelzik, hogy a Noise-Dissipation részeként optimalizálja a fémirányú irányítást, hanem a pajzs és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzi a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audioquest
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!