Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Acoustic Energy AE109 MKII álló hangfal - fekete
Acoustic Energy AE109 MKII álló hangfal - fekete
229 900 Ft / pár

Acoustic Energy AE109 MKII álló hangfal - fekete

Acoustic Energy AE109 MKII álló hangfal - fekete
Acoustic Energy AE109 MKII álló hangfal - fekete

Nagyszerű angol hangzás, a márkára jellemző minőség.
2.5 -utas, hátsó bass-reflex, padlón álló hangfal, Papír membrán mély-/középsugárzók, Lágy selyem dóm magassugárzó újratervezett WDT "tölcsér"-ben, HDF doboz szerkezet - masszív kialakítás, Frekvencia-átvitel: 41 - 26 000 Hz

Garancia idő
36+24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Rendelj itt!
Ingyen szállítjuk!
229 900 Ft / pár
Részletek

Az új AE109² tervezése során az angolosan karcsú doboz mellett cél volt az európai nappalikat könnyedén megtöltő hangnyomás megvalósítása. Eközben a gyártó természetesen nem feledkezett meg a klasszikus Acoustic Energy hangzás megőrzéséről sem, amit a remek hangszórókészlet mellett újratervezett keresztváltóval is igyekeztek megvalósítani. 
Az új tervezésű hangszóró a nagyobb átmérője mellett nagy amplitúdóra lett tervezve. Így a roppant masszív dobozkialakítás és a nagy teljesítményű hangszórók pontosan tudnak dolgozni akár sztereó, akár házimozi front hangfal szerepkörben. Legyen szó apró részletekben bővelkedő zenéről, vagy teljesítmény és pontosság kombinációját megkövetelő film hanganyagról, az AE109² remekelni fog.
A nagy energiák kezeléséhez az Acoustic Energy csapata a márkára jellemző alapossággal közelített. Vagyis a lehető legmasszívabb dobozkialakításra törekedtek, amit ezúttal az MDF-nél is jobb, de költségesebb HDF. vagyis nagy sűrűségű farostlemezzel oldottak meg. Ez az anyag egyúttal lehetőséget adott az oldalfalak vastagságának kis mértékű csökkentésére is, ami jelentősen megnövelte a belső térfogatot, és így jobb mélytartományt kínál szobai körülmények között is.
A 25 milliméteres lágy dóm magassugárzó megújult WDT "tölcsér"-ben kapott helyet ami a nagyobb mély/közép membrán mellett is, közelebb helyezi a két hangszóró tengelyét. Így típus még szélesebb szögben biztosít kiegyenlített átmenetet mély és magas hangok között. 

Adatok, termék jellemzők
Terhelhetőség
175 Watt max.
Frekvencia-átvitel
41 - 26 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
25 mm
Mély-/középsugárzó
2 x 130 mm
Keresztváltó-frekvencia
2 500 Hz
Kabinet anyaga
HDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2.5-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
16 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
165 x 860 x 250 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Acoustic Energy
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek