Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
177 650 Ft - 1 139 000 Ft
Gyártó
Szín
Bluetooth stream
Hálózati lejátszás
Hálózati platform
WiFi kapcsolat
Spotify Connect
Tidal
Phono bemenet
Impedancia
Rendszer
Felépítés

Rotel

A Rotel márkát 1957-ben a tajvani születésű Tomoki Tachikawa indította el Tokióban hi-fi elektronikai gyártóként.

A Rotel készülékeit világszerte ismerik minőségükről, megbízhatóságukról, értékállóságukról és legfőképpen kivételes hangminőségükről. A Rotel 1961 óta használja az erőteljes nemzetközi tervezői csapatának erőforrásait. Termékeiket a saját fejlett gyáraiban készítik. A Rotel audio elektronikák széles skáláját kínálja, amelyek folyamatosan kritikus elismeréseket és fontos iparági díjakat kapnak. 1981-ben startégiai szövetséget köt a Bowers & Wilkins-szel.

A cég egyik fő alapelve a Rotel Balanced Design Concept filozófia. 
Évtizedek óta a kritikusok által is elismert Rotel termékek rendelkeznek a "kevesebb több" megközelítéssel, mely az egyszerűség, a precíz végrehajtás és a bevált mérnöki alapelvek kombinációja. A Balanced Design Concept filozófiája a gondosan válogatott alkatrészek, optimalizált jelutak és az egész tervezési folyamat közbeni finomhangolás és kritikus meghallgatás összessége. A végeredmény pedig kiváló hangminőség.


26termék 126
26termék 126