Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér
System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér
2 229 900 Ft / pár

System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér

System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér
System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér
System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér
System Audio Legend 60.2 hangfal - fehér

Letisztult, elegáns külső, finom és természetes hangzás.
3-utas, bass-reflex, padlón álló hangfal, 4 db Legend 15/8 mélysugárzó, 130 mm-es Legend 15/4 középsugárzó, 25 mm-es Legend DXT lágy dóm magassugárzó, Frekvencia-átvitel: 30 - 25 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
2 229 900 Ft / pár
Részletek

A System Audio Legend 60.2 új mércét állít fel a zenehallgatás terén. Olyan emberek számára készült, akik szeretik a zenét és most ez a hangfal többet kínál, mint valaha.

Az SA Legend 60.2 mutatja meg a System Audio-nál végzett munka lényegét. A dizájn egyszerű. A felépítés minősége hibátlan, a felhasznált anyagok pedig prémium minőségűek. Ugyanilyen fontos a technológia és az elkészítési mód is. Például nagyobb hangszóróknál, a nagyobb meghajtó egységek helyett több kisebbet építettek be. Ez azért van így, mert ezek a hangszórók a zene tiszteletben tartásával készülnek. A meghajtó egységek sebessége pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a hangszórók életet és energiát leheljenek az élménybe. A ​​zenekedvelők élvezik a zene energiáját, a hangzás árnyalatait és a művész tehetségének személyiségét. Ezért a technológia megalkotásakor a hang van a középpontban.

A hangé a végső szó.
Használja az SA Legend 60.2-t megfelelő minőségű sztereó rendszerben (vagy házimoziban), legalább 70 wattos erősítővel és egy csodálatos utazásban lesz része a zene világában.

Passzívról aktívra frissíthető
A Legend sorozat modelljei passzívról aktív hangsugárzókra bővíthetőek. Ez vonatkozik az SA Legend 60.2 is. A frissítés egy egyszerű művelet, ahol a hangsugárzó passzív crossoverét a Silverback modulunk váltja fel 4 beépített erősítővel, elektronikus crossoverrel és DSP-vel és egyedileg programozott szoftverrel. Ezt a frissítést bármikor elvégezheti, azonban dönthet úgy is, hogy a kezdetektől megvásárolja az aktív verziót az SA Legend 60.2 silverback-et.

Az SA legend 60.2-ről
Az első dolog, amit észrevesz rajta, az a négy speciálisan tervezett mélysugárzó. Csak az SA Legend 60.2-ben találja meg őket, és az a feladatuk, hogy mély és árnyalt basszust adjanak, amely karaktert és testet ad a zenének. Ez a mélysugárzó 40%-kal több levegőt mozgat meg, mint az azonos méretű hagyományos mélysugárzók. Most szorozza meg ezt az effektust nyolccal, és máris megtudhatja, mi vár önre az SA Legend 60.2-vel.

Nem a megszokott élmény - közel hozza a zenét.
A középsugárzónak saját kialakítása van. Kívülről úgy néz ki, mint a mélynyomók, de belülről más a történet. Feladata a zene szempontjából létfontosságú középtartomány közvetítése. Itt tapasztalható meg az énekes hangjának tisztasága, a gitár, a zongora, a billentyűzet vagy a dob jellegzetes hangzása. Rendkívüli zenei élmény nyílik meg, amikor a középtartomány tiszta és érintetlen - közel hozza a zenét. A csodálatos középtartománynak köszönhetően tisztán hallja az összes árnyalatot, amely mindenféle zenét különlegessé tesz.

Hanggal tölti meg a szobát
Az SA legend 60.2 magassugárzóját újonnan fejlesztették ki a szabadalmaztatott DTX akusztikus lencsével. Ezzel a hang az egész helyiséget lefedi, nem kell egy bizonyos helyen ülni a legjobb élmény eléréséhez. A rendkívül könnyű membrán finommá és árnyalttá teszi a hangzást, így soha nem marad le a zene egyetlen részletéről sem.

Négy alumínium láb biztosítja a mechanikai stabilitást
Az ikonikus lábak felelősek a mechanikai stabilitásért azáltal, hogy leválasztják a hangszórót a padlóról. Gumi lábak és tüskék közül választhat.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
70 Watt-tól
Terhelhetőség
560 Watt
Frekvencia-átvitel
30 - 25 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Impedancia
8 Ohm
Magassugárzó
Legend DTX
Középsugárzó
Legend 15/4
Mélysugárzó
4 x Legend 15/8
Keresztváltó-frekvencia
400, 2 000 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
3-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
31 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
200 x 118 x 335 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
System Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek