Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
339 900 Ft / db

Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió

Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió

Pro-Ject X1 Pick it S2 - Új generációs, audiofil lemezjátszó.

Audiofil szíjhajtásos lemezjátszó, Tökéletesített, nagyobb fajsúlyú MDF váz, Megújult karbon-alumínium kar, Tartozék Connect it E összekötő kábel, Rezonancia mentes, 1.5 kg-s akril tányér, Ortofon Pick-it S2 hangszedő


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Szín
339 900 Ft / db
Részletek
Valódi csúcskategóriás jellemzők – valódi audiofil hangzás – valóban megfizethető áron

A Pro-Ject klasszikus lemezjátszó formaterve újra gondolva és új ár/teljesítmény arányszintre emelve

A Pro-Ject 1991-ben szembe fordult az épp kibontakozó CD divattal és analóg forradalmat indított a Hi-Fi iparban a P1 lemezjátszó bemutatásával. Az új X1 az egykor oly merész, letisztultan egyszerű, mégis minden porcikájában igényes lemezjátszó koncepcióját emeli korunk szintjére. Még jobb anyagokból, a legkorszerűbb gyártási technológiák hoz létre egy fantasztikus ár/érték arányú lemezjátszót.

Az X1 erényei közül az elsőként említésre méltó:
    •    Tökéletesített váz, nagyobb fajsúlyú, kevésbé rezonáló új MDF anyagból készült, korszerű CNC eljárással.
    •    Jobb, továbbfejlesztett alaptányér
    •    A hangtartományba eső rezonanciáktól mentes, nehezebb akril lemeztányér

Hozzáadott érték, Connect it E kábel:
Lemezjátszóhoz a szokványosnál magasabb minőségű, Connect It E kábel tartozik. A félszimmetrikus, alacsony kapacitású és kiváló árnyékolású phono jelkábel egy lemezjátszó esetében különösen fontos, hiszen más forrásokkal szemben, a hangszedőből érkező jel rendkívül alacsony szintű és zavarérzékeny.

Masszív alapok
Az X1-ben használt lap MDF 2-3-szor drágább, mint a szokványos forgácslapok, a műanyag öntött házakról nem is beszélve. Mégis megéri ezt használni, hiszen ez a szokványosnál nagyobb sűrűségű, kiváló csillapítású anyag hozzájárul a magasabb hangminőség eléréséhez. Az már csak ráadás, hogy ez az anyag simább, esztétikusabb felületet biztosít.
Az X1-est megjelenése is luxus hifi termékek közé emeli, 8 rétegű lakkozásával és kézi polírozással.

Jól áll
Az alumínium/TPE szendvics szerkezetű, készüléklábak a hatékony rezgés elcsatolás mellett a lemezjátszó vízszintbe állítását is szolgálák.

Minőségi motorvezérlés
Az X1-be épített kifinomult DC/AC generátor és az elektronikus fordulatszám szabályozó egység stabil és pontos fordulatszámot és halk működést biztosít.
Mindez költségnövelő tényező, de eredményeként az X1 messze stabilabban és pontosabban működik, mint az egyszerű, közvetlen tápellátású váltóáramú motorral hajtott lemezjátszók teszik. A még jobb teljesítmény érdekében egy új fejlesztésű felfüggesztő rendszerrel a motort is elcsatoltuk a lemezjátszó fő vázától.

A forgó tömeg
Az X1-ben a motor egy új fejlesztésű, nehéz, nem rezonáló akril lemeztányért forgat egy meghajtó al-tányéron keresztül. A csapágyazás csúcsminőségű szerkezet, ami zajmentes, remegésmentes és egyenletes forgást biztosít. Ezekre az alapokra nyugodtan ráhelyezheti értékes lemezgyűjteménye legféltettebb darabjait is, a készülék tökéletes megbízhatóságot és ragyogó hangzást garantál.

Megújult karbon-alumínium kar
A kategóriában kimagasló minőséghez a korábbiaknál is jobban csillapított szénszál/alumínium kombinációval készült szendvics-szerkezetű hangkar is nagymértékben hozzájárul. Az új fejlesztésű 8,6”-os hangkar hihetetlenül könnyű és merev, ugyanakkor nagymértékben érzéketlen a környezetéből érkező rezgésekre és zavaró hatásokra. Egy darabból készül, vagyis a hangkar egészének rezonanciáját nem befolyásolja sem egy arányait tekintve nagy headshell, sem a kar és shell illesztésének pontossága.
Mindemellett az X1 hangkarjának magassága, a tűmerőlegesség és a függőleges letapogatás szöge is állítható, amivel az X1 szinte egyedülálló szolgáltatást nyújt ebben az árategóriában.
A hangkar végére TPE csillapítású ellensúly került, ezzel tovább csökkentve a hangszedő-hangkar rendszer egyébként is alacsony rezonanciáját.

Ár/érték bajnok hangszedő
A lemezjátszó az Ortofon által gyártott, de a Pro-Ject tervező csapata által finomhangolt új Pro-Ject Pick-it S2 MM hangszedővel, vagy anélkül is rendelhető.

Hazaviszed és használod
Az X1 lemezjátszó a kicsomagolás után szinte azonnal használatba is vehető. A felállítás, a kábelek csatlakoztatása és a készülék vízszintbe állítása után már jöhet is az első lemez.

Kihagytunk valamit?
Igen! A hangkar mozgató automatikát, ami bár vonzó kényelmi szolgáltatás lehet, de a megvalósítása kompromisszumokra kényszerítette volna a tervező csapatot. Az összetett mozgató szerkezet látszólag csak kis mértékben növelte volna a lemezjátszó árát. Ám plusz alkatrészek plusz rezonanciákat szülnek, amelyek csillapítása már jelentős többletköltséget jelentett volna. Vagyis visszakanyarodhatunk az örök érvényű kérdéshez, miszerint mit is választunk, mit is választhatunk? Jobb minőséget, vonzóbb árat vagy több szolgáltatást? A fentiekből egyszerre csak kettő lehetséges…
A Pro-Ject mérnökei, mint 1991-óta mindig, a kiváló szerkezeti minőséget, az ezzel elérhető magas hangminőséget választották, az elérhető legjobb árszinten.

Az X1 lemezjátszó rendelkezik a csúcskategóriás lemezjátszók megannyi jellemzőjével, így a legmagasabb szintű zenei élvezeteket tudja nyújtani, megfizethető áron.
Adatok, termék jellemzők
Hangszedő típusa
Ortofon Pick it S4
Hangkar
8,6" karbon-alumínium
Effektív kartömeg
8 gramm
Lemeztányér anyaga
akril
Lemeztányér-meghajtás
szíjhajtás
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Szervovezérlés
Szervovezérlés
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
9,5 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
415 x 125 x 335 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek