Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Rotel RCD-1572 MKII CD lejátszó - fekete
Rotel RCD-1572 MKII CD lejátszó - fekete
459 000 Ft / db

Rotel RCD-1572 MKII CD lejátszó - fekete

Rotel RCD-1572 MKII CD lejátszó - fekete
Rotel RCD-1572 MKII CD lejátszó - fekete

Egy klasszikus CD lejátaszó páratlan hanggal.
Prémium minőségű Texas Instruments 32-bit/384kHz-es DAC, Sima működésű CD betöltő mechanika, 12 volt trigger bemenet, Teljesen szimmetrikus, differenciális XLR kimenetek, Távvezérlő

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
459 000 Ft / db
Részletek

Az RCD-1572MKII követi a Rotel büszke hagyományait és örökségét, amely 1989 óta díjnyertes CD-lejátszók tervezésével és gyártásával foglalkozik, és a piacon eladott több mint 200 milliárd CD-lemezt hiteles, valódi részletességgel, kivételes tér- és mélységérzetet nyújtva támogatja.

Az RCD-1572MKII analóg és digitális audió áramkörei, funkcióvezérlő áramkörei és a CD-mechanizmus motorjának tápellátó áramkörei egy saját gyártású, rendkívül alacsony zajszintű toroid transzformátort használnak, amelyet különálló transzformátor kimeneti tekercsek táplálnak, amelyek mindegyike külön feszültség- és áramszabályozóval rendelkezik a zajszigetelés érdekében.  További szigetelési optimalizációkat értek el egyedi áramköri elrendezési technikákkal, amelyek mindegyike biztosítja, hogy a keletkező hang elektromosan és fizikailag elkülönített, tiszta és nemkívánatos torzítástól mentes legyen.

A Texas Instruments 32 bites prémium minőségű digitális-analóg átalakítóját a Rotel saját fejlesztésű Balanced Design Concept mérnöki módszere támogatja, egyedi hangolású külső analóg kimeneti szűrőkkel, amelyek kivételesen pontos frekvenciaválaszt biztosítanak.  Egy teljesen szimmetrikus, valódi differenciális XLR szimmetrikus kimenet, egy RCA kimenet és egy koaxiális digitális kimenet biztosítja a maximális csatlakozási rugalmasságot kedvenc audió rendszeréhez.

A sima működésű CD tálca és az előlapi kijelző biztosítja a kedvenc lemezek könnyed lejátszását az intuitív IR-távirányítóval vagy az előlapi vezérlőgombokkal, amelyek egy hatékonyan méretezett, 2U magasságú házba csomagolva biztosítják a zökkenőmentes működést és a legnagyobb kényelmet.
Az RS232, a 12V-os trigger és az IR-távvezérlő bemenet egyszerű integrációt biztosít a népszerű vezérlőrendszerekkel. Opcionálisan rack fülek is rendelkezésre állnak.

Az RCD-1572MKII egyszerre klasszikus és kifinomult, készen áll az Ön zenei gyűjteményére, amelynek lenyűgöző részletességet és rendkívüli tisztaságot képes nyújtani.

Adatok, termék jellemzők
Beépített DAC modul
Texas Instruments 32-bit/384 kHz
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
-/1 + 1 (XLR)
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
-/1
Frekvencia-átvitel
20 - 20 000 Hz
Jel-zaj viszony
>118 dB
Dinamikatartomány
>99 dB
Teljes harmonikus torzítás
0.0035% @1 kHz
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
15/0.5 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
7.34 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
431 x 104 x 320 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Rotel
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!