Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m
IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m
64 900 Ft / db

IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m

IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m
IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m
IsoTek EVO3 Premier tápkábel - 1.5 m

Villásdugóval és IEC C13 csatlakozóval szerelt, audiophile 1.5 m-es hálózati tápkábel.
Dupla árnyékolású, 3 x 2 mm2 érkeresztmetszetű, ezüst bevonatú, sodrott, 99.9999 OFC réz vezeték, Maximális terhelhetősége 16 Amper, Magas minőségű teflon (FEP) szigetelőanyag, 24 karátos aranyozású, öntött szigetelésű csatlakozók


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Telefonon is megrendelhető
Tel: 061 2790098
Várható kiszállítás
2024.05.31
Kábel hossz
1.5 méter
Jobb árat szeretnék
Raktáron
Keresett termék!
Ingyen szállítjuk!
64 900 Ft / db
Részletek

A Hifi Piac tesztjéből:
“A klasszikus műfajokat fordított hallgatási sorrendben szólaltatom meg (először a Premierrel, majd nélküle); az „eredmény” kevesebb fény, élet és szín, fakóbb hangok és kevésbé lelkes énekesek. A zenekar mintha kisebb helyre lenne összezsúfolva, így többek között a levegősség is csökken és a dimenziók minden irányban kisebbek lesznek. Mit mondjak, nem hozza meg a kedvem a folytatáshoz…”

 

Felépítés: A vezetékek párhuzamos felépítésűek, enyhe elforgatással. Ez a bevált technika továbbra is az első védelmi vonal az RFI és az EMI kizárása ellen.

Vezetők: Az ezüstözött 99,9999%-os OFC-vezetők kivételes tisztasági szintet és fokozott vezetőképességet biztosítanak. Kevésbé valószínű, hogy eltörnek (a tömör maghoz képest) vagy idővel degradálódnak. Az ezüst kiváló vezető, és nagy tisztaságú rézzel kombinálva lenyűgöző elektromos tulajdonságokat biztosít.

Dielektrikum: A teflon FEP (fluorozott etilén-propilén) dielektrikum (szigetelés) kémiailag közömbös és nagyon alacsony dielektromos állandóval rendelkezik széles frekvenciatartományban. A FEP nagyon nagyfokú feszültség alatti repedésállósággal és alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik, ami kivételes dielektrikummá teszi. A FEP az első választás a biztonság szempontjából mind a hőmérséklet-, mind az elektromos szigetelés terén.

Töltőanyag: Pamut töltőanyagot használtunk, hogy a kábel belső szilárdságát és a mikrofónia csökkentését biztosítsuk. A pamut szintén kiváló dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik, a szilárd anyagok közül a legjobbal.

Tekercselés: A rugalmas PVC köpeny felhordása előtt a konstrukció rögzítésére papírcsomagolást használnak. A papír és a pamut hozzáadása puffert képez a PVC-vel, így fenntartja a kivételes dielektromos tulajdonságokat.

Köpeny: PVC-t használnak külső köpenyként, hogy nagyfokú rugalmasságot és mechanikai szilárdságot biztosítsanak.

Csatlakozás: A Premier kábelt az IsoTek egyedi, audiophile minőségű, tömör OFC-ból készült, 24 karátos aranyozott vezetőkkel ellátott, öntött csatlakozókkal szerelik. Ezek a legmagasabb minőségű teljesítményt nyújtják, és kevésbé hajlamosak a szennyeződésre.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
IsoTek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Dombai Gábor
2023.07.26
A gyári kábelhez képest hallható javulást hozott.
Előnyök: A jótékony hatása a végleges hangra.
Hátrányok: Nem tapasztaltam.
Netdepo.hu Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház válasza:
Köszönjük értékelését és örülünk, hogy elégedett a kábellel!
Joe
2023.06.30
Szuper!
Előnyök: Nem gondoltam volna hogy egy tápkábel ekkora változást okoz a hangminőségben sokkal tisztább részletesebb feszesebb hangok.
Szuper cucc!
Hátrányok: Nincs
Zsolt Marosvölgyi
2023.06.06
Olyan, mint egy jó bor.
Előnyök: Hallhatóvá teszi az összes pozitív hangulatot, részletet a zenében.
Hátrányok: A hármat együtt szükséges használni láncként, hogy ténylegesen egy kategóriával feljebb lépj, de még így is fél áron ugrod meg azt a kategóriát, egy magasabb kategóriájú, nagyobbb teljesítményű erősítő, vagy egy darab drágább tápkábel (optimum, vagy fölötte) vásárlásához képest.

Initium-elosztó
Premier-forrás
Sequel-erősítő