Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
159 990 Ft - 7 999 990 Ft
Gyártó
Szín
Impedancia
Rendszer
Felépítés

Álló hangfal

Szeretne végre egy jó álló hangfalat a nappalijába? Egy jól kiválasztott álló hangfal hosszú évekig sok örömünk forrása lehet.  Nálunk prémium kategóriás, esztétikus, jó minőségű álló hangfalakat talál óriási választékban. Ha nehéz a döntés, szívesen segítünk a választásban, akár teszt lehetőséggel, akár tapasztalataink átadásával.


246termék
 
246termék

Álló hangfal választás szarvashibák nélkül

A folyamatosan bővülő álló hangfal kínálatban támpontok nélkül borzasztó nehéz eligazodni. Ha Ön is tanácstalannak érzi magát, akkor nincsen egyedül. Egy belépőszintű álló hangfalpár ára is meghaladhatja a százezer forintot. Emiatt sem mindegy, hogy melyik termék lesz az Ön kiszemeltje, hiszen a jó hangsugárzó hosszú évekig kiszolgálja használóját. Rossz esetben viszont tartalmazhat olyan hangkarakter sajátosságokat, amelyek hosszú távon elrontják a zenei élményt, Önnek nem tetsző, kellemetlen hangot eredményezve. Egyes álló hangfalak válogatósak lehetnek az erősítőkkel, ami azt jelenti, hogy nem minden technológia és gyártó hozza ki belőlük tudásuk legjavát. Ha szeretné utólagos csalódás nélkül megtalálni az ízlésének megfelelő terméket, akkor érdemes szakértői tanácsot kérnie. Mit érdemes fontolóra venni álló hangfal választása előtt?

Hasznos szempontok álló hangfal választáshoz

Ha lehet, akkor éljen a személyes kipróbálás lehetőségével! Bemutatótermünkben előzetes bejelentkezés esetén lehetőséget nyújtunk arra, hogy nyugodt körülmények között meghallgasson sok hangfalakat. A megbeszélt időpontra, előre beüzemelt hangrendszer fogadja Önt. Nálunk egyidejűleg több hangsugárzó összehasonlítására is van lehetősége. Komplett rendszer összeállításban is tudunk segíteni, amennyiben első hifi szettjét építi. Az alábbi lista olyan tulajdonságokat tartalmaz, amelyeket célszerű számításba venni választás előtt:


Doboz és hangszórók mérete. A nagyobb álló hangfal testesebb szórásra és szélesebb frekvencia-átvitelre alkalmas. Ez előnyt jelenthet, különösen akkor, ha tágasabb szobában lesz használva.

Felhasználás módja. Az Ön műsor igénye (zenére vagy inkább filmre fogja használni, egy vagy több zenei stílusra kell, hogy megfeleljen stb.) is segít szűkíteni a kört.

Rendelkezésre álló hely. Ossza meg velünk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a hangfalnak szánt szoba. Így a tér adottságaihoz illő opciókat tudunk ajánlani.

Terhelhetőség és hangminőség. Szereti a nagy hangerőt, vagy csak háttérzeneként fog szólni a műsor? Az igényesebb modellek nemcsak jobban bírják a terhelést, hanem felbontásuk is valósághűbb és erőlködéstől mentes marad intenzívebb járatás esetén is.

Hosszú távú hallgathatóság. Annak érdekében, hogy a hangsugárzó kifinomult, pihentető hangélményt nyújtson, lágyabb karakterre és rendszerszintű gondolkodásra lesz szükség. Az utóbbi azt jelenti, hogy érdemes tudatosan választani hozzá illő kábelt, hálózati lejátszót vagy cd lejátszót és erősítőt.

Mi befolyásolhatja az álló hangfal árakat?

Az ideális hangsugárzó doboz nem színezi a hangot, amihez több feltételnek kell teljesülnie. A gyártók főleg belső merevítésekkel, kerekített élekkel, finomhangolt reflexnyílással és más vibrációcsökkentő technológiákkal érik ezt el. A profin megépített doboz drágább, de hitelesebb hangzást nyújt. A hangszórók anyaga (papír, selyem, fém, műanyag, ásvány tartalmú kompozit stb.), mágneses kialakítása, a bonyolultabb gyártási eljárások is befolyásolják az eredményt. Az igényes zenehallgatásra tervezett hangfalak jobb minőségű belső kábelezést és keresztváltó alkatrészeket, továbbá masszívabb talpat és csatlakozópanelt tartalmaznak. Az élethűbb megszólaláshoz több mérnöki munka, és időigényes tesztelés szükséges. Cserébe megismerheti kedvenc zenéit úgy, ahogy a zenész vagy hangmérnök is megálmodta!

Hogyan történik az álló hangfal rendelés menete?

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön és örömmel segítünk! Kínálatunkat mindig a legjobb ár-érték arányú, világszinten elismert termékekből állítjuk össze. Álló hangfal típusaink szakértők és vásárlók köreiben is jól bevált, elismert típusok. Rendelését kérheti házhozszállítással vagy személyes bolti átvétellel is!