Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

Audioquest PowerQuest 3 hálózati tápelosztó és szűrő

Jelentős mértékben javítja a csatlakoztatott készülékek által közvetített hang- és képminőséget.
Tápszűrő és elosztó, 8 db. 230 Voltos süllyesztett tápaljzat, ebből 2 db. magas áramú-, 2 db 4K/8K aljzat, Extrém feszültség lekapcsolás, "Áldozat-mentes" túlfeszültség védelem, Lineáris szűrő, Max. bemeneti kapacitás: 15 AMP/RMS, 4 db USB port teljes kapacitása: 4.8 AMP, 3 méteres AudioQuest kábellel szerelve


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
fekete
Jobb árat szeretnék
Nem rendelhető.
Ingyen szállítjuk!
149 990 Ft / db
Részletek

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére. Több, mint 18 oktávnyi differenciál módusú és 14 oktávnyi közös módusú szűrés. 8db aljzat, USB töltő portok.

AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő
Az AudioQuest szabadalmaztatott földzaj disszipációs rendszerével és egy rögzített irányvezérelt féltömör-koncentrikus geometriájú AudioQuest tápkábellel szerelt PowerQuest 3 tápszűrő több, mint 18 oktávnyi zajszűrést kínál a differenciál módusú keresztszennyezés ellen és további 14 oktávnyi közös módusú szűréssel száll szembe a zajokkal.

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére.

Az AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő 8db, aljzattal rendelkezik és USB töltő portok is rendelkezésre állnak. A dedikált 4K/8K video aljzatba a TV/projektor/médialejátszó, a High Current aljzatba az erősítő/mélyláda/soundbar, a továbbiakba pedig forráskészülékek/számítógép/modem/router csatlakoztathatóak.

Tápszűrés
A PQ3 tápszűrő több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápszűrő, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.

Könnyű üzembe helyezés
A PowerQuest PQ-2 emellett vékony profillal és egy padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső részre szerelt váltóáramú aljzatokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható. Így mind a hat hálózati aljzat könnyen hozzáférhető. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

8 db aljzat
– 2 x 4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő kimenet
– 2 x Nagyáramú kimenet
– 4 x Lineáris szűrő kimenet
A PQ-3 aljzatait úgy tervezték, hogy az otthoni audio/video rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmény elérése érdekében kérjük, használja az alábbi csatlakoztatási ajánlást, amikor rendszerét a PQ-3-hoz csatlakoztatja.

1, 5 aljzat
4K/8K videó optimalizált ultra lineáris szűrő: A legjobb, ha video képernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakozik.

2, 3, 6, 7 aljzat
Ultra Lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakozik.

4, 8 aljzat
Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

Extrém túlfeszültség esetén kikapcsol
Extrém feszültség esetén aktiválódik a fő tápáramkör reléje, amely kevesebb mint 0,25 másodpercen belül nyit, majd automatikusan visszaáll, amint a bejövő feszültség a biztonságos tartományba kerül.

Az AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő tökéletes választás kisebb sztereó és többcsatornás rendszerekhez.

Adatok, termék jellemzők
Maximális terhelhetőség
3000 A, 6000 V
Túlterhelésvédő
Túlterhelésvédő
Használati utasítás
Használati utasítás
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
80 x 188 x 393 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
AudioQuest
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!