Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér
Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér
319 980 Ft / pár
ÚJ

Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér

Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér
Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér
Indiana Line Tesi 5 hangfal - fehér

Az új Indiana Line Tesi megérkezett.
2.5-utas, bass-reflex, padlón álló hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 150 Watt, Frekvencia-átvitel: 35 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
319 980 Ft / pár
Részletek

Indiana Line Tesi 5 hangfal
A Tesi 5 egy 2,5-utas, kisebb méretű álló hangfal, amely az Indiana Line - egy olasz gyökerekkel rendelkező, a hangfalgyártásban nagy hagyományokkal rendelkező gyártó - új Tesi sorozatának része. Ez a modell a Tesi 561 közvetlen utódja, folytatva az egész termékcsalád hagyományait. Ez azt jelenti, hogy kiváló ár-érték arányával tűnik ki. Ezt az eredményt számos olyan fejlesztés és megoldás bevezetése tette lehetővé, amelyeket már sikeresen alkalmaztak a Diva sorozat csúcsmodelljeiben. Vonzó, modern hangzásra számíthat, magas dinamikával és figyelemre méltóan alacsony torzítási szinttel.

Univerzális stílus, masszív kivitelezés
A Tesi 5 vizuálisan egyetemes eleganciát sugároz. A dizájn minden részletre való odafigyelést tükröz - a finoman lekerekített felső élektől kezdve a mély- és középsugárzók rögzítését eltakaró új, esztétikus díszítőgyűrűkig. Az ilyen esztétikájú hangfalak könnyedén illeszkednek a hallgatószoba berendezésébe, vagy ha úgy tetszik, annak fő díszítőelemeivé válnak. A vizuális vonzerő azonban nem az egyetlen előny. Érdemes megjegyezni, hogy a stílusos MDF kabinetet belülről merevítésekkel erősítették meg, amelyek hatékonyan kiküszöbölik a  kabinet rezonanciáit és javítják az általános szerkezeti stabilitást.

Új magassugárzó előlap
A Tesi 5 egy 26 milliméteres magas frekvenciás dóm sugárzót tartalmaz, amely egyedi radiális csillapító kamrával és neodímium mágnessel van felszerelve a hangszóró mágneses rendszerében. A magassugárzó előlapja átdolgozásra került, most már téglalap alakú, a Diva sorozat legújabb hangfalai által inspirált formát ölt. A legfontosabb, hogy nemcsak esztétikailag emelkedik ki, hanem hozzájárul a jobb, természetesebb magas hangok szórásához is, ami jobb hangzásképet eredményez.

Továbbfejlesztett elektroakusztikus átalakítók
A Tesi 5 modellben a magassugárzót két 160 mm-es meghajtó egészíti ki - egy mélyközép- és egy mélyfrekvenciás meghajtó, kiterjesztett lineáris kitéréssel. Mindkettő polipropilénből készült membránnal van ellátva, némi csillámmal. Ez nagy merevséget és optimális csillapítást biztosít, így mindkét hangszóró még hatékonyabban tudja visszaadni a hang részleteit és a különböző árnyalatokat. Ezenkívül új porvédő sapkát alkalmaztak, valamint mind a közép-, mind a mélysugárzóban induktivitást linearizáló gyűrűket helyeztek el. Ennek eredményeképpen a hangzás közelebbi, tisztább és artikuláltabb lett.

Innovatív Dual-Wave felfüggesztés
A mély- és középhangok reprodukálásáért felelős átalakítók új, precízen tervezett Dual-Wave felfüggesztést kaptak. Ez kiterjeszti a hangszórók lineáris működési tartományát, és csökkenti az intermodulációs torzítást, különösen a mélyfrekvenciás tartományban. Ez jobb tisztaságot is eredményez az akusztikai spektrum középső tartományában. Ezt egyértelműen hallani fogja az ütőhangszerek és vonós hangszerek szólamaiban, amelyek természetes és tiszta hangzással szólalnak meg.

Továbbfejlesztett keresztváltó rendszer
A Tesi 5 egy teljesen új, nagymértékben optimalizált keresztváltóval is rendelkezik - ez a kulcselem felelős a megfelelő frekvenciák átviteléért a hangszórókhoz. Ezt speciális mérőrendszerek segítségével fejlesztették ki, megtartva ugyanazt a topológiát és hasonló alkatrészminőséget, mint a Diva sorozat modelljeibe beépített keresztváltóknál. Ennek eredményeképpen a Tesi 5 egyenletes impedancia jellemzővel, magas hatásfokkal és alacsony torzítással büszkélkedhet.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 150 Watt
Frekvencia-átvitel
35 - 22 000 Hz
Érzékenység
92 dB/1W@1m
Magassugárzó
26 mm
Mély-/középsugárzó
160 mm
Mélysugárzó
160 mm
Keresztváltó-frekvencia
600, 3 000 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2.5-utas
Felépítés
első bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
13.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
180 x 900 x 300 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek