Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

Vásárlási információk

A Netdepo Házimozi - Hifi Szakáruházban való vásárlás előnyei:

Minden termékünk hivatalos forrásból származik, így Ön élvezheti az ezzel járó előnyöket, mint például a nagyon fontos HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT* vagy a MAGYARNYELVŰ KÉZIKÖNYVET!

A nálunk kapható termékekhez, részletes leírást és műszaki specifikációt talál oldalainkon. Ha ez mégis kevés, további kérdéseire készséggel válaszolunk e-mailben és telefonon egyaránt. Sok termékünk kipróbálható a bemutatótermünkben. A megrendelt árut a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül átveheti üzletünkben, vagy a futárok - szükség szerint, időpont egyeztetés után - a kért címre szállítják. A kiszállítás költségeit,** cégünk átvállalja.* Ez biztosítja Önnek, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy újra cseréljék!

** Budapesten, bruttó 30 000,- Ft értékű megrendelés felett

 


 

Regisztráció:

Áruházunkban regisztráció nélkül is lehet vásárolni. Regisztrált felhasználóink viszont rengeteg hasznos szolgáltatást vehetnek igénybe. A szolgáltatások között szerepel az állandó kosár, hűségprogram, ajánlat kérési lehetőség, rendelés követés, kedvenc termékek listája, hírlevél, stb. A regisztráció során, kérjük adja meg szállítási és számlázási adatait, telefonos elérhetőségét és válasszon egy jelszót. Így igénybe veheti szolgáltatásainkat és a következő vásárláskor már nem kell begépelnie minden adatát, elegendő csak az e-mail címét és a jelszavát megadnia. A regisztráció alkalmával kap egy emlékeztető levelet is, amelyet érdemes eltárolnia, arra az esetre, ha netán elfelejtené jelszavát!

 


 

Szállítás és fizetés:

Az áruházban megrendelt termékeket igénye szerint, eljuttatjuk a megadott szállítási címre. Ha Önnek úgy kényelmesebb a megrendelt tételeket átveheti üzletünkben is. Az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek állnak jelenleg rendelkezésre:

Amennyiben a termék raktáron van, a 14 óráig megrendelt termékeket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A termék feladásával egyidőben Önnek visszaigazoló e-mailt küldünk. A csomag a következő munkanapon érkezik Önhöz, ha nem kéri máshogy.

Szállítás és fizetés:
A szállítás bruttó 30 000,-Ft-os értékhatár felett ingyenes. A 30 000,- Forintos értékhatár alatt a szállítási költség maximum 1 990.-Ft. Egyes termékek esetében előfordulhat extra szállítási költség, ezt az adott terméknél minden esetben jelezzük. 
Előre átutalással, online bankkártyás fizetési móddal vagy az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyávan fizetheti ki annak ellenértékét.

 


Jótállás:

Fogyasztók számára minden termékünkre minimum az EU jogszabályok szerinti jótállási idő érvényes, de vannak esetek, amikor a gyártó vagy beszállító hosszabb, kiterjesztett garanciát biztosít.

A jótállás, jogszabály szerinti minimális időtartama fogyasztók számára 2024 május 8-tól:
a) 10 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladás esetén: 2 év
b) 250 000 forint eladási ár felett: 3 év

A jótállás, jogszabály szerinti időtartama vállalkozások számára 2024 május 8-tól 12 hónap.


A termékek egy részét szettben és csomagosítva értékesítjük. Ebben az esetben a szettet alkotó minden külön csomagolt termék, amely egyébként önálló termékként is értékesíthető, önálló Jótállási jegyet kap. A Jótállás időtartama ebben az esetben az önálló termékek fogyasztói ára alapján kerül meghatározásra.

 


 

Gyári hibás termékek cseréje:

Az áruházunkban vásárolt gyárilag hibás, vagy a 3 napon belül meghibásodott termékeket, a vásárlás napjától számított 3 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük, illetve megegyezés esetén más termékre cseréljük. Ez irányú panaszát, igényét kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak telefonon (tel: 1 279 0098)! A 3 napon túl meghibásodott termékekkel, kérjük forduljanak a garanciát vállaló szakszervízhez! A cseréhez, visszaszállításhoz kapcsolódó szállítási költség a vásárlót terheli!

 


 

Szállítási határidő:

A raktáron lévő termékek esetében a szállítási határidő, munkanapok figyelembevételével a megrendeléstől számított 24 óra. A szállítás idejét minden esetben telefonon vagy e-mailben egyeztetjük. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem beszerezhető, így csak később tudjuk szállítani. Ebben az esetben telefonon vagy e-mailben jelezzük a megrendelt termék várható szállítási határidejét.
Amennyiben ez az időpont már nem felelne meg, kérjük megrendelését 3 munkanapon belül írásban lemondani szíveskedjék!

 


 

Termék elérhetőség státuszok:

Az általunk alkalmazott termék "készlet" vagy termék státusz kifejezések jelentései:

 • külső raktáron - 1-3 nap - A termék külső raktáron van vagy szerepel az aktuális kínálatban. Nem jelenti azt, hogy azonnal kapható, de általában 1-3 napon belül hozzáférhető.
 • rendelhető - A termék külső raktáron van vagy szerepel az aktuális kínálatban. Nem jelenti azt, hogy azonnal kapható, de általában 1-3 napon belül hozzáférhető.
 • raktáron - Az adott termék raktárunkban van, azonnal kapható.
 • kifutó - A termékből már csak néhány darab van, hamarosan elfogy.
 • amíg a készlet tart - Akciós termékeknél alkalmazzuk.
 • rendelésre - Nagyobb értékű termékeknél alkalmazzuk. Az így jelölt termék beszerzési ideje minimum 2-4 hét.
 • előrendelhető - A termék pillanatnyilag nem kapható, nem tudjuk, hogy mikor lesz ismét kapható.

 


 

Fizetési módok:

 • Készpénzzel átvételkor: 
Fizetés az áru átvételekor készpénzben.
 • Bankkártyás fizetés: Üzletünkben is és a futárnak is fizethet bankkártyával.
 • Előre utalás:
 A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz díjbekérőt vagy proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját! 
 • Online fizetés: 

Interneten keresztül is fizethet bankkártyával, az CIB Bank által nyújtott szolgáltatás segítségével. Teljesen biztonságosan, 128 bites titkosítással védetten küldheti el bankkártya adatait a bankba. 
Elfogadott bankkártyák: Visa, EC/MC dombornyomott és Maestro.
 Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az CIB Bank bevezette a Verified by Visa / MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást.

 


 

A szerződésre vonatkozó tájékoztatás:

 • A megrendelések során megkötött szerződések írásban megkötött szerződésnek minősülnek, melynek hivatalos dokumentuma a kereskedelmi számla.
 • A megkötött szerződéseket iktatjuk, amelyek így utólag hozzáférhetőek.
 • A szerződések nyelve magyar.

 


 

Elállás joga:

A fogyasztónak vásárlástól számított 14 napon belül elállási joga van, amelyet nem szükséges indokolni és a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Szolgáltatás esetén szerződéskötéskor.
 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalanul érkezik vissza a Netdepo.hu-hoz. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. A hiányos, sérült termékekeket értékcsökkent termékként kezeljük.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük vagy 14 napon belül visszautaljuk a megadott számlaszámra. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a megadott bankszámlaszámra. Sértetlen, hiánytalan termék esetében a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.
 • Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy a kiszállítás napján lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára a befizetett összeget.
 • A Netdepo.hu üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.
 • Netdepo.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

A fentiekben rögzített elállási jog a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet alapján a Ptk.-ban (Polgári Törvénykönyv) meghatározott fogyasztót illeti meg. A Ptk. 8. § (1) bekezdés 3. pontja alapján fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.
A fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet 29. § alapján nem gyakorolhatja az elállási jogát olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl.: fülhallgató, fejhallgató)

Fül nyílásába helyezhető fülhallgatók, fejre helyezhető fejhallgatók, melyek bőrfelülettel, hajjal és/vagy testnedvekkel érintkeznek.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Fogyasztóvédelmi Szolgáltatás-ellenőrzési Főosztály NFM_ERK/87559/2017 számú állásfoglalása alapján a rendeltetésszerű használat szerint hallójáratba helyezendő fülhallgatók, fülpárnák és fejhallgatók,  a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés e) pontja szerinti Higiéniai terméknek minősülnek, mivel ezen Termékek védő csomagolása eltávolítása után nem zárható ki, hogy a Termék emberi testtel, testnedvekkel vagy baktériumokkal érintkezett. A Vevő a Higiéniai termékek vonatkozásában akkor jogosult élni az elállási jogával, ha a Higiéniai termékcsomagolását nem bontotta fel.


Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért

A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

 


 

Át nem vett csomag:

Minden írásban kötött szerződés csak írásban mondható fel. Az internetes megrendelés írásban kötött szerződés. Az előzetes lemondás nélkül át nem vett csomag szerződésszegésnek minősül.

Amennyiben a Megrendelő nem veszi át a szerződésszerűen teljesített megrendelt termék(ek)et (fizetési módtól függetlenül) szerződésszegést követ el, pontosan a Ptk. 6:156. § (1) bekezdése szerint késedelembe esik.
Ez azt jelenti, hogy Szolgáltató a megbízás nélküli ügyvitel szabályai alapján – amennyiben nem jelzi a Fogyasztó az elállási szándékát (és nem tesz nyilatkozatot, hogy át kívánja-e venni a megrendelt terméke(ke)t) – a termék(ek)hez kapcsolódó szállítási költséget (ha van az utánvét díját) (oda-vissza) is érvényesítheti a Megrendelőkkel szemben. Az ingyenes szállítás azt jelenti, hogy a Megrendelő számára ingyenes, azaz a Szolgáltató átvállalja annak költségét.

Ha a megrendelt terméket Ön, mint megrendelő, nem veszi át, cégünk a kiszállítási-, visszaszállítási- és eljárási költséget kiszámlázhatja Önnek!

 


 

Vásárlói felelősségvállalás:

Az online megrendelés elküldésével megrendelőnek átvételi és fizetési kötelezettsége keletkezik. Ha a megrendelés az után kerül lemondásra, hogy az áru a futárnak átadásra került, a felmerülő szállítási költség és az esetleges, a szolgáltatótól levonásra került online fizetéssel kapcsolataban és a visszafizetéssel kapcsolatban felmerülő költségek megrendelőt terhelik.

 


 

Ajándék termékkel kapcsolatos szabályok:

Amennyiben egy adott termékhez ajándékot ajánlunk fel és adunk, a termékhez a törzsvásárlói, vagy egyéb kedvezmény nem érvényesíthető, abban az esetben sem, ha egyébként a rendszer leszámítja a kedvezményt. Ilyen esetben a vásárlónak választási lehetősége van, hogy az ajándékot kéri, vagy a törzsvásárlói kedvezményre tart igényt.

Bármilyen kuponkód felhasználásával érvényesített árkedvezmény esetén az adott termékhez esetlegesen felajánlott ajándék nem jár a megrendelt termékhez.

Amennyiben ajánlatkérése alapján, egy olyan termékre kap ajánlatot, amelyhez ajándékot ajánlunk fel, a kedvezőbb ajánlati árat már az ajándék nélkül kalkuláljuk, ilyen esetekben az ajándék iránti igény már nem érvényesíthető!

 


 

Bizonylatolási nyilatkozat:

A Netdepo.hu Kft. számlával értékesít, amelyhez a vásárlóknak meg kell adniuk nevüket és lakcímüket illetve azét, akinek a nevében igénybe veszik a szolgáltatást vagy akinek nevében vásárolnak. A szolgáltatást vagy termék megrendelését követően, a fizetéskor nyugtát, nem áll módunkban kiállítani. A szolgáltatás megrendelésével elfogadja a számlázási folyamatot a nyugtaadás helyett.

 
Áruházban feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

 

A Netdepo.hu Kft. nem vállal sem anyagi, sem jogi felelősséget az esetleges elírásokért, pontatlan árakért.