Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Eredeti ár: 229 900 Ft / db 
Akciós ár: 159 900 Ft / db
30

Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete

Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete
Pro-Ject Phono Box DS3 B MM/MC phono előerősítő - fekete

Előlapon állítható kapacitás, impedancia és nyereség értékek, prémium minőség.
MM és MC phono előerősítő, Új, szimmetrikus bemenet és kimenet, Teljes egészében diszkrét elektronikai elemekre épített, Op-amp mentes felépítés, Kettős mono áramkör felépítés a jobb sztereó szeparációért, Rendkívül alacsony zaj és torzítás


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 229 900 Ft / db 
Akciós ár: 159 900 Ft / db
Kezdete: 2024.05.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény 30
Megtakarítás 70 000 Ft
Részletek

Prémium minőségű, MM és MC kompatibilis phono előerősítő szimmetrikus csatlakozásokkal

A Pro-Ject Phono Box DS3 B vaskos alumínium burkolattal ellátott, erős acél vázra épül. Ebben a merev és kiválóan árnyékoló szerkezetben kapott helyet a gyártó prémium minőségű, diszkrét komponensekből felépített, szimmetrikus jelútra és dual-mono topológiára alapozott phono erősítője. Egy példaértékű lemezjátszó előerősítő, azoknak akik a maximumot szeretnék kihozni egy komoly hangszedőből.

B” avagy a szimmetrikus modellcsalád

A Phono Box DS3 B valódi, teljesen szimmetrikus erősítést alkalmaz. Csak kösd össze a lemezjátszóval egy 5 tűs Mini XLR csatlakozóval, kösd össze az erősítőddel egy XLR vagy RCA kábellel és máris hallani fogod, mire képes a szimmetrikus rendszer. A szimmetrikus összeköttetés a jelet egy pozitív és egy negatív éren továbbítja. Ezek a jelek tartalmukban azonosak, de polaritásuk ellentétes. Így a kábel által esetlegesen felvett zajok a hasznos jelhez képest ellenétesen épülnek be az eltérő fázisú jelekbe. A hasznos jelek egyesítésekor pedig a két zaj egymást kioltja.  Ez az egyszerű megoldás nagy segítség az olyan alacsony jelszintű összeköttetések számára, amilyen a hangszedő és phono erősítő kapcsolata. 
Integrált áramköri elemek helyett, igényes, diszkrét felépítés
A Phono Box DS3 B teljesen diszkrét felépítésű kapcsolást használ. Vagyis mellőzi az Op-amp chipeket, ezzel nagyobb kontrolt adva a gyártónak a hangzásban. A Pro-Ject tervezői több évtizednyi tapasztalattal a hátuk mögött, számtalan teszt meghallgatáson keresztül finomították a DS3 B modell hangzását. Bár a technológia komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, még ma is igaz, hogy a legjobb Op-Amp-ok többnyire kevésbbé semlegesek, természetesek, dinamikusak vagy élénkek. Igaz, egy néhány chipre támaszkodó megoldás helyett, a jelút egészét önálló áramköri elemekből kiépíteni nehezebb feladat, az eredmény, a nagyszerű hangzás ezt mindenképpen megéri. 


Passzív EQ

A kiegyensúlyozott szimmetrikus kezelése után hozzáadjuk őket újra össze, és a teljesen passzív és diszkrét RIAA kiegyenlítési szakasz feldolgozza. Ha az erősítési fokozatot teljesen szimmetrikusan tartjuk, optimalizálhatjuk a jel-zaj viszonyt arányok, így az EQ szekció a legjobb forrás a működéséhez varázslat be. A teljesen felosztott passzív kiegyenlítés jobbat tesz lehetővé impedancia illesztés és kisebb eltérés az ideális RIAA görbétől. A szimmetrikus XLR kimenetekhez egy diszkrét kiegyensúlyozó fokozat szimmetrikus jelet generál, így Ön ismét profitálhat a kiegyensúlyozott jelátvitelből. Tea Az egyvégű RCA kimenetek saját, teljesen diszkréten futnak végfok, közvetlenül a RIAA EQ szolgálja ki.

Hangszedő terhelési beállítások sokasága

A DS3 B phono elektronikához egyszerre két lemezjátszót is csatlakoztathat. Az előlapon elérhető beállításokkal könnyű lesz mindent gyorsan és pontosan beállítani és kiválasztani. Minden bemeneti beállítás a memóriában tárható. Emellett külön említésre méltó az széles tartományban, 40 dB és 65 dB között szabályozható előerősítőé. Így a legkülönfélébb hangszedőkkel is könnyen hallgathatod kedvenc lemezeidet, biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobbat kapod. 
A széles tartományban szabályozható előerősítésnek köszönhetően, egyúttal a rendszered többi eleméhez is könnyedén hozzá igazíthatod a kimeneti jelszintet, hogy a lemezről a streamerre vagy CD lejátszóra váltva ne kelljen azonnal az erősítő hangerő gombja után nyúlnod. 
Ennek a modellnek érdekessége, hogy a terhelő impedancia fokozatmentesen állítható az előlapi potméterrel. Ez lehetővé teszi az impedancia zökkenőmentes beállítását akár lejátszás közben is, így pedig azonnal hallhatóvá válik ennek a hatása. Ezt a funkciót egyetlen más gyártó sem alkalmazza ilyen extrém módon!


Külső tápegység

A Phono Box DS3 B tápellátása külső adapterről történik. Ez távol tartja a hálózati fesztültséggel működő alkatrészek nemkívánatos elektromágneses mezőit, így segít csökkenteni a rendszer zajterhelését, illetve lehetőséget ad akár drágább, speciális külső tápegység használatára is. 
Ugyanakkor a világ számos országában - helyeselhető módon - szabályozva van a készülékek készenléti fogyasztása. Ennek megfelelően a Pro-Ject elektronikái is csekély, mindössze 0,1W teljesítményfelvétellel bírnak, készenléti állapotban. Ez ehhez azonban kapcsolóüzemű tápegységre van szükség.
Ha a hifis körökben méltán kedvelt, lineáris felépítésű külső tápegységet szeretnél használni, természetesen azt is megteheted, akár egy Pro-Ject Power Box DS2 Sources tápegységgel is.

Adatok, termék jellemzők
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Választható MM/MC fokozat
Választható MM/MC fokozat
Jel-zaj viszony (MM/MC - dB)
MM (40dB): 104dBV, 111dBV ‚A‘ weighted; MC (60dB): 85dBV, 91dBV - ‚A‘ weighted
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
1 pár RCA + 1 pár XLR + 1 5-pin mini XLR/1 pár RCA + 1 pár XLR
Teljes harmonikus torzítás
1 kHz: <0,001% MM, < 0,004% MC; 20Hz-20kHz: <0,005% MM, < 0,01% MC
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
1.48 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
206 x 72 x 194 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!