Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék
Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék
Eredeti ár: 171 990 Ft / db 
Akciós ár: 139 990 Ft / db
19

Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék

Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék
Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék
Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék
Bowers & Wilkins PX7 S2e zajszűrős bluetooth fejhallgató - kék

Élvezze a zenét a legmagasabb szinten!
Zárt kialakítású bluetooth aptX HD fejhallgató, Hybrid aktív zajszűrő technológia, Vezérlőgombok és mikrofon, Akár 30 órányi üzemidő, 7 óra 15 perc töltéssel


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 171 990 Ft / db 
Akciós ár: 139 990 Ft / db
Kezdete: 2024.05.07   Vége: 2024.06.30
Kedvezmény 19
Megtakarítás 32 000 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Az új Bowers & Wilkins Px7 S2e, amely a Px7 S2-t váltja fel, a többszörösen díjnyertes elődjének státuszára épít, mint kategóriájának egyik legmagasabban értékelt vezeték nélküli fejhallgatója. 


A továbbfejlesztett, nagy teljesítményű DSP (digitális jelfeldolgozás) és a Bowers & Wilkins világszínvonalú mérnöki csapatának új hangbeállítása jelentős előrelépést biztosít az általános hangminőségben. 


Az új modell három továbbfejlesztett és kifinomult kivitelben készül: Anthracite Black, Ocean Blue és Cloud Grey és bemutat egy negyedik teljesen új színt, a Forest Green-t. 


A Px7 S2e teljes körű vezérlést kínál a Bowers & Wilkins Music App alkalmazáson keresztül a beállításokhoz, finomhangoláshoz és közvetlen zenei streaminghez, valamint a felhasználó által beállítható EQ és a Voice Assistant támogatáshoz.

A Bowers & Wilkins kiváló hírnevet szerzett a fejhallgatók gyártásával, amelyek a lehető legrészletesebb, legtermészetesebb és legmélyebb hangzást nyújtják - a művész szándékának megfelelő True Sound-ot. Az új Px7 S2e a legújabb tagja a márka nagy sikerű, prémium kategóriás, teljesítményorientált fejhallgatóinak, amelyek mindegyike ugyanezen True Sound filozófiát szem előtt tartva készült. 


Optimalizált a még jobb hangminőség érdekében 

A Px7 S2e kiemelkedő új hangminőségének kulcsa a Bowers & Wilkins által optimalizált, jelentősen továbbfejlesztett DSP (digitális jelfeldolgozó) motor, amely kivételes teljesítményt nyújt minden típusú streamelt zenével, beleértve a megfelelő streaming szolgáltatásokból származó 24 bites, nagy felbontású hangminőséget is. A továbbfejlesztett DSP lehetőséget adott a Bowers & Wilkins mérnökeinek arra is, hogy a Px7 S2e akusztikai platformját újrahangolják, hogy páratlan részletességet, dinamikát és tágas térleképzést nyújtson. 
A Px7 S2e továbbra is egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységeket használ, amelyeket kifejezetten a fejhallgatós zenehallgatás követelményeihez alakítottak ki. A meghajtók ultragyors választ kínálnak - lehetővé téve számukra, hogy hűen reprodukálják a zene minden árnyalatát -, miközben rendkívül alacsony a torzításuk, ami pontosabb megjelenítést eredményez. A meghajtóegységeket gondosan szögbe helyezték a fülkagylók belsejében, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságot biztosítsanak az egyes meghajtók felületén, ami szintén természetesebb és magával ragadóbb hangzásvilágot eredményez. 
A Px7 S2e a nagy teljesítményű, továbbfejlesztett DSP-t és a nagy teljesítményű meghajtóegység- konfigurációt a Qualcomm aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiájával kombinálja, hogy automatikusan optimalizálja a kompatibilis telefonokról, táblagépekről és számítógépekről történő vezeték nélküli zeneátvitelt. Az USB-C és a 3,5 mm-es kábeles csatlakozások is támogatottak, mindkét kábeltípus megtalálható a termékhez mellékelt hordtáskában. A nem kívánt zajok elhallgattatása
A Px7 S2e a Bowers & Wilkins által optimalizált zajszűrő technológiát használja, amely hatékonyan kizárja a nem kívánt zajokat anélkül, hogy a zeneiség sérülne. Hat nagy teljesítményű mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő az egyes meghajtóegységek kimenetét méri, kettő a külvilágból érkező környezeti zajokra reagál, kettő pedig a kristálytiszta hívások érdekében továbbfejlesztett zajszűréssel biztosítja a kiemelkedő hangtisztaságot. E mikrofonok gondos elhelyezése és megfelelő szögben történt pozicionálása még a legzajosabb környezetben is fokozza a teljesítményt.

A zenei alkalmazás teljes körű vezérlést kínál
Mint minden nemrégiben bemutatott Bowers & Wilkins fejhallgató, a Px7 S2e is közvetlenül a Bowers & Wilkins Music App alkalmazással működik együtt a végső vezérlés, konfigurálás és a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében. A Music App segítségével a Px7 S2e párosítható a Bluetooth-kompatibilis eszközök széles skálájával, a hangzás finomhangolása állítható EQ segítségével, a zajszűrő transzparens üzemmód aktiválása vagy kikapcsolása, hogy több vagy kevesebb hangot engedjen be a külvilágból, és végül a fejhallgató töltöttségi szintjének ellenőrzése. A Music App közvetlen zenei streaminget is tartalmaz a kompatibilis streaming platformokról, köztük a Deezer, last.fm, NTS Radio, Qobuz, TIDAL és TuneIn, és hamarosan további zenei szolgáltatások is csatlakoznak hozzá. A Music App más Bowers & Wilkins termékekkel is használható, mint például a méltán híres Zeppelin, így a felhasználók zökkenőmentes élményt kapnak a fejhallgató és a vezeték nélküli hangszóró közötti váltáskor.
Mindkét fülhallgató oldal fizikai kezelőszerveket is tartalmaz, amelyek teljes körű vezérlést biztosítanak az alkalmazás nélkül is, míg a felhasználók a Px7 S2e segítségével a telefon hangasszisztensét is könnyedén elindíthatják egy gombnyomással. A Px7 S2e 30 órás akkumulátor-üzemidővel egész nap - és még annál is tovább - képes játszani egyetlen feltöltéssel, míg a 15 perces gyorstöltés akár hét órányi további hallgatási időt biztosít. Az androidos eszközök felhasználói a Google Fast Pair funkciót is igénybe vehetik, amely automatikusan támogatja a Google Find My Device szolgáltatását, ha a tulajdonosok szerencsétlenségükre elkeverik a fejhallgatót.

Prémium kivitelezés, végső kényelem
Végül, hogy tovább ünnepeljük a Px7 S2e továbbfejlesztett dizájnját, négy prémium kivitelben kerül forgalomba: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey és Forest Green. Az összes modell felülvizsgált részletekkel és kiváló minőségű anyagokkal rendelkezik, amelyeket gondosan a kényelmes, hosszan tartó zenehallgatáshoz terveztek. Az új modell megtartotta karcsú általános formáját, könnyű súlyát és luxus memóriahabos fülpárnáit, amelyek tökéletesen körülveszik és kipárnázzák a füleket, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak, bármilyen hosszú ideig hallgatja is a fejhallgatót.

Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.2 aptX HD
Kialakítás
Zárt
Mikrofon
Mikrofon
Aktív zajszűrő rendszer
Aktív zajszűrő rendszer
iOS kompatibilis
 iOS kompatibilis
Android kompatibilis
Android kompatibilis
Akkumulátor fajtája
Líthium-Ion
Fülpárnák anyaga
memóriahab
Akkumulátor idő
30 óra (7 óra 15 perc töltéssel)
Használati utasítás
Használati utasítás
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Hordtáska
Hordtáska
Tömeg (csomagolás nélkül)
307 gr
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Bowers & Wilkins
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!