Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - ezüst
599 900 Ft / db

Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - ezüst

Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete
Yamaha R-N1000A hálózatos rádióerősítő - fekete

Modern funkciók, klasszikus dizájn és kiváló hangminőség - Spotify, Tidal, DLNA, WIFI, Bluetooth, MusiCast, AirPlay.
2 x 140 Watt (8 Ohm) kimenő teljesítmény, Tidal, DLNA, AirPlay 2, Bluetooth, WiFi, Spotify, vTuner internetrádió és MusicCast szolgáltatások, ESS SABRE ES9080Q Ultra DAC, Nagy teljesítményű USB DAC funkció - támogatja a 11,2 MHz-es DSD natív lejátszást és a 384 kHz-es lejátszást, Phono bemenet, HDMI ARC csatlakozó


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
599 900 Ft / db
Részletek

A te hallgatási életmódodhoz kialakított hangzás
Azoknak, akik a legjobb hangzásra törekszenek. A Yamaha R-N1000A teljes értékű Hi-Fi hangzást biztosít zenei tartalmaid teljes élvezetében, csúcsmodellünk technológiáira támaszkodva. A Yamaha eredeti YPAO™ hangtér-korrekciójával, nagy kapacitású egyedi gyártású transzformátoraival, ultraprecíz ESS DAC-jaival és számos más kiváló alkatrészével az R-N1000A mindent tartalmaz, ami kiváló minőségű hang előállításához szükséges, hogy átalakítsa nappalidat egy hangstúdióra – ahol elmerülhetsz a zenében, és teljes mértékben élvezheted a tiszta hangzást.

Igaz hang
Ezt a hangot csak a Yamaha tudja megvalósítani, mint a világ egyetlen audiomárkája, amely mindent kezel a hang létrehozásától kezdve egészen addig, amíg el nem éri az ember hallójáratát. Egyszerűen csukd be a szemed, és érezd, ahogy a művész ott lép fel előtted, és tapasztald meg az igazi érzéseket.

Hangkép
A művész és a hangszer pozíciója, sőt az előadástér finom árnyalatai és hangulata is lenyűgözően visszaadható úgy, ahogy van. Az így létrejövő hangszín annyira hihetetlenül valósághű, hogy olyan érzésed lesz, mintha az előadást néznéd, ami közvetlenül előtted bontakozik ki.

Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)
A környezeti tényezők fontos szerepet játszanak a szoba hangzásában, és bármilyen típusú hang esetében. A Yamaha saját YPAO™ automatikus kalibrációs technikáját, amelyet a házimozi-termékekben több évtizedes használat során fejlesztettek ki, az R-N1000A számára optimalizálták, hogy ideális hallgatási környezetet biztosítson, mintha egy professzionális hangstúdióban lennél. A YPAO™ precíziós EQ-val rendelkezik, amely kivételesen nagy pontosságú hangszínszabályozást hajt végre, akár 192 kHz / 64 bites hangfelbontás pontossággal. A YPAO™ RSC (Reflected Sound Control) párhuzamosan működik, hogy aktívan szabályozza a fontos korai visszaverődésű hangokat, automatikusan beállítva és optimalizálva a hang hallását a szobában, a falak anyagától és a hangszóró elhelyezésétől függően.

Dinamika
A pusztán erőteljes hangzás helyett olyan dinamikát követünk, amely kifejezi a mozdulatlanság és a mozgás közötti kontrasztot a zenében – lehetővé téve, hogy átérezzük a zenében rejlő intenzíven mély érzelmeket, és elmerüljünk ebbe a zenei világba.

Tapasztald meg a legendát, élvezd a zeneiséget
A Yamaha több mint 60 éves múlttal büszkélkedhet audiomárkaként. Az R-N1000A technológiája pedig közvetlenül a Yamaha legendás Hi-Fi tervezési koncepciójából, a ToP-ART-ból (Total Purity Audio Reproduction Technology) származik, amely hűen megőrzi a hang integritását az aprólékosan szimmetrikus bal/jobb áramköri elrendezés és a jelek közvetlenségének kombinálásával ( legegyenesebb, legrövidebb jelutak) alacsony rezgéscsillapító, nagy merevségű alvázzal, speciális „Art Base” műgyanta kerettel felszerelve, amely elnyeli és blokkolja a felesleges vibrációt. Megőrzi a hang tisztaságát és a hang dinamizmusát.

Dupla aljzat
A befoglaló szerkezetet tovább erősíti a dupla fenekű alváz és az alváz aljához egy vastag, 1 mm-es vascsillapító lemez. Ez kiküszöböli a különféle rezgéseket, amelyek hátrányosan befolyásolják a hangzást, és fokozza az alacsonyabb frekvenciák kifejezőképességét – átadva a teljes koncertzenekar előadásának mély erejét és rugalmasságát.

Rezgéselnyelő talpak
Az R-N1000A rezonanciagátló lábakat is alkalmaz, amelyeket a rezgéselnyelés koncepciója alapján terveztek. A külső kerületen vékony, ívelt merevítőrudak, középen pedig vastag, egyenes merevítőrudak elrendezésével a láb külső oldaláról továbbított vibrációs energia hatékonyan eloszlik és csökken, miközben megőrzi a magas központi merevséget. Ezek lehetővé teszik olyan fókuszált hangzás reprodukálását, amely lehetővé teszi a zene ritmusának és dinamikájának teljes átélését.

Kiváló minőségű alkatrészek a kiváló hangteljesítményért
Egyedi teljesítménytranszformátor és blokkkondenzátorok, egypontos földelési rendszer, kiváló minőségű hangkondenzátorok és más csúcskategóriás alkatrészek könnyedén kezelik az igényes hangjel viszonyokat. Mivel az egyes alkatrészek minősége, valamint az, hogy hogyan működnek együtt, alapvetően meghatározza bármely alkatrész hangminőségét, a Yamaha ügyel arra, hogy csak a leggondosabban kiválasztott és tesztelt alkatrészeket használják fel.

Tonális egyensúly

Ez az összes hang könyörtelenül hű visszaadása, minden hangszerből és minden énekből, minden hangmagasságon és a teljes spektrumban. Élvezd a teljes harmóniát és zeneiséget a még soha nem hallott hangzásban.

Nagy pontosságú, nagy teljesítményű
Az R-N1000A a híres SABRE ES9080Q 384 kHz / 32 bites DAC-t (az ESS technológiától) használja a kiváló S/N teljesítmény érdekében. A Yamaha eredeti hálózati moduljával kombinálva az egység alaposan kirajzolja a nagyfelbontású hangforrások minden hangzási érdemét, hatékonyan reprodukálja még a koncerttermek finom hangulatát és a hang finom kifejező árnyalatait is.

Alacsony impedencia

Az energiaveszteség és az audiojel romlásának teljes kiküszöbölése érdekében az R-N1000A vastag vezetékekkel rendelkezik a földcsatlakozáshoz, ami kritikus tulajdonság, amely az alkatrészt valóban prémium Hi-Fi-vé teszi. Ezenkívül a teljesítményerősítő rész kimenetéhez csavaros csatlakozást alkalmaztak, hogy megerősítsék a talajt, ami fontos a hangminőség szempontjából. Ez az R-N1000A jobb jel-zaj teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hang teljes tisztaságú reprodukálását.

Aranyozott terminálok
Az aranyozott csatlakozók kiváló minőségű kapcsolatot biztosítanak, amely megakadályozza a jelvesztést. Az R-N1000A aranyozott hangszóró- és bemeneti csatlakozókkal rendelkezik.

Phono bemenet

Az R-N1000A átfogó csatlakozói speciális phono bemeneti csatlakozókat tartalmaznak, amelyek segítségével könnyedén csatlakoztathatsz lemezjátszót, és élvezheted a bakelitlemez-gyűjteményedet.

USB DAC funkció
Egy stabil átviteli módszert alkalmaztak az aszinkron átvitelen keresztül. Ezenkívül egy rendkívül precíziós, dedikált kristályórát telepítettek a jel pontosságának javítására. Támogatja a DSD 11,2 MHz-es natív lejátszást és a 384 kHz-es PCM-lejátszást is, így kivételesen jó minőségű hangot élvezhetsz, amely teljes mértékben kihasználja a nagy felbontású hangforrások előnyeit.

Maximális hangtisztaság
A Pure Direct mód lehetővé teszi, hogy a zenei jelek a lehető legrövidebb áramköri útvonalon haladjanak, megkerülve a puffererősítőt, valamint a hangszín-, hangerő- és egyensúlyszabályozást, hogy gyakorlatilag kiküszöböljék a jel romlását a legtisztább hangminőség érdekében.

Multiroom audio - MusicCast
Az R-N1000A-hoz csatlakoztatott lemezjátszóról, TV-ről, CD-ről és egyéb forrásairól szóló szórakoztató tartalmakat elküldheted más MusicCast-eszközökre. A nagyfelbontású audioformátumok, köztük az Apple Lossless (ALAC) 96 kHz-ig, a WAV, valamint a FLAC vagy az AIFF 384 kHz-ig támogatottak.

Teljes zenei élmény az okostelefonodról
Az R-N1000A a Yamaha eredeti MusicCast hálózati rendszerével van felszerelve. Ezenkívül kompatibilis számos streaming szolgáltatással, mint például az Amazon Music HD és a Spotify, így teljes hűséggel élvezheted a kivételesen jó minőségű hangzást, amely egyedülálló a mai nagy felbontású és veszteségmentes hangforrásoknál. Használhatod Apple Music streamelésére is az Airplay 2 segítségével. A MusicCast rendszer pedig lehetővé teszi, hogy otthonodban bárhol könnyedén hallgathass zenét azáltal, hogy a különféle MusicCast eszközöket egyetlen alkalmazással összekapcsolod.

HI-FI minőség minden zenei forráshoz
A számítógépen vagy a hálózati meghajtón tárolt hangoktól a bakelitlemezekig és a TV-ig – az R-N1000A mindent kezel, kiváló hangzást biztosít, és kirajzolja a szórakozásban rejlő teljes hangpompát.

Adatok, termék jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás
 Alacsony impedanciás meghajtás
A+B hangsugárzó meghajtás
A+B hangsugárzó meghajtás
Balansz szabályzó
Balansz szabályzó
Beépített DAC modul
ESS SABRE ES9080Q
Bluetooth kapcsolat
van
Direktforrás-kapcsoló
Direktforrás-kapcsoló
FM tuner
FM tuner
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hangszínszabályzó EQ
Kikapcsolható
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Phono előerősítő
MM
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
Szobaakusztikai optimalizálás
YPAO™
Alacsony rezonanciájú készülékház
Alacsony rezonanciájú készülékház
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Húzott alumínium hűtőbordák
Húzott alumínium hűtőbordák
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Szeparált áramkörök
Szeparált áramkörök
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Hálózati platform
MusicCast
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
DSD lejátszás
DSD lejátszás
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
DAB+ vétel (Magyarországon nem működik)
DAB+ vétel (Magyarországon nem működik)
FM vétel
FM vétel
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RadioText funkció
RadioText funkció
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
3 + 1 (phono)/1
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozók száma
1 (ARC)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
2/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-B csatlakozó
USB-B csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
2 pár szabvány banán/szorítós
Frekvencia-átvitel
10 - 100 000 Hz
Kimenő teljesítmény
2 x 140 Watt (8 Ohm)
Dinamikus teljesítmény
140/170/220/290 Watt (8/6/4/2 Ohm)
Jel-zaj viszony
100 dB (Pure Direct)
Impedancia
4 - 8 Ohm
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Wifi antenna
Wifi antenna
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
-/0.1 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
12.3 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
435 x 151 x 395 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Yamaha
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!