Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge
Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge
Eredeti ár: 199 900 Ft / pár 
Akciós ár: 159 900 Ft / pár
20

Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge

Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge
Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge
Taga Harmony Platinum B-40 v.4 polc hangfal - wenge

Igényes hangzás megfizethető áron.
2-utas, polc hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 150 Watt, Frekvencia átvitel: 38 - 40 000 Hz, Érzékenység: 89 (dB/1W/1m)


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 199 900 Ft / pár 
Akciós ár: 159 900 Ft / pár
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 40 000 Ft
Részletek

Európában született – a világ számára alkotva” – újrafogalmazva!

A Platinum a TAGA Harmony prémium kategóriás hangfalsorozata.
 A Taga Harmony Platinum v.4 megalkotásakor a TAGA Harmony csapata tisztában volt azzal, hogy nagy elvárásokat támaszt az elődeitől ismert kiváló hangteljesítménnyel, valamint a sorozat új, modern megjelenésével kapcsolatos kihívásokkal. A végeredmény minden eltervezett célt felülmúlt, és lenyűgöző hangteljesítményt eredményezett, amely a TAGA Harmony szerint messze meghaladja a Platinum v.4 sorozat árkategóriáját!
A TAGA Harmony teljesen újradefiniálta a Platinum sorozatot, frissítéseket hajtott végre az összes kulcsfontosságú alkatrészen, amelyek felelősek a hangzásért, és teljesen új, elegáns és modern burkolatokat vezettek be.
A TAGA Harmony úgy véli, hogy mivel a zene és a hang az érzelmekről és arról szól, amit mi érzünk, a Platinum v.4 építése során a legtöbb erőfeszítést intenzív hallgatási tesztekre, valamint alapos és precíz hangbeállításokra fektették. A Platinum v.4 hangzást a mély, tökéletesen szabályozott és definiált basszusok, egyenletes és gazdag középhangok és vonzó, részlet gazdag és kristálytiszta magas hangok jellemzik, nagyon nyitott és szellős hangterekkel.

Főbb jellemzők:
A 3. generációs TLIE-II ház (Taga Low Interference Enclosures), amely merevebb szerkezetet és vastagabb elülső MDF terelőfalakat használ a nem kívánt rezonanciák és a megnövekedett belső térfogatok korlátozása érdekében. A burkolatot vastagabb belső merevítés és további két keresztirányú erősítő MDF rúd erősíti a rezgések további csökkentése érdekében.
A burkolat falainak vastagsága: elülső terelőlemez: 21 mm, falak: 15 mm.
Az elülső terelőlemez hátra van döntve, hogy az összes meghajtót időben beállítsa, és tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.
A TAGA Harmony új logója a hagfal előlapjain elhelyezve - a hangteljesítmény tökéletes harmóniájára való törekvésünket és szenvedélyünket mutatja.
Mágnesesen rögzíthető rács – segít megőrizni a hangfalak elegánsabb megjelenését, valamint csökkenti a torzításokat, amikor a rácsot leveszi.
Csúcskategóriás burkolat csillapító anyag, amely jobban megtöri az állóhullámokat, csökkenti a rezonanciákat és korlátozza a torzításokat, ami javítja a hang simaságát és tulajdonságait minden tartományban.
Kiváló minőségű vinil bevonat - nagyon tartós, elegáns, természetes fa textúrát utánoz és nagyon kellemes tapintású. A vinil bevonatokat precíz gépekkel szépen felhordják a szekrényekre a legjobb megjelenés érdekében.
BOM Bassreflex Omnidirectional Module – alacsony turbulencia és nagy sebességű port homorú diffúzorokat használva az alacsony frekvenciák fokozott szórásához.
A 2. generációs TPTTD-I magassugárzó (Taga Pure Titanium Tweeter Dome) egy könnyű titán dómot, valamint egy rézgyűrűt használ a T-járomhoz, hogy növelje és kiszélesítse az SPL-t, ugyanakkor csökkentse a torzításokat, valamint gyorsabb és pontosabb így a kupola mozgása, amely részletesebb és légiesebb hangot eredményez.
A 2. generációs TWG-I magassugárzó előlapja (Taga WaveGuide) – a magassugárzó előlapjának speciális, kürtszerű kialakítása, amely homorú diffúzorokat, valamint dómozott fémrácsot használ a hang egyenletes eloszlásához a meghajtó tengelyén belül és kívül. A legújabb kiadásban a formát és a mélységet újratervezték, hogy a hangfolyam jobb áramlását és még szélesebb szórását tegye lehetővé, ami háromdimenziósabb és természetesebb hangteret hoz létre. Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.
A 3. generációs TPACD-II közép-, közép- és mélynyomó meghajtók (Taga Pure Aluminium Cone Drivers) – a merev alumínium ház ultragyors mozgással egyenletes, gazdag és nagyon természetes középfrekvencia-választ, valamint mély, precíz és részletes basszusteljesítményt biztosít. 
A TRCS - Taga Reversed Cone Surround stabilabb, gyorsabb és nagyobb tartományú kúpmozgást biztosít, ami magasabb dinamikát és precízebb és semleges hangzást tükröz.
Ogrodnik crossover - Platinum v.4 sorozat teljesítményét az Ogrodnik crossover szakaszok szabályozzák. Speciálisan és személyre szabottan egy elismert lengyel hangszórótervező és audio sajtó egy neves tesztelője, Arek Ogrodnik úr tervezte őket.
Minimális számú kiváló minőségű és gondosan kiválasztott komponenst használunk a felül- és alul áteresztő kereszteződésekben, hogy biztosítsuk a legjobb semlegességet, kezeljük a hatalmas mennyiségű energiát és a legnagyobb pontosságot biztosítsuk.
Többszálú, oxigénmentes rézből készült belső huzalozás az összes meghajtó csatlakoztatásához a crossoverekkel, ami biztosítja, hogy a bejövő jel ne veszítse el a legfontosabb részleteket az erősítőtől a meghajtókhoz vezető úton.
Csatlakozók - kiváló minőségűek, aranyozott nyers vagy dugózott hangszórókábelek fogadására 10 AWG-ig.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
20 - 150 Watt
Frekvencia-átvitel
38 - 40 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
25 mm
Mély-/középsugárzó
165 mm
Keresztváltó-frekvencia
3 500 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
8.9 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
210 x 420 x 280 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Taga
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek