Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Titan Audio ForceField zajszűrő modul
Titan Audio ForceField zajszűrő modul
112 500 Ft / db

Titan Audio ForceField zajszűrő modul

Titan Audio ForceField zajszűrő modul
Titan Audio ForceField zajszűrő modul
Titan Audio ForceField zajszűrő modul

Titan Audio ForceField - egyedülálló zajszűrő technológia!

Szabadalmaztatott zajszűrő modul, Titan Audio Eros és Helios tápkábelekhez csatlakoztatható, EMI és RFI semlegesítés egyedülálló hatékonysággal, Kézzel készült Írországban, A tápkábel nem része az ajánlatnak!


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
112 500 Ft / db
Részletek

A ForceField egy teljesen új technológiai, amit a Titan Audio fejlesztett ki az évek során. Az opcionálisan vásárolható modul a Helios és Eros tápkábelekre csatlakoztatható (később elérhető lesz további modelleknél is), legyen az a sima vagy Signature változat. Az ír gyártó által szabadalmaztatott elektronika egyfajta láthatatlan árnyékolást és pajzsot biztosít a tápkábelek köré, ami teljes mértékben felszámolja a levegőből érkező rádiófrekvenciás és elektromágneses interferenciákat. Minden háztartási eszköz, telefon, router, vezeték nélküli termék generál hullámokat, ezekre pedig a hifi és házimozi termékek egyfajta antennaként reagálnak, így zaj és mikro-torzítások kerülhetnek a jelbe.

A Helios és Eros tápkábeleken a kimenő csatlakozónál található egy dedikált ForceField csatlakozási pont, ahova utólag bármikor illeszthetjük a modult. Az alumínium tokozású, akril fedeles konstrukció ezen a ponton is csillapítja az esetleges vibrációkat, tehát a kábelen keresztül nem jut extra zavar a modultól eredően. A kábel és az FFT egység egy velcro szíjjal rögzíthető egymáshoz és a tápellátása egy külön, külső tápegységből ered, amit érdemes ugyanazon tápelosztóba csatlakoztatni.
A gyártó minden termékénél megtalálható az árfekvés leghatékonyabb interferencia blokkoló szigetelése, de a változó környezeti hatások végett jött létre a ForceField megoldás, ami minden eddiginél erőteljesebb eredményt hoz. A rendszer alapzaja megszűnik, a kontraszt a csendes és hangos között jóval artikuláltabb, de a minden egyes hanggal járó apró szösz érzés eltűnése a legmegdöbbentőbb.
A Titan Audio rendkívül büszke a ForceField fejlesztésére, hiszen hiába árnyékolják és szigetelik a termékeiket a gyártók, az egyre növekvő vezeték nélküli világban ez a probléma csak hatványozottan jelen lesz a jövőben is. Ez a modul olyan válasz a problémára, amire még nem volt precedens az iparág történelme során.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Titan Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!