Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Eredeti ár: 145 000 Ft / db 
Akciós ár: 129 000 Ft / db
11

Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios Signature - erősítőkhöz és forrás készülékhez ajánljuk.

Villásdugóval és IEC C15 csatlakozóval szerelt 1,5 m-es hálózati kábel, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Erősítőkhöz és forrás készülékhez tervezték, Stabil és erős csatlakozási pont, ForceField technológia, Kézzel készült Írországban


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Telefonon is megrendelhető
Tel: 061 2790098
Várható kiszállítás
2024.05.31
Kábel hossz
1.5 méter
Raktáron
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 145 000 Ft / db 
Akciós ár: 129 000 Ft / db
Kezdete: 2024.05.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény 11
Megtakarítás 16 000 Ft
Részletek

A The Ear magazin tesztjéből:

Ez a kábel hozta meg számomra a legjelentősebb teljesítményugrást és egy kis wow élményt okozott, különösen a súly, a dinamika és különösen az időzítés tekintetében. A gitárok most természetesebben és szabadabban szóltak, és több teret kaptak. Az ének most könnyebben követhető és még emberibb hangzású, felhívva a figyelmemet arra, hogy az énekesek hogyan szabályozták a hangjukat." - Chris Baillie

 

A legújabb Helios Signature tápkábel széria az első erősítőkhöz, végfokokhoz és mélysugárzókhoz fejlesztett kábele, amely a saját fejlesztésű és szabadalmaztatott ForceField technológiát is képes kihasználni. A külön vásárolható FFT modult rácsatlakoztathatjuk a kimenő csatlakozónál található kábelre, ami egy olyan árnyékolást kínál, mint még egy termék sem az iparág történelme során. A gyártó 4 szálas, többmagos jelvezető konstrukciója a Helios tápelosztókban is megtalálható, tehát több komponens esetén a minőség állandó marad a teljes láncon keresztül. Ugyanezen gondoskodás mentén a teljes kínálat ott helyben, Írországban készül, kézzel.

A gyártó kézzel készült tápkábelei közül ez az úgynevezett középkategória a fejlesztési tevékenységükben. A belfasti Queens Egyetemmel folytatott teszteléseket követően arra jutottak, hogy az 1.5 méteres hossz nyújtja a legalacsonyabb ellenállást és a legjobb hangminőséget rövidebb, illetve hosszabb méretekkel szemben. Ezért döntöttek úgy, hogy csak 1.5 és 3 méteres változatokban gyártanak, így konzisztensen megtartva az ígért kvalitást.

A Titan Audio Helios Signature tápkábel árnyékolása csökkenti az elektromágneses- és rádiófrekvenciás interferencia által okozott zajszintet, plusz a levegőben futó WiFi és Bluetooth kapcsolat jellegű rövid és hosszú hullámú interferenciákat is csillapítja. A 4 jelvezetős konstrukció 25 amperes kapacitását az extra, külső szállal és a vastagabb nagy tisztaságú multi grain OFC anyaghasználattal érték el, így ez már felső kategóriás erősítőkhöz is használható.

  • EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő konstrukció
  • 4 vezetős 4 mm OFC, többmagos dual drain
  • Strapabíró PVC hordozó, fonott acél háló
  • Sötétkék kígyóbőr, Titan Audio zsugorcső
  • Kiemelkedően stabil és szoros csatlakozás
  • Kapacitás: 25 Amper
Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek