Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - afrikai dió
Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - dió
399 900 Ft / pár

Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - dió

Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - afrikai dió
Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - afrikai dió
Taga Harmony Diamond B-60 v.3 polc hangfal - afrikai dió

A legmodernebb technológiák, prémium anyagok, időtlen dizájn.
2-utas, polc hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 200 Watt, Frekvencia átvitel: 36 - 33 000 Hz, Érzékenység: 90 (dB/1W/1m)


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
399 900 Ft / pár
Részletek

Ahol az elegancia találkozik a kompromisszumok nélküli audio teljesítménnyel!A Diamond a TAGA Harmony hangszóró kategória zászlóshajója.
 Évekig tartó kutatás és fejlesztés csúcspontja, amelynek célja, hogy felülmúlja az audiofilek és a zenerajongók elvárásait.
 Ez a sorozat a legmodernebb technológiát, a prémium anyagokat és az időtlen dizájnt ötvözi, hogy olyan hangélményt hozzon létre, amely nem más, mint rendkívüli!

A Taga Harmony Diamond B-60 v.3 állványos hangsugárzó, amely kétutas kialakítással és jellegzetes ovális burkolattal rendelkezik.
 A hangstílus az eredeti Diamond B-60 hangszórók továbbfejlesztése, amely a piacon oly nagyra értékelt és elismert.
 A TAGA Harmony minden kulcsfontosságú komponensben frissítéseket hajtott végre, amelyek felelősek a hangért, ami a modell árkategóriáját messze meghaladó lenyűgöző hangteljesítményt eredményez.
 A hangsugárzók burkolata szakszerűen, prémium anyagokból készült, és fényűző furnérral van ellátva, amely egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz bármely hallgatási térnek.
A Diamond B-60 v.3 hangszóró bizonyítja elkötelezettségünket a várakozásokat felülmúló hangélmény biztosítása iránt!
Kitűnő dizájnjától a páratlan teljesítményig ez a hangszóró a művészet és a mérnöki munka ünnepe.

Főbb jellemzők:

A 2. generációs STLIE-I ház (Super Taga Low Interference Enclosures), amely merevebb szerkezettel és vastagabb MDF falakkal (bizonyos részeken akár 30 mm-ig) korlátozza a nem kívánt rezonanciákat. Az oldalfalak hajlított formája, valamint az ívelt felsőrész jelentős szerepet játszik a nem kívánt rezgések, diffrakció, turbulenciák és állóhullám hatás csökkentésében.
A falak szilárdan rögzítve vannak egy merev hátsó gerendához és egy belső merevítő deszkához, amelyek erősen erősítik az egész szerkezetet.
A ház enyhén hátra van döntve, hogy az összes meghajtót időben beállítsa, és tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.

Mágnesesen rögzíthető a rács – segít megőrizni a hangszóró elegánsabb megjelenését, valamint csökkenti a torzításokat, amikor a rácsot levesszük.
Csúcskategóriás burkolat csillapító anyag, amely jobban megtöri az állóhullámokat, csökkenti a rezonanciákat és korlátozza a torzításokat, javítva a hang simaságát és tulajdonságait minden tartományban.

Kiváló minőségű furnérok - nagyon tartós, elegáns, fa furnér bevonatok átlátszó fényesre vagy mattra festve.

Bassreflex - Alacsony turbulenciájú és nagy sebességű portok az alacsony frekvenciák fokozott szórásához.

A 2. generációs 36 mm-es (1,42 hüvelykes) O-TPTTD-I (Túlméretes Taga Pure Titanium Tweeter Dome) könnyű titán dómot használ, és nagy teljesítményű kezelést, valamint nagyon pontos, tiszta, sima és részletes teljesítményt biztosít. A ferrofluid hűtésű és nagy teherbírású 28 mm-es CCAW és ezüst huzalozású hangtekercs, valamint 2 mágnes (Φ80 és Φ70) segíti a magassugárzót a nagy teljesítmény elviselésében.
A magassugárzó kivételes pontossággal rendelkezik, és akár 33 kHz-ig (+/- 3 dB) is rendkívül kiterjesztett nagyfrekvenciás válaszjellel működik.
Az E-TPAF (nagyított Taga Pure Aluminium előlap) és a fémháló segíti a hang egyenletes és egyenletes eloszlását a vezető tengelyében és azon kívül.
Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.

A 2. generációs 165 mm-es (6,5 hüvelykes) TNPPCD-I (Taga Non-pressed Paper Cone Driver) basszus-közép tartomány meghajtó – két túlméretezett mágnessel és alumínium házzal van felszerelve. Rendkívül merev és rezgésmentes megoldásokat alkalmaz. A nagy teherbírású, 2 rétegű rézbevonatú alumínium (CCA) hangtekercs nagy teljesítményű kezelést tesz lehetővé. Mély, pontos és részletes teljesítményt kínál. A nagyobb felületnek köszönhetően a levegő nyomására – a hang sokkal magasabb szinten is lejátszható.

Precíz crossover – A crossover szekciók minimális számú kiváló minőségű és gondosan kiválasztott komponenst használnak a felül- és alul áteresztő kereszteződésekben, hogy biztosítsák a legjobb semlegességet, kezeljék a hatalmas teljesítményt és a legnagyobb pontosságot biztosítsák.

Belső huzalozás – 14AWG, többszálú, oxigénmentes rézből készült, az összes meghajtó csatlakoztatásához a crossoverekkel, és biztosítja, hogy a bejövő jel ne veszítse el a legfontosabb részleteket az erősítőtől a meghajtókhoz vezető úton.

Kötőoszlopok – a kiváló minőségű oszlopok 10AWG-ig nyers hangszórókábeleket és a legnépszerűbb csatlakozótípusokat fogadják. Bi-Wire és Bi-Amp képesség: rugalmas rendszerkonfigurációt kínálva a Diamond B-60 v.3 támogatja a kétvezetékes és a két erősítős csatlakozásokat is az audiofilek számára, akik finom hangolni kívánják beállításaikat.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
50 - 200 Watt
Frekvencia-átvitel
36 - 33 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
36 mm
Mély-/középsugárzó
165 mm
Keresztváltó-frekvencia
3 700 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Lakk
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
Kettős kábelezési lehetőség
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
11.3 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
230 x 410 x 345 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Taga
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek