Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó
199 900 Ft / db

Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó

Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa
Audio-Technica AT-LPW50BT-RW manuális lemezjátszó - rózsafa

Klasszikus élmény a legendás Audio-Technica-tól.
Teljesen manuális, szíjhajtású lemezjátszó, Választható 33/45 RPM sebesség, Alumínium lemeztányér és matt karbon kar, Audio-Technica AT-VM95E MM hangszedő, Beépített, kikapcsolható phono előerősítő és cserélhető RCA kábel, Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, Rózsafa színű borítás


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
rózsafa
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
199 900 Ft / db
Részletek

Az Audio-Technica AT-LPW50BT-RW vezeték nélküli lejátszója optimális, magas hanghűségű lemezjátszást biztosít vezetékes vagy Bluetooth®-zenehallgatás mellett. 
A manuális lemezjátszó pompás rózsafa-bevonata tovább emeli a lemezjátszó kifinomult stílusát, de emellett el is fojtja az alacsony frekvenciájú akusztikus gerjedést is, amivel biztosítja a kristálytiszta, zavartalan hangzást. 
A felsőkategóriás hangszedő kart és a kritikusok által is elismert AT-VM95E-t, valamint Bluetooth®-kapcsolódási lehetőséget is magába foglaló Audio-Technika AT-LPW50XBT-RW lemezjátszó tartalmaz mindent, amire egy bakelitlemez rajongónak szüksége lehet ahhoz, hogy átélje az átfogó és gazdag analóg hangzás élményét. 

Az LPW50BT-RW új szintre emeli az Audio-Technika fa lemezjátszó termékkínálatát, mivel magában foglal számos továbbfejlesztett funkciót és vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget. Ez a Bluetooth®-os lemezjátszó az Audio-Technika 60 évre visszanyúló analóg zenehallgatási élmény melletti elkötelezettségének csúcsa, egy olyan lemezjátszó, amely páratlan hangminőséget biztosít, miközben innovatív hangtechnikai funkciókkal rendelkezik. 

Az integrált Bluetooth®-technológia egyedi lehetőségeket biztosít a felhasználóknak az AT-LPW50XBT-RW szíjhajtású lemezjátszó vezeték nélküli használatára. Nem számít, hogy a vezetékes használat által biztosított, sajátosan meleg analóg hangzást kedveli-e, kompromisszumok nélkül a hangminőség terén, vagy ki szeretné próbálni a lemezjátszó párosítását az egyik vadonatúj vezeték nélküli fejhallgatóval vagy hangszórónkkal, ezzel a sokoldalú lemezjátszóval bármelyiket megteheti. 

Vezetékes vagy Bluetooth®-zenehallgatás
Csatlakoztassa hozzá zökkenőmentesen a legújabb vezeték nélküli fülhallgatókat, fejhallgatókat és hangszórókat, vagy használja a tartozékként csomagolt RCA kimeneti kábelt a hagyományos, vezetékes csatlakoztatáshoz és az optimális hangminőséghez.

Dugja be és játssza le a zenét
Az AT-LPW50BT-RW egy beépített, kiválasztható előerősítővel van szerelve a phono vagy lineáris kimenetekhez, így kiválaszthatja, hogy a lemezjátszó beépített előerősítőjét szeretné-e használni és csak bedugja a lemezlejátszóját az eszköz lineáris kimenetébe, vagy kibővíti a berendezéseit egy külső erősítővel.

Teljesen manuális használat a tapasztalt felhasználóknak
Az Audio-Technica LPW50BT-RW eszköze manuálisan, szíjhajtással működik és két sebességre – 33-1/3 és 45 RPM-re – képes, így a teljes lemezgyűjteményét végighallgathatja. Az értékelő által megfigyelt motor pontos sebességgel forgatja a lemezt és állítható, dinamikus csúszásgátlós rendszerrel rendelkezik, ami minimalizálja a torzulásokat.

Finomítsa a hangzást az univerzális fej és cserélhető gramofontű segítségével
A lemezjátszóban egy egyenes, állítható vágányerejű, szénszálas hangszedő, hidraulikusan csillapítás és lezárható támaszték található, illetve matt ezüst AT-HS4 univerzális ½ colos fej.
Az LPW50BT-RW emellett tartalmazza az Audio-Technika egyik legsokoldalúbb hangszedőjét, az AT-VM95E-t. A kettős mozgású phono hangszedő kompatibilis bármely VM95 sorozatba tartozó gramofontűvel, amely lehetőségek széles skáláját kínálja minden költségvetéshez és minden felhasználásra.

Stílusos kivitel a jobb akusztikáért
A 30 mm vastag MDF-lábazat és a rózsafa burkolat csökkentik az alacsony frekvenciájú akusztikus gerjedést és minimalizálják a torzulást, miközben a professzionális, nem rezonáló, gumialátéttel ellátott, fröccsöntött alumínium tálca célja is az, hogy kiváló hangminőséget érjen el, minimális zavarral.

60 év analóg hangzás
Az Audio-Technika 60 éve foglalkozik hangszedő karok és lemezjátszók technológiájának kifejlesztésével. Elkötelezettek vagyunk az analóg zenehallgatás élménye mellett és büszkék vagyunk rá, hogy mi gyártjuk a kritikusok által leginkább elismert, illetve legnépszerűbb audio termékek egy részét.

 

Jellemzők:

 • Teljesen manuális, szíjhajtású működés két sebességgel: 33-1/3 és 45 ford./
perc
 • A motor fordulatszám-érzékelő rendszerrel rendelkezik a tányér pontos forgási sebességének fenntartása érdekében
 • Állítható dinamikus anti-skate vezérlés
 • Professzionális rezgéscsillapító, öntött alumínium tányér gumilappal
 • AT-HS4 (ezüst) univerzális, ½”-os hangszedőfej és AT-VM95E (fekete) kettős mozgó-mágneses hangszedő 0,3 x 0,7 mm-es elliptikus tűvel
 • Az AT-VM95E hangszedő kompatibilis bármely VM95 sorozatú cserélhető tűvel, így a lehetőségek széles választékát kínálja minden költségvetéshez és alkalmazáshoz
 • Egyenes szénszálas hangkar hidraulikusan csillapított emelővezérléssel és reteszelhető támasztékkal
 • Rezgéscsillapító, 30 mm vastag MDF (közepes sűrűségű farostlemez) alap rózsafa felületű fa furnérral
 • Beépített kapcsolható phono előerősítő phono vagy line-level kimenethez
 • A váltóáramú adapter a házon kívül kezeli az AC/DC átalakítást, csökkentve a zajt a jelláncban
 • Tartalmaz: kettős RCA dugaszról kettős RCA dugaszra sztereó kábelt, 45 ford./perc adaptert, gumilapot és eltávolítható csuklós porvédőt
Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.2
Beépített phono előerősítő
Beépített phono előerősítő
Hangszedő típusa
AT-VM95E
Hangkar
egyenes szénszálas
Effektív karhossz
223,6 mm
Lemeztányér anyaga
alumíniumöntvény
Lemeztányér-meghajtás
szíjhajtás
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Szervovezérlés
Szervovezérlés
Jel-zaj viszony
> 60 dB
Használati utasítás
Használati utasítás
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
1.8/- Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
5,5 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
420 x 126 x 340 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audio-Technica
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek