Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.                                       Korábban regisztrált? Itt tud új jelszót kérni az új Netdepo.hu-hoz!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio NYX Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio NYX Signature tápkábel - 1.5 m
79 000 Ft / db

Titan Audio NYX Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio NYX Signature tápkábel - 1.5 m
Titan Audio NYX Signature tápkábel - 1.5 m

Titan Audio NYX - forrásokhoz, kiegészítőkhöz, kisebb erősítőkhöz ajánljuk.
Villásdugóval és IEC C15 csatlakozóval szerelt 1,5 m-es hálózati kábel, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Erősítőkhöz, végerősítőkhöz és mélysugárzókhoz tervezték, Stabil és erős csatlakozási pont, Kézzel készült Írországban

Elérhetőség
1-3 munkanap
Kábel hossz
1.5 méter
Garancia idő
12 hónap
Jobb árat szeretnék
Rendelhető!
Ingyen szállítjuk!
79 000 Ft / db
Részletek

A legújabb Helios Signature tápkábel széria az első erősítőkhöz, végfokokhoz és mélysugárzókhoz fejlesztett kábele, amely a saját fejlesztésű és szabadalmaztatott ForceField technológiát is képes kihasználni. A külön vásárolható FFT modult rácsatlakoztathatjuk a kimenő csatlakozónál található kábelre, ami egy olyan árnyékolást kínál, mint még egy termék sem az iparág történelme során. A gyártó 4 szálas, többmagos jelvezető konstrukciója a Helios tápelosztókban is megtalálható, tehát több komponens esetén a minőség állandó marad a teljes láncon keresztül. Ugyanezen gondoskodás mentén a teljes kínálat ott helyben, Írországban készül, kézzel.

A gyártó kézzel készült tápkábelei közül ez az úgynevezett középkategória a fejlesztési tevékenységükben. A belfasti Queens Egyetemmel folytatott teszteléseket követően arra jutottak, hogy az 1.5 méteres hossz nyújtja a legalacsonyabb ellenállást és a legjobb hangminőséget rövidebb, illetve hosszabb méretekkel szemben. Ezért döntöttek úgy, hogy csak 1.5 és 3 méteres változatokban gyártanak, így konzisztensen megtartva az ígért kvalitást.

A Titan Audio Helios Signature tápkábel árnyékolása csökkenti az elektromágneses- és rádiófrekvenciás interferencia által okozott zajszintet, plusz a levegőben futó WiFi és Bluetooth kapcsolat jellegű rövid és hosszú hullámú interferenciákat is csillapítja. A 4 jelvezetős konstrukció 25 amperes kapacitását az extra, külső szállal és a vastagabb nagy tisztaságú multi grain OFC anyaghasználattal érték el, így ez már felső kategóriás erősítőkhöz is használható.

  • EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő konstrukció
  • 4 vezetős 4 mm OFC, többmagos dual drain
  • Strapabíró PVC hordozó, fonott acél háló
  • Sötétkék kígyóbőr, Titan Audio zsugorcső
  • Kiemelkedően stabil és szoros csatlakozás
  • Kapacitás: 25 Amper
Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!