Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
89 900 Ft - 849 990 Ft
Gyártó
Szín
Hangvezérlés
Hálózati lejátszás
Hálózati platform
WiFi kapcsolat
Spotify Connect
Tidal
Impedancia
Rendszer
Felépítés
Magasság

Acoustic Energy

Az Acoustic Energy céget 1987-ben alapították Londonban, a mára legendássá vált AE1 hangszóró megalkotásával. Az AE1 újradefiniálta azt, ami egy kompakt házból lehetséges kihozni. Új hangteljesítmény-szabványokat állított fel a dinamika, az erő és a tisztaság terén, amely korábban nem volt hallható nagyobb, csúcskategóriás hangszórókon sem. Ezek a tervezési elvek a mai napig a vállalati szellemiségben maradtak. Az összes Acoustic Energy hangszóró szigorú tervezési folyamat alá esik, és ugyanazt a DNS-t hordozzák, amely több mint 35 éve végigfut az egyes termékcsaládokon.
Az Acoustic Energy a kezdetektől fogva több száz díjat és elismerést gyűjtött be a világ Hi-Fi sajtótermékeitől. Ezek és még sok más kritikai elismerést kapott újságírói elismerés a világ minden tájáról segít megőrizni büszke, törzskönyvezett státuszunkat az audio ipar egyik legelismertebb márkájaként.


30termék 130
30termék 130