Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.                       Demóra, tanácsadásra, kérjük, hogy jelentkezzen be!                              

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio Helios tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios tápkábel - 1.5 m
Eredeti ár: 99 000 Ft / db 
Akciós ár: 59 000 Ft / db
40

Titan Audio Helios tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios tápkábel - 1.5 m
Titan Audio Helios tápkábel - 1.5 m

Titan Audio Helios - erősítőkhöz és forrás készülékhez ajánljuk.

Villásdugóval és IEC C15 csatlakozóval szerelt 1,5 m-es hálózati kábel, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Erősítőkhöz és forrás készülékhez tervezték, Stabil és erős csatlakozási pont, ForceField technológia, Kézzel készült Írországban

Telefonon is megrendelhető
Tel: 061 2790098
Várható kiszállítás
2022.08.23
Kábel hossz
1.5 méter
Garancia idő
12 hónap
Raktáron
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 99 000 Ft / db 
Akciós ár: 59 000 Ft / db
Kezdete: 2022.08.17   A készlet erejéig!
Kedvezmény 40
Megtakarítás 40 000 Ft
Részletek
A Helios tápkábel széria az első, amely a saját fejlesztésű és szabadalmaztatott ForceField technológiát is képes kihasználni. A külön vásárolható FFT modult rácsatlakoztathatjuk a kimenő csatlakozónál található kábelre, ami egy olyan árnyékolást kínál, mint még egy termék sem az iparág történelme során.

A gyártó kézzel készült tápkábelei közül ez az úgynevezett középkategória a fejlesztési tevékenységükben. A folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye, hogy a felsőbb kategóriás konstrukciók alapjait véve hozták létre azt a többmagos jelvezetőt, amivel költséghatékonyabban is elérhető a Titan minőség. A belfasti Queens Egyetemmel folytatott teszteléseket követően arra jutottak, hogy az 1.5 méteres hossz nyújtja a legalacsonyabb ellenállást és a legjobb hangminőséget rövidebb, illetve hosszabb méretekkel szemben. Ezért döntöttek úgy, hogy csak 1.5 és 3 méteres változatokban gyártanak, így konzisztensen megtartva az ígért kvalitást.

A Titan Audio Helios tápkábel árnyékolása csökkenti az elektromágneses- és rádiófrekvenciás interferencia által okozott zajszintet, plusz a levegőben futó WiFi és Bluetooth kapcsolat jellegű rövid és hosszú hullámú interferenciákat is csillapítja. Tekintve a 20 amperes kapacitását, a gyári, illetve belépő kategóriás tápkábelekkel szemben erősítőknél is határozott javulást okoz, de rendszerépítésnél az alap változatot forrásokhoz és kiegészítőkhöz érdemes választani, míg a Helios Signature-t az erősítőkhöz.

  • EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő konstrukció
  • 3 vezetős 2.5 mm OFC, többmagos dual drain
  • Strapabíró PVC hordozó, fonott acél háló
  • Sötétkék kígyóbőr, Titan Audio zsugorcső
  • Kiemelkedően stabil és szoros csatlakozás
  • Kapacitás: 20 Amper
Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!