Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió
Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió
199 900 Ft / db

Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió

Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió
Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió
Pro-Ject T2 analóg lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel - dió

A méltán elismert T1 sorozat utódja amely új mércét állít fel kategóriájában.
Szíjhajtásos lemezjátszó 2 sebesség fokozattal, Sumiko Rainier MM hangszedő, Tartozék Pro-Ject RCA összekötő kábel, 10 mm vastag, 1.7 kg súlyú üveg lemeztányér, 9 colos precízen megmunkált alumínium hangkar, Rezgéscsillapító lábak


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
199 900 Ft / db
Részletek

Legmagasabb minőségű anyagok
Az elegáns CNC-megmunkálással készült talapzatot a stabilitás növelése érdekében megnövelték, és olyan feltűnő kivitelben kapható, mint a magas fényű fekete, a szatén fehér vagy a diófa. A készülék műanyag alkatrészektől mentes konstrukcióval és aprólékos gyártással büszkélkedhet, amely kiküszöböli a benne lévő üregeket, így hatékonyan megakadályozza a nem kívánt rezgéseket a vázon belül. Emellett a T2-ben található üvegtányér az elődjéhez képest nehezebb és vastagabb lett, így biztosítva a rezonanciamentes kialakítást, amely hatékonyan kiküszöböli a műanyag vagy könnyű acél alternatívákkal járó hiányosságokat. Ezeket a fejlesztéseket kiegészítve a célszerűen kiválasztott lemezjátszó lábak hatékonyan szigetelik a T2-t a hi-fi rendszer közelében jelenlévő környezeti rezgésektől.
Az extra védelem érdekében porvédő borítás is jár hozzá, valamint egy filcalátét a lemezek védelmére.

Sebességszabályozás, motor és meghajtás
A T2 motorja és meghajtó rendszere megegyezik a T1-ben találhatóval. A motor egy szíjrendszert hajt, amely az újonnan tervezett, kizárólag a T-sorozatban alkalmazott subplatterrel van összekötve. Ez az al-tányér egy 0,001 mm-es pontossággal megmunkált főcsapágyra van szerelve, edzett acél tengellyel és sárgaréz persellyel. Míg a legtöbb hasonló lemezjátszó szabályozatlan, nagy sebességingadozással járó egyenáramú motort használ, a T2 a mi bevált rendszerünkkel, egy elektronikusan szabályozott, precíziós sebességű váltóáramú motorral rendelkezik. A T2 elektronikus sebességváltóval is rendelkezik 33 és 45 RPM között. Az eredmény egy alacsony zajszintű, stabil meghajtó rendszer a lemezjátszó számára.

Új hangkar és Anti-Skating
A T2 hangkarja hosszabb karcsővel került továbbfejlesztésre. Az egyenes, 9" effektív hosszúságú alumínium, egy darabból álló ami a bajonett csatlakozású headshell rendszereknél kedvezőbb rezonanciakezelést biztosít. Emellett frissített, alacsony súrlódású csapágyakkal is ellátták, amelyek a megnövekedett hosszúság és átmérő miatt abszolút pontosságot biztosítanak a használat során. A T2 emellett vadonatúj, állítható rugós csúszásgátló mechanizmussal is rendelkezik, amely optimalizálja a teljesítményt, és kihozza a hangszedőből a maximumot.

Sumiko Rainier MM hangszedő
A T2 előre beállított, nagy értékű Sumiko Rainier MM hangszedővel érkezik, amely ellipszis alakú gyémánt tűheggyel rendelkezik.

Fél szimmetrikus phono kábel

A T1-hez hasonlóan a T2-t is szuper árnyékolt, fél szimmetrikus, alacsony kapacitású, a Pro-Ject által tervezett, szuper árnyékolt phono kábel készül. Ez nem holmi olcsó, "off the shelf" alkatrész.

A True Balanced fejlesztés

A T2 aranyozott RCA-kimenetekkel rendelkezik, teljesen szimmetrikus jelkábelezéssel, mint bármely más Pro-Ject lemezjátszó, amelynek phono RCA-kimenetei is vannak. Ez azt jelenti, hogy egy MC hangszedőkre vagy a Pick it PRO Balanced - a speciálisan tervezett szimmetrikus MM hangszedőre - való frissítéssel, és az egyik szimmetrikus phono előfok, például a Phono Box S3 B vagy DS3 B használatával, az egyik True Balanced kábelünkkel, kihasználhatja a True Balanced Connection összes előnyét. Kevesebb zaj, több dinamika, tiszta és ütős tranziensek és egyszerűen mélyebb zenei élmény. Az új 9"-os hangkar és az állítható antiskating teszi a T2-t remekül párosíthatóvá a high-end MC hangszedők széles skálájával.

Adatok, termék jellemzők
Sebesség
33, 45
Hangszedő típusa
Sumiko Rainier
Hangkar
9", alumínium
Effektív karhossz
230 mm
Lemeztányér anyaga
üveg
Lemeztányér-meghajtás
szíjhajtás
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Használati utasítás
Használati utasítás
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Tömeg (csomagolás nélkül)
5,5 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
457 x 134 x 335 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek