Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - fekete
Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - ezüst
169 900 Ft / db
ÚJ

Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - ezüst

Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - fekete
Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - fekete
Pro-ject MC Step Up Box S3 MC transzformátor - fekete

Teljesen passzív jelútvonal tápegység nélkül, Kiváló hangminőség, 1:16 transzformátor arány, Transzformátor mu fém árnyékolással, 10 vagy 100 Ohm bemeneti impedancia illesztés, Kettős mono tervezési elv, Legmagasabb csatorna szétválasztás, Aranyozott RCA csatlakozók, Tömör alumínium ház véd az interferenciáktól, Made in Europe


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
169 900 Ft / db
Részletek

Az MC hangszedők kimeneti szintje igen alacsony, az MM (Moving Magnet) típusokhoz képest. Nagyságrendileg 10x alacsonyabb, ami azt jelenti, hogy speciális phono erősítőre van szükség. A jelek kihasználásához nagyobb erősítésre van szükség, ami magasabb zajszintet és torzítást eredményezhet. Az MC Step Up Box S3 erre kínál megoldást.

Életteli, dinamikus és természetes
Az MC Step Up Box S3 teljesen másképp működik, mint egy phono előerősítő. A transzformátor tekercselési aránya határozza meg az erősítési tényezőt. Mivel teljesen passzívan működik, és nincs szükség külső tápellátásra, nem lehet extra teljesítményt előállítani. A feszültség növekedése az áram megfelelő csökkenésével érhető el. Mivel nincs erősítés, az MC Step Up Box S3 figyelemre méltó zajteljesítménnyel és nagyon alacsony torzítással rendelkezik. A Step-Up transzformátorral a hangzás élénkebb, dinamikusabb és természetesebb lesz.

Európában tervezett és kézzel készült
Az új Step Up Box S3 gondosan tervezett és kézzel készült termék. Elkészítésekor fontos célpont volt egy műszakilag hibátlan eszköz kifejlesztése egy olyan házban, amely csak akkora, amekkora szükséges, ezzel is csökkentve a nyersanyag felhasználást illetve környezetterhelést. Az időtlen formatervezésnek és a merev alumínium házszerkezetnek köszönhetően az MC Step Up Box S3 az örökkévalóságnak készült. A kiváló minőségű anyagokkal és alkatrészekkel és átgondolt tervezéssel is úttörőnek szeretne mutatkozni az iparágban.

Adatok, termék jellemzők
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott RCA csatlakozók
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
1/1
Tömeg (csomagolás nélkül)
0.930 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
206 x 65 x 164 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!