Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio Nyx hálózati tápelosztó
Titan Audio Nyx hálózati tápelosztó
Eredeti ár: 79 000 Ft / db 
Akciós ár: 55 000 Ft / db
30

Titan Audio Nyx hálózati tápelosztó

Titan Audio Nyx hálózati tápelosztó
Titan Audio Nyx hálózati tápelosztó

Nyx belső kábelezés, Izolációs talpak, hard wired kábelezés, EMI és RFI zajcsökkentő konstrukció, Kézzel készült Írországban

Garancia idő
12 hónap
Telefonon is megrendelhető
Tel: 061 2790098
Várható kiszállítás
2023.03.24
Tesztelés

Tesztelhető üzletünkben

Raktáron
Keresett termék!
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 79 000 Ft / db 
Akciós ár: 55 000 Ft / db
Kezdete: 2023.03.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény 30
Megtakarítás 24 000 Ft
Részletek

A többszörös díjnyertes Styx tápelosztó továbbfejlesztett változataként jelent meg a Titan Audio Nyx, ami változatlanul kézzel készül Írországban. Tekintve, hogy a Styx a számtalan 5 csillagos teszt mellett éveken át az egyik best-seller termék volt ebben a kategóriában, a Nyx fejlesztésénél az volt a cél, hogy még egy fokkal emeljenek a színvonalon.
A Nyx tápelosztó egy teljesen új izolációs talpat kapott, ugyanazon anyagból vágatva, amit a golyóálló mellényeknél használnak. Ez a stabilitásán kívül hatékonyan rezgéseket és microphonics hatásokat csillapít, mindamellett, hogy a talajtól felemelve a teljes tokozását, EMI (elektromágneses interferencia) és RFI (rádiófrekvenciás interferencia) zajcsökkentő hatást is eredményez. Az apró rezonanciák és környezetünkben észlelhető hullámok káros hatással vannak hifi és házimozi rendszerünkre, amit már a tápelosztási ponton is erősen ajánlott kezelni.

A Nyx tápelosztók és tápkábelek azonos belső jelvezető kábelezést használnak, így már a fali aljzattól kontrollálhatjuk a rendszer tápellátását. Ugyancsak ritkaság a teljes, csatlakozónként ‘hard wired’ kialakítás, így végeredményképpen minden egyes aljzat ugyanazon minőséget és kapacitást nyújtja. Gyakori, hogy csak az első kimenetből ajánlott erősítőt és végfokot táplálni, viszont a Titan Audio-nál már a díjnyertes Nyx elosztó is konstans kvalitást biztosít az összes csatlakozón keresztül. Ugyanezen gondoskodás mentén a teljes kínálat ott helyben, Írországban készül, kézzel.
A Titan Audio elosztók táplálásához bármely tápkábel használható, de a gyártó által ajánlott az adott széria Signature változata. Erősítőkhöz, végfokokhoz ugyancsak Signature, míg forrásokhoz és kiegészítőkhöz a ‘normál’ verzió ideális.

Méretei (szélesség x magasság x hossz): 45/75 mm x 50 mm x 376 mm

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Molnár Tibor
2023.03.21
Termék kiválóan teszi a dolgát.
Hosszú távra terveztem,és bízom,hogy tartósan kiszolgálja a rendszert.
Kiegészítő termékek