Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.                           Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Eredeti ár: 146 000 Ft / db 
Akciós ár: 125 000 Ft / db
14

Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios Signature - erősítőkhöz és forrás készülékhez ajánljuk.

Villásdugóval és IEC C15 csatlakozóval szerelt 1,5 m-es hálózati kábel, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Erősítőkhöz és forrás készülékhez tervezték, Stabil és erős csatlakozási pont, ForceField technológia, Kézzel készült Írországban

Garancia idő
12 hónap
Elérhetőség
Előrendelhető
Kábel hossz
1.5 méter
Jobb árat szeretnék
Rendelhető!
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 146 000 Ft / db 
Akciós ár: 125 000 Ft / db
Kezdete: 2022.11.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény 14
Megtakarítás 21 000 Ft
Részletek

A legújabb Helios Signature tápkábel széria az első erősítőkhöz, végfokokhoz és mélysugárzókhoz fejlesztett kábele, amely a saját fejlesztésű és szabadalmaztatott ForceField technológiát is képes kihasználni. A külön vásárolható FFT modult rácsatlakoztathatjuk a kimenő csatlakozónál található kábelre, ami egy olyan árnyékolást kínál, mint még egy termék sem az iparág történelme során. A gyártó 4 szálas, többmagos jelvezető konstrukciója a Helios tápelosztókban is megtalálható, tehát több komponens esetén a minőség állandó marad a teljes láncon keresztül. Ugyanezen gondoskodás mentén a teljes kínálat ott helyben, Írországban készül, kézzel.

A gyártó kézzel készült tápkábelei közül ez az úgynevezett középkategória a fejlesztési tevékenységükben. A belfasti Queens Egyetemmel folytatott teszteléseket követően arra jutottak, hogy az 1.5 méteres hossz nyújtja a legalacsonyabb ellenállást és a legjobb hangminőséget rövidebb, illetve hosszabb méretekkel szemben. Ezért döntöttek úgy, hogy csak 1.5 és 3 méteres változatokban gyártanak, így konzisztensen megtartva az ígért kvalitást.

A Titan Audio Helios Signature tápkábel árnyékolása csökkenti az elektromágneses- és rádiófrekvenciás interferencia által okozott zajszintet, plusz a levegőben futó WiFi és Bluetooth kapcsolat jellegű rövid és hosszú hullámú interferenciákat is csillapítja. A 4 jelvezetős konstrukció 25 amperes kapacitását az extra, külső szállal és a vastagabb nagy tisztaságú multi grain OFC anyaghasználattal érték el, így ez már felső kategóriás erősítőkhöz is használható.

  • EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő konstrukció
  • 4 vezetős 4 mm OFC, többmagos dual drain
  • Strapabíró PVC hordozó, fonott acél háló
  • Sötétkék kígyóbőr, Titan Audio zsugorcső
  • Kiemelkedően stabil és szoros csatlakozás
  • Kapacitás: 25 Amper
Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek