Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
739 900 Ft / pár

Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió

Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió
Quad Revela 1 polc hangfal - lakk dió

Makulátlan kivitel, lehengerlő hangzás.
2-utas, állványra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 120 Watt, Frekvencia-tartomány: 54 - 24 000 Hz, 165 mm-es közép/mélyhangszóró, 27 x 60 mm-es true ribbon magassugárzó


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
Előrendelhető
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
739 900 Ft / pár
Részletek

A Quad Revela 1 egy klasszikus könyvespolcra helyezhető vagy állványra szerelhető monitor hangsugárzó, amely Ribbon magas- és 6,5 hüvelykes mélysugárzóval szereltek. Opcionálisan egyedi tervezésű, feltűnő kialakítású állvánnyal is rendelhető. Az állvány ugyanazzal a magas fényű festési szabvánnyal készült, mint a hangfal, így tökéletes elhelyezést és megjelenést nyújt! 
A QUAD akusztikai igazgatója, Peter Comeau, több mint négy évnyi kutatással továbbfejlesztette úttörő mérnöki munkáját a Ribbon HF magas sugárzót hogy a zenei finomság, sima és „áthallható” teljesítmény új szintjét hozza létre, így gyönyörű részleteket tárjon fel! 

A fejlett „True Ribbon” egységhez hasonlóan nagy teljesítményű basszus/közép hangsugárzó társul. Sok éves kutatásnak, fejlesztésnek, tesztelésnek és folyamatos innovációnak köszönhetően a közép- és mélyhang sugárzók új, fejlett szálösszetételt tartalmaznak, találóan „Reveal™” felirattal. A „True Ribbon” HF-hez való zökkenőmentes integrációra finomított, sima membrános meghajtókat merevségük és kiváló öncsillapító tulajdonságaik alapján választották ki. Ez az új membrán, kombinálva az új, speciálisan kifejlesztett, egyedi gumikerettel azt jelenti, hogy az eredmény egy kiváló basszusteljesítmény, bőséges erővel, mélységgel, sebességgel és artikulációval. És természetesen mindezt egy fáziskompenzált Acoustic Butterworth keresztváltóval, amelynek megalkotása nemcsak számítógépes tervezésnek, hanem több száz órányi kritikus hallgatási tesztnek is köszönhető, így minden típusú és ízű zene hallgatása során elérhető a tökéletesség.


Tökéletesre csiszolt

A Revela sorozat folytatja a QUAD ipari formatervezési evolúcióját, amelyet az elmúlt évek modelljei – például a Vena és az Artera sorozat – mutattak be. A Revela sorozat hangfalai kézzel készülnek, olyan minőséggel, amely messze meghaladja az ebbe az osztályba tartozó versenytársakét! A Revela sorozat polírozott valódi fa furnérral és zökkenőmentesen polírozott festéssel, vagy egyszerű és rendkívüli „teljesen fekete” fényes festéssel kapható. Mindkét kivitelben a Revela hangdobozok lenyűgöző látványt nyújtanak! A precíziósan illeszkedő terelőlemez is zökkenőmentesen van szerelve, szintén polírozott felülettel. A hangdoboz így egy valóban lenyűgöző bútorminőségű alkotás lett! A szekrény belső merevítéssel van ellátva, a szekrény paneleihez csatlakoztatott, célirányosan kialakított szerkezettel oly módon, hogy eloszlatja a nem kívánt rezgéseket és rezonanciákat, így megőrzi a szerkezeti merevséget még a legnagyobb igénybevétel mellett is!


Szabadon folyó tisztaság

A QUAD Revela rendkívül hatékony újításai mellett a bass-reflex cső kialakítása pontosan az optimális átmérővel és kiszélesedéssel van elhelyezve, hogy megakadályozza, hogy a hosszanti rezonanciák színezzék a hangszóró teljesítményét. Az alacsony és középső frekvenciák így szabadon áramló tisztasággal és nem szándékos rezonancia vagy bummkodás nélkül képesek a zenéd teljes dinamikáját biztosítani.
A QUAD Revela sorozat több mint négy éves fejlesztés csúcspontja. Fejlett technológiát, gyönyörű megjelenést és lélegzetelállító teljesítményt kínál, mindezt mesterien kombinálva a a cég mottójához a „The Closest Approach To The Original Sound”-hoz!

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 120 Watt
Frekvencia-átvitel
54 - 24 000 Hz
Érzékenység
86 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
27 x 60 mm (True ribbon)
Mély-/középsugárzó
165 mm
Keresztváltó-frekvencia
2 900 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Lakk
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Termékismertető PDF
Tömeg (csomagolás nélkül)
11.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
246 x 395 x 280 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Quad
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek