Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

AudioQuest NRG-Z3 tápkábel - 1 m

Ezüstözött csatornában futó PSC (Perfect Surface Copper) réz vezető, Alacsony torzítás, IEC C13 csatlakozó


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Nem rendelhető.
Ingyen szállítjuk!
92 300 Ft / db
Részletek

Az Audioquest NRG-Z3 az NRG Storm tápkábeleinek technológiáit tartalmazza, viszont jelentősen alacsonyabb áron. Belsejében ezüstözött csatornában, PSC (Perfect Surface Copper) réz vezető található.

Zéró Karakterisztikus Impedancia

Hétköznapi nyelven elmagyarázni úgy lehetne, ha elképzelünk egy csövet, amiben sampon van. Mindegy, hogy milyen széles (alacsony ellenállás) az a cső, a sampon (a karakterisztikus impedancia) útban lesz. A karakterisztikus impedancia teljes megszűnése olyan, mintha levegő lenne a csőben. Mindegy, hogy az erősítő alig 1 wattot ad le, vagy épp teljes terhelésen üzemel, a korlátlan tranzienseket a testünkön is érzékelhetjük.

PSC réz vezetők

Az NRG-Z2 és NRG-Z3 kábelek az Y sorozatnál eggyel tovább lépnek és tökéletes felszínű (PSC) réz vezetőt tartalmaznak (PSC a Z3-ban, PSC a Z2-ben), 7-szálas fél tömör koncentrikus szerkezetben. A lenyűgözően egyenletes felszínű és tiszta PSC vezetők minimalizálják a torzítást, amit a szemcsehatárok okoznak és a felületi egyenetlenségeket, melyek bármilyen fém vezetőben léteznek.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audioquest
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!