Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
59 900 Ft - 2 490 000 Ft
Gyártó
Szín
Bluetooth stream
FM tuner
Hangvezérlés
Hálózati lejátszás
Hálózati platform
WiFi kapcsolat
Spotify Connect
Tidal
FM vétel
Phono bemenet

Sztereó erősítő

Sztereó erősítők, hálózatos, hálózati wifi-s erősítők, kompakt erősítők a belépő kategóriától a high-end készülékekig.


129termék
17
Raktáron
Garancia idő:
24 hónap
Várható kiszállítás:
2023.04.04
Eredeti ár: 205 000 Ft / db 
Akciós ár: 169 900 Ft / db
20
Raktáron
Garancia idő:
36 hónap
Várható kiszállítás:
2023.04.04
Eredeti ár: 335 000 Ft / db 
Akciós ár: 268 000 Ft / db
 
129termék

Sztereó erősítő típusok óriási választékban

A legjobb zenei élmény otthon, hifi erősítő és hangfal használatával teremthető meg. A kínálat óriási, ezért elsőre nehéz lehet az Ön igényeinek megfelelő darabot kiválasztani. A márka választása fontos döntés, mert lehet hogy, hosszú évekig fog együtt élni a kiszemelt darabbal. Ha bizonytalan a választásban, tőlünk szakértői segítségnyújtást is kérhet, szívesen segítünk. Kínálatunkat nemzetközileg elismert gyártók termékeiből állítottuk össze. Számos díjnyertes opció közül választhat, a WiFi-vel egybeépített, bárhol elférő, intelligens eszközöktől egészen a high end kategóriáig!

Mitől függenek a hifi erősítő árak?

A belépőszintű kategóriás sztereó erősítőkben általában olcsóbb alkatrészeken keresztül történik a jelerősítés, ezért azok hangminősége kevésbé kifinomult. Ha Ön kezdő hifi építő vagy korlátozott keretből szeretne hangrendszert összeállítani, akkor nálunk többféle megfizethető opció közül is választhat. A közép- és felsőkategóriás erősítők tisztább és valósághűbb hangzást eredményeznek. Nyitottabb, pihentetőbb karakterük előnyt jelent többórás zenehallgatás, vagy nagyobb hangerő igény esetén is. A drágább típusok tápellátása, áramköre fejlettebb technológiákat és jobb minőségú alkatrészeket tartalmaz. A komolyabb erősítők vibrációcsökkentés és elektromágneses zavarvédettség érdekében is masszívabb felépítésűek. A hifi erősítő árakat leggyakrabban ezek befolyásolják:

- Tápegység
- Készülékház
- Alkatrészek, áramköri technológiák
- Egyéb funkciók (pl. beépített DAC vagy hálózati zenelejátszó)

Szempontok sztereó erősítő választáshoz

Célszerű előre eldönteni, hogy mire szeretné majd használni leendő hifi erősítőjét. Csak analóg, vagy digitális forráseszközt is szeretne hozzá csatlakoztatni? Ha utóbbira igen a válasz, akkor fontos lesz a beépített D/A konverter. Mennyire fontos a hálózati zenelejátszó funkció (streamer) vagy telefon alapú vezérelhetőség? Vannak-e szempontok a méretet illetően? Érdemes számításba venni, hogy a hagyományos erősítők jól szellőző, nyitott helyet igényelnek. Analóg jellegű meleg hangzást, vagy csak magas teljesítményt szeretne? Netalán a kettőt együtt? Ha e szempontokra sikerül válaszolnia, máris közelebb kerülhet a választáshoz.

A fontosabb jellemzők rövid magyarázata:

 • Teljesítmény
  
Tágas, nyitott térben több teljesítményre (és/vagy magasabb érzékenységű hangfalakra) lehet szükség nagyobb hangerő eléréséhez. Érdemes tudni, hogy a legtöbb erősítő teljesítménye bőven elegendő egy átlagos lakószoba megfelelő hangosításához. 15-25 Wattnál nagyobb teljesítményt csak ritkán használunk otthoni körülmények között.

 • Vezérlés
  
Szinte az összes erősítő tartozék infravörös távvezérlővel érkezik. Ha otthonában bárhonnan, kényelmesen szeretné vezérelni hangrendszerét, akkor jól jöhet a telefonos applikáció megléte, ami az internes hálózatra csatlakoztatható készülékek sajátja.

 • DAC átalakító
  A DAC-ok, vagy D/A átalakítók segítségével digitális források jelét dolgozza fel a készülék és alakítja át analóg jellé a megszólaltashoz.

 • Bluetooth kapcsolat

  Az újabb erősítők nagy részén már alapszolgáltatás a jó minőségű Bluetooth kapcsolat, aminek segítségével vezeték nélküli zenelejátszásra van lehetőségünk mobiltelefon vagy tablet csatlakoztatásával. Vannak készülékek, amik Bluetooth jelátvitelre is képesek, azaz egy Bluetooth fejhallgatóval is használhatók.

 • Streaming - hálózati zenelejátszás

  A hálózati erősítők alkalmasak internetes zenehallgatásra is. A legelterjedtebb streaming alkalmazások közé tartoznak a Spotify (jó minőségű MP3 hangminőség) és TIDAL (kb. CD hangminőség) kliensek és az Internet rádió szolgáltatások. Ha az Ön kiszemelt erősítője nem tartalmaz streaming funkciót, később egyszerűen kiegészítheti különálló hálózati zenelejátszóval.

 • Bemenetek
  
Érdemes előre átgondolni, hogy milyen készülékeket szeretne majd a sztereó erősítőjéhez csatlakoztatni. Analóg (vinyl) lemezjátszó csatlakoztatására a phono bement szolgál. Ha az erősítőn nincs ilyen, kiegészítő phono előerősítő szükséges. Televízió csatlakoztatására optikai vagy ARC HDMI bemenet ideális. Számítógép közvetlen digitális csatlakoztatásához USB-B bemenet az optimális megoldást, de használható az optikai bemenet és az analóg RCA bemenet is.

 • Kimenetek
  
A PRE OUT kimenet mélyláda, vagy kiegészítő végerősítő csatlakoztatását teszi lehetővé. A sztereó erősítők egy részén megtalálható az aktív mélyláda kimenet is. Bizonyos erősítők kettős (A+B) hangsugárzó kimenettel is rendelkeznek, így 2 pár hangfal is illeszthető hozzájuk. Utóbbi akkor előny, ha nagyobb teret vagy két helyiséget szeretne egyetlen erősítővel lefedni. Jó lehet például konyha, vagy terasz alkalmi hangosítására. Hátránya, hogy kábelezéssel oldható meg.


További kérdése van hifi erősítő témában?

Sztereó és házimozi erősítőkkel kapcsolatban keressen minket bármelyik elérhetőségünkön és készséggel állunk rendelkezésére! Bemutatótermünkben előzetes egyeztetést követően rengeteg termék személyesen is kipróbálható, ezáltal Ön valós tapasztalatokat szerezhet a kiszemelt termék tudásáról!