Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
379 990 Ft / db

Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió

Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject X1 B Pick it S2 analóg lemezjátszó - dió

Új generációs audiophile lemezjátszó.

Audiophile szíjhajtásos lemezjátszó, Masszív MDF váz, Karbon-alumínium kar, kiváló csillapítással, Elektronikus sebesség szabályozás, Csillapított, elcsatolt motor a kisebb rezonanciáért, 1.5 kg-s akril tányér, Ortofon Pick-it S2 hangszedő, RCA és mini XLR csatlakozók


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
379 990 Ft / db
Részletek

Masszív alapokon
A Pro-Ject X1 B modell váz anyagául használt MDF 2-3-szor drágább, mint a szokványos forgácslapok, a műanyag öntött házakról nem is beszélve. Cserébe ez az anyag sokkal jobb a nemkívánatos rezonanciák kezelésében, precízebbem megmunkálható és simább felülettel rendelkezik. Így az MDF vázra épített lemezjátszók hangzása jobb, kidolgozásuk precízebb. Emellett az X1 modellekre jellemző, 8 rétegű, kézzel polírozott lakkozás, vagy kiváló minőségű furnér borítás a lemezjátszó megjelenését is igazi prémium kategóriába emeli. 

Stabil lábakon
Az alumínium/TPE szendvics szerkezetű, készüléklábak a hatékony rezgés elcsatolás mellett a lemezjátszó vízszintbe állítását is szolgálák.
Minőségi motorvezérlés - Az X1B-be épített precíz DC/AC generátor és az elektronikus sebesség szabályozó stabil és pontos fordulatszámot és halk működést biztosít. Így az X1 család pontosabban működik, mint a közvetlen tápellátású váltóáramú motorral hajtott lemezjátszók. 

A forgó tömeg
A remek sebességtartáshoz hozzájárul a nagy tömegű akril tányér és sub-tányér kombinációja is. A pontos futást segíti az utlra-precíz, 0.001mm toleranciával gyártott tengely ami zaj és remegésmentes forgást biztosít. 

Új generációs karbon-alumínium kar
A kategóriában kimagasló minőséghez a korábbiaknál is jobban csillapított szénszál/alumínium kombinációval készült, vagyis szendvics-szerkezetű hangkar is nagymértékben hozzájárul. Az új fejlesztésű 8,6”-os kar hihetetlenül könnyű és merev, miközben jól ellenáll a környezetéből érkező rezgéseknek. Egy darabból készül, így a gyártó hatékonyan tudja kezelni a kar szerkezet egészének rezonanciáját. Mindemellett az X1 család hangkarjának magassága, a tűmerőlegesség és a függőleges letapogatás szöge is állítható, amivel a lemezjátszó szinte egyedülálló szolgáltatást nyújt ebben az árkategóriában. A hangkar végére TPE csillapítású ellensúly került, tovább csökkentve a hangszedő-hangkar rendszer egyébként is alacsony rezonanciáját.

Ez a lemezjátszó a jövőnek készült
Az X1 B a Pro-Ject új "Balanced" családjának tagja. Ezek a lemezjátszók és phono erősítők képesek egy mozgótekercses hangszedő jelét szimmetrikusként kezelni, ami drámai mértékben segít a jelút során kizárni a külső zajokat. 

Adatok, termék jellemzők
Hangszedő típusa
Ortofon Pick it S2
Hangkar
8.6" karbon-alumínium
Effektív karhossz
218,5 mm
Effektív kartömeg
10 gramm
Lemeztányér anyaga
akril
Lemeztányér-meghajtás
szíjhajtás
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Szervovezérlés
Szervovezérlés
Használati utasítás
Használati utasítás
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
5 / <0.3 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
9.5 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
415 x 125 x 335 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek