Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
559 900 Ft / pár

Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió

Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió
Wharfedale Aura 1 polc hangfal - lakk dió

A márka legújabb hangfalcsaládja Ribbon magassugárzóval, lehengerlő hanggal és tökéletes megjelenéssel.
2-utas, polcra vagy állványra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 Watt, Frekvencia-tartomány: 48 - 22 000 Hz, 130 mm-es üvegszálas mátrix kúp mély/középhangszóró, 27 x 90 mm-es AMT magassugárzó


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
Rendelhető
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
559 900 Ft / pár
Részletek

A Wharfedale AURA a kategóriavezető Wharfedale hangfalak legújabb családja. A zászlóshajó ELYSIAN sorozatból ihletet merítve a kivitelezés és technológiai származékokon keresztül, az AURA egy újabb határokat áttörő modell család, amely kihívást jelent az árkategória normáinak, az Ön zenei gyűjteményének minden részletét, energiáját és izgalmát kategóriájában kiemelkedő teljesítménnyel közvetíti, de osztályát meghazudtoló árcédulával!

AURA AMT
A ma már világhírű Wharfedale AMT jelátalakítóval felszerelt AURA modelljei lélegzetelállító nagyfrekvenciás felbontást bocsátanak ki.
A hagyományos kupolákkal vagy más szalagos és síkmembránokkal ellentétben a Wharfedale AMT nagyfrekvenciás jelátalakító nem mozog előre-hátra, mint egy dugattyú. Ezért nem korlátozza membránjának tömege, és az ezzel járó átmeneti válasz elmosódása. Ehelyett a membrán össze van hajtva, és vezető elemeket hordoz egy rendkívül erős mágneses térben. Ez nem csak egy hatékony módja a levegő mozgatásának, de rendkívül pontos is, mivel a membrán mindig a motorrendszer szoros ellenőrzése alatt áll. Az eredmény egy széles sávszélességű jelátalakító, amely rendkívül alacsony torzítást és rendkívüli zenei részleteket ér el, brilliáns sebességgel és dinamikus képességgel.

AURA kúpok
Ahogy a Wharfedale mérnökei az ELYSIAN sorozat zászlóshajójának tervezésekor is megállapították, az AMT tranziens pontosságának és hatékonyságának szinkronban kell lennie a közép- és mélyhang-meghajtók tudásával  a zökkenőmentes hangteljesítmény érdekében. Ennek megfelelően az AURA szabadalmaztatott, szőtt üvegszál mátrix membránt is használ a közép- és mélyhang kúpokhoz, amelyeket nagy rugalmasságú gumikeretek zárnak le. A kúpokat meghajtó hangtekercsek nagy fluxusú mágneses mezőkbe merülnek, örvényáramokkal és induktivitással, amelyet rézbevonatú pólusdarabok szabályoznak.
Ezek az alacsony torzítású motorrendszerek öntött alumínium vázra vannak felszerelve, mindegyik hat nagy szakítószilárdságú csavarral van a szekrényhez rögzítve, hogy megőrizzék a szerkezet merevségét és pontos tranziens reakciót biztosítsanak. Az egyes vázakat körülvevő gumi gyűrűk nemcsak dekoratív elemek, hanem az alumínium ház és a fa szekrény találkozásánál fellépő rezonanciát is szabályozzák.

AURA Crossover
A keresztváltó minden hangszóró középpontjában áll, és az általános teljesítményt „a részek összességébe” fonja. A Wharfedale volt az egyik első brit hangszórógyártó, amely keresztváltót használt a frekvenciasáv felosztására a mély-, közép- és magas hangokra optimalizált meghajtó egységek között.
90 évnyi múlttal és felhalmozott tudással, nem is beszélve arról az előnyről, hogy a fejlesztést a világ egyik legelismertebb crossover építésze Peter Comeau, az IAG akusztikai tervezésért felelős igazgatója vezeti, a kifinomult keresztváltókat több száz óra alatt finom hangolják hallgatási tesztekkel, hogy biztosítsák a zökkenőmentes keveredést a meghajtó egységek között.
Mint minden Wharfedale sorozat esetében, csak a legmagasabb minőségű, akusztikailag transzparens alkatrészeket használják a crossover hálózatban, biztosítva, hogy minden zenei részlet hallható legyen.SLPP
A Wharfedale SLPP (Slot Loaded Profiled Port) basszusreflexes kialakítása Gilbert Briggs, a Wharfedale-t 1932 és 1964 között alapító és irányító vállalkozó eredeti ötlete alapján alakult ki. Az AURA sorozatban a nagynyomású, nagy sebességű légáramlás lefelé mutató irányba mozogva jobban illeszkedik a helyiség alacsony légnyomásához azáltal, hogy a légáramlást a lábazaton lévő résnyílásokon keresztül osztja el. Ez a portolás csökkenti a port nemkívánatos turbulenciáját, és javítja a basszusreflexiós rendszer hatékonyságát. 

AURA szekrény
Az AURA szekrények sok szempontból műalkotások. A fekete, fehér és a finomszemcsés diófa natúrfa furnér színben kapható hangfalakat lakkoznak és políroznak, hogy olyan gyönyörű bútordarabbá váljanak, amelyre büszke lehet otthonában, hasonlóan a lényegesen magasabb árú ELYSIAN sorozathoz. A szekrény sima ívei nem csak szemet gyönyörködtetnek, de segítenek abban, hogy a meghajtó egységek akusztikus teljesítményét simán eloszlatják a helyiségben, anélkül, hogy az egyébként éles szélekről származó nemkívánatos visszaverődések keletkeznének.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
25 - 100 Watt
Frekvencia-átvitel
48 - 22 000 Hz
Érzékenység
86 dB/1W@1m
Impedancia
6 - 8 Ohm
Magassugárzó
27 x 90 mm (AMT)
Mély-/középsugárzó
130 mm (üvegszálas mátrix kúp)
Keresztváltó-frekvencia
2 900 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Lakk
Rendszer
2-utas
Felépítés
alsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
Kettős kábelezési lehetőség
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
12.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
246 x 386 x (300+52) mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Wharfedale
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek