Ügyfélszolgálat, tanácsadás +361 279 0098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio Helios hálózati tápelosztó
Titan Audio Helios hálózati tápelosztó
Eredeti ár: 146 000 Ft / db 
Akciós ár: 100 000 Ft / db
32

Titan Audio Helios hálózati tápelosztó

Titan Audio Helios hálózati tápelosztó
Titan Audio Helios hálózati tápelosztó

6 aljzat, Helios belső kábelezés, Mechanikus túlfeszültség védelem, Izolációs talpak, hard wired kábelezés, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Kézzel készült Írországban


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 146 000 Ft / db 
Akciós ár: 100 000 Ft / db
Kezdete: 2023.08.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 32
Megtakarítás 46 000 Ft
Részletek

A Titan Audio Helios tápelosztó fejlesztése az alapoktól indult együtt a Helios tápkábelekkel, hogy a teljes rendszer tápellátási minősége állandó legyen. A gyártó kínálatában először itt kapunk túlfeszültség védelmet, aminek a fejlesztése sosem egyszerű, hiszen a legtöbb konvencionális megoldás drasztikusan ront a hangminőségen, mindamellett, hogy funkcionalitásukat is elvesztik pár év degradálódás alatt. A Helios egy mechanikus, 15 ampernél aktiválódó védelmet kínál és a dedikált reset gombbal újra használható a termék. Ennek nagy előnye, hogy nem szól bele a jelfolyamba, így ez egy valódi kompromisszum mentes megoldás.

A Helios tápelosztó egy teljesen új, 10 mm vastag izolációs talpat kapott, ugyanazon anyagból vágatva, amit a golyóálló mellényeknél használnak. Ez a stabilitásán kívül hatékonyan rezgéseket és microphonics hatásokat csillapít, mindamellett, hogy a talajtól felemelve a teljes tokozását, EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő hatást is eredményez. Az apró rezonanciák és környezetünkben észlelhető hullámok káros hatással vannak hifi és házimozi rendszerünkre, amit már a tápelosztási ponton is erősen ajánlott kezelni.
A Helios tápelosztók és tápkábelek azonos belső jelvezető kábelezést használnak, így már a fali aljzattól kontrollálhatjuk a rendszer tápellátását. Ugyancsak ritkaság a teljes, csatlakozónként ‘hard wired’ kialakítás, így végeredményképpen minden egyes aljzat ugyanazon minőséget és kapacitást nyújtja. Gyakori, hogy csak az első kimenetből ajánlott erősítőt és végfokot táplálni, viszont a Titan Audio-nál már a díjnyertes Helios elosztó is konstans kvalitást biztosít az összes csatlakozón keresztül. Ugyanezen gondoskodás mentén a teljes kínálat ott helyben, Írországban készül, kézzel.
A Titan Audio elosztók táplálásához bármely tápkábel használható, de a gyártó által ajánlott az adott széria Signature változata. Erősítőkhöz, végfokokhoz ugyancsak Signature, míg forrásokhoz és kiegészítőkhöz a ‘normál’ verzió ideális.

Méretei (szélesség x magasság x hossz): 45/65 mm x 53 mm x 389 mm

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek