Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió
Eredeti ár: 189 990 Ft / db 
Akciós ár: 149 900 Ft / db
21

Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió

Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió
Pro-Ject T1 BT (OM5) analóg lemezjátszó - dió

Kifogástalan ár-érték arányú Pro-Ject lemezjátszó, beépített phono előerősítővel és bluetotoh kapcsolattal!

Szíjhajtásos lemezjátszókorong 2 sebesség fokozattal, Ortofon OM5 MM hangszedő, Tartozék Pro-Ject RCA összekötő kábel, Homokfúvott üveg lemeztányér, Könnyű alumínium hangkar, CNC gépeken munkált tömör készülékház, Phono előerősítő és bluetooth kapcsolat


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 189 990 Ft / db 
Akciós ár: 149 900 Ft / db
Kezdete: 2024.05.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény 21
Megtakarítás 40 090 Ft
Részletek

A Pro-Ject Audio Systems T1 modellje a T-sorozat első tagja. Feladata, hogy megfizethető áron biztosítsa a belépést a magas hangzáshűségű készülékek világába. Gyártásához első osztályú anyagokat használunk, megjelenése esztétikus, értéket sugall, hangja eleven, életszerű, részletekben gazdag. A gondos fejlesztői munka eredményeként a széles tömegek számára is elérhető áron sikerült ragyogóan jó hangzásminőséget biztosítanunk.

A fényes fekete lakkozású, matt fehér, vagy dió kivitelben kapható, elegáns, CNC gépekkel megmunkált lemezjátszó váz nem tartalmaz műanyag szerkezeti elemeket, gyártásánál gondosan ügyeltünk arra, hogy ne legyenek benne üregek, így igen hatékonyan védi ki a készülékvázon belüli nemkívánatos rezgéseket.

A tervezés és a gyártás teljes folyamatában ezt a filozófiát követve az üveg lemeztányér is nehéz, nulla rezo-nanciával jellemezhető szerkezeti elem – itt is kerültük a műanyag, vagy az alacsony fajsúlyú acél használatát. A készülék fenéklapjára szerelt, gondosan megválasztott készüléklábak is tökéletes munkát végeznek, hatékonyan csatolják el a T1 lemezjátszót a környezetből, a HiFi-ké-szülékek felől érkező, a hangminőséget rontó rezgésektől.

A T1 modellben a motor egy szíj közvetítésével hajtja meg a lemeztányér alá szerelt alsó tányért, amelyet – a nagy szakmai elismerést kivívott Essential III lemez-játszókhoz hasonlóan- egy ultra nagy pontosságú, 0,001 mm-es tűréshatárral megmunkált, keményített acél tengelyű, bronz perselybe préselt csapággyal szereltünk fel.

A nagy körültekintéssel megválasztott motor és meghajtás eredményeként a T1 egyenletes, rezgésmentes alapokat biztosít a hangkar és a hangkarba szerelt hangszedő számára.

A T1 hangkarja a korábbi ProJect hangkarok alapján készült új fejlesztésű termék. Az egyenes, 8,6” effektív hosszúságú merev, egy darabból készült alumínium szerkezet a lehető legpontosabb működés érdekében alacsony súrlódású csapágyazást kapott. A letisztult és elegáns megjelenési képe mellett előnye a karral egybeépített hangszedő tartó papucs. Ezzel egy lehetséges vibrációforrást sikerült kiküszöbölnünk, a mérések is azt igazolták, hogy ez a szerkezet rezonanciaszegényebb, mint a leválasztható, vagy a karhoz ragasztott hangszedő tartó papuccsal szerelt hangkarok esetében mérhető.

A készüléket Ortofon OM5e elliptikus csiszolású tűvel szerelt mozgó mágneses hangszedővel szállítjuk: A hangszedő valódi hi-fi hangzást nyújt, mindenféle korlátozás nélkül.

A T1 lemezjátszó tartozéka az álszimmetrikus, különös gonddal árnyékolt, alacsony kapacitású, kifejezetten a Pro-Ject részére fejlesztett és gyártott, a kereskedelmi forgalomban nem is kapható összekötő kábel. Ugyancsak a lemezjátszó tartozéka a kiegészítő védelmet nyújtó porvédő fedél, valamint a lemezeket kímélő, a lemeztányérra helyezhető filc rátétlemez is.

A T1 egy új, megfizethető árú gyöngyszem az igényes, természethű hangzást biztosító lemezjátszók piacán. Ez a készülék még Európában, gondos kézi munkával készül egy több évtizedes múltra visszatekintő és tapasztalt gyártó üzemében. Igazi Hi-Fi lemezjátszóról van szó, amely megjelenési képében és hangzásában jól állja a versenyt a versenytársak többe kerülő modelljeivel.

 • Rezonanciagátló tányér a tányérban kivitel
 • Beépített MM phono fokozat
 • Bluetooth kapcsolat, vezeték nélküli zenehallgatás
 • Nehéz, 8 mm-es homokfúvott üveg lemeztányér
 • Alacsony súrlódású, rezgésmentes hangkar csapágy
 • Egy darabból készült hangkar beépített hangszedő tartó papuccsal
 • Igen gondosan árnyékolt, félszimmetrikus, alacsony kapacitású hangszedő jelkivezető kábel
 • A rezgéseket elnyelő készüléklábak
 • Elegáns porvédő tető állítható zsanérokkal
 • Fényes fekete, matt fehér és dió kivitelben kapható
 • Európában kézi munkával gyártott termék
Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
van
Beépített phono előerősítő
Beépített phono előerősítő
Hangszedő típusa
Ortofon OM-5E
Hangkar
8.6", alumínium
Effektív karhossz
218,5 mm
Lemeztányér anyaga
üveg
Lemeztányér-meghajtás
szíjhajtás
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Statikailag kiegyensúlyozott hangkar
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
3,8 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
415 x 100 x 335 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek