Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete
Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete
44 900 Ft / db

Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete

Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete
Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete
Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete
Audiolab DC Block egyenáram blokkoló - fekete

Audiolab DC Block - a még tökéletesebb hangzásért.
Megszünteti a bosszantó zümmögést, Leállítja a hálózatból érkező egyenáramot, hogy kiküszöbölje a transzformátor zúgását
Audio teljesítmény kompatibilitás: 2 x 150 Watt vagy 1 x 300 Watt, Tartozék összekötő kábel a blokkoló és az erősítő közé

Garancia idő
12 hónap
Telefonon is megrendelhető
Tel: 061 2790098
Várható kiszállítás
2023.06.13
Jobb árat szeretnék
Raktáron
Keresett termék!
Ingyen szállítjuk!
44 900 Ft / db
Részletek

Az Audiolab DC Block eszközével jelentős mértékben tudja javítani a hang minőségét, ahhoz képest, mintha csak direktben a fali konnektort használná.
 A készüléket a fali csatlakozó és az audio eszköz közé kell iktatni, ha lehetséges akkor az erősítő, végerősítő, AV erősítő elé.
A DC block-ot úgy fejlesztették ki, hogy javítsa az audio és AV rendszereket tápláló váltakozó áramú villamos energia minőségét. A hálózati áram alapvetően befolyásolja az audio jelet, amikor az áthalad egy rendszeren, a forrástól az erősítőn át a hangszórókig. A tipikus lakások hálózati tápellátása számos probléma által kiváltott interferenciának van kitéve, ami az AC hullámformájának eltorzulását okozza, mielőtt az az egyes alkatrészekhez eljutna. Ez zajt hoz létre az audio jelben, ami rontja a hangminőséget - ez a helyzet tovább romlik, amikor az otthonainkban használt elektromos készülékek elszaporodnak.

A hálózati áram önmagában is, de a csatlakoztatott eszközök miatt is nem egyenletes hullámban halad, időnként elhajlik, nem egyenletes, mely zajt generál és rontja a hang minőségét.
 Az erősítőkben lévő transzformátorok nem tudják magukat függetleníteni a zavaró egyenáramtól, esetenként "telítettek" lesznek, mely akár hallható mechanikai zajt is okoz.
 A blokkoló segítségével a a zajszint csökken, a hang fókuszáltabb lesz, tisztábban szól, a mélyek határozottabbak a magasak levegősebbek lesznek.


Műszaki jellemzők:
 
• Csúcsterhelés: 600VA
Audio teljesítmény kompatibilitás: 2 x 150 Watt vagy 1 x 300 Watt
• Összekötő kábel a blokkoló és az erősítő közé
• Méretek (sz x m x mé): 113 x 59 x 140 mm
• Tömeg: 0.7 
kg

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audiolab
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zsolt
2022.12.03
Többet kaptam mint reméltem.
A torroid zúgás megszűnt + a színpadkép kitisztult, és kiszélesedett. Minden vonalon javult a hangzás.
Csúcs vétel!
Gijon
2022.10.18
Elégedett vagyok a termékkel, hozza amit vártam, és a termék a leírásnak maximálisan megfelel. Az egyik legolcsóbb tuning, ha a hálózatban zavar van.
Előnyök: Lásd fentebb…
Hátrányok: Nem tudok róla..,
Kiegészítő termékek