Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst
Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst
1 299 990 Ft / db

Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst

Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst
Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst
Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst
Marantz SACD 30n high-end hálózatos CD lejátszó - ezüst

CD/SACD és hálózati audiolejátszó egyben, Tidal, Spotify Connect, Deezer, Amazon Prime, Internetrádió, DLNA, DSD/FLAC HD 192/24, ALAC 96/24, WAV 192/24 fájlformátumok támogatása, Analóg RCA, Digitális optikai és koax kimenetek, Digitális optikai, koax és USB bemenetek


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
1 299 990 Ft / db
Részletek
Streaming SACD lejátszó

A legzeneibb digitális lejátszó CD-khez, SACD-khez, és nagyfelbontású fájlokhoz, plusz több streaming szolgáltatóhoz.A Marantz zenei mastering jelfeldolgozáson és kristálytiszta erőerősítőn keresztül küldve. A digitális tartalmai legzeneibb hangja: a CD-ihez, SACD-ihez, digitális fájljaihoz, és több beépített streaming szolgáltatóhoz.

Főbb tulajdonságok
  • Szenvedéllyel hangolva: A Hangmester több száz órás gondos hangolása biztosítja azt a tökéletes részletességet és zeneiséget, amit a Marantz mindig szállít.
  • Valódi hallgatáshoz van tervezve: Az alacsony zajú előerősítője és a dedikált fejhallgató erősítője ígéri a Marantz hangot, bárhogyan is hallgassa.
  •  Beépített HEOS: Élvezze a zenét a Spotify, Amazon HD, TIDAL, Deezer és másokról, vagy a saját helyi kollekciójáról.
  • CD-R/RW, SA-CD, WMA, MP3 lemez lejátszása
  • SA-CD text, ID3 tag, WMA Meta tag
  • Párosítsa a MODEL 30 erősítővel: A tökéletesen tervezett és precízen hangolt páros a Marantz MODEL 30-cal - egy új referencia rendszer.

Tökéletes hangolás
Az SACD 30n folytatja a tökéletes Marantz erősítők örökségét.Az SACD 30n a Marantz hangmester által van hangolva, aki beleadta a szenvedélyét, a tudását és a rendkívüli hallását a tervezés minden területén.

A komplett digitális zenelejátszó

Az SACD 30n-t úgy építették, hogy megfeleljen a modern audiophile minden elvárásainak, aki egyesíteni akarja a hatalmas digitális zenei gyűjteményét a vezető online zenei szolgáltatókkal. A Marantz SACD 30n egy klasszikus prémium SA-CD / CD lejátszó, és egy modern digitális forrás hub / előerősítő házassága. Lejátssza a nagyfelbontású fájlokat, beleértve a FLAC HD és DSD formátumot a helyi hálózatról, helyi USB tárról, és streaming szolgáltató és Internet rádió online forrásokat. Kínál HEOS streaming-et, hang és multi-room támogatást, DAC működést, valamint Apple AirPlay 2 és Bluetooth integrációt. Az SACD 30n a legfeljebb 11.2Mhz-es quad-DSD és 384kHz/32-bit PCM -USB-B/USD-DAC-on keresztüli fájlformátumok elfogadásával, jövő-álló.

A legzeneibb, legpontosabb, legrészletesebb hang

Az SACD 30n a saját, diszkrét nyomtatott áramkörén, a Hyper-Dynamic Amplifier Module-al, rövidítve HDAM-mel van építve. A tömeggyártású alkatrészek alkalmazásával szemben, az egyedi pontosságú alkatrészek százaival, a Marantz HDAM jelentősen felülmúlja az általános integrált áramköröket annak érdekében, hogy létrehozza a Marantz-tól elvárt különleges zeneiséget.

Transzport mechanizmus: A kiváló minőség története

A Marantz 1982-ben hozta ki az első CD lejátszóját, az eredeti CD-63-at. Azóta folyamatosan folytatjuk a fejlesztést. Az SACD 30n szívében egy új innovatív SACDM-3L transzport mechanizmus van, ami kizárólag az SA-CDk, CDk és adatlemezeken tárolt zenék lehető legjobb lejátszására lett tervezve. Ez az új mechanizmus kivételes hangminőséget ígér a hagyományos CD-ről és SACD-ről, és lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját nagyfelbontású audió lemezeket készítsen a számítógépe DVD írójával. Miközben az SACD/CD nincs használva, a lemezmeghajtó tápegysége kikapcsol, hogy elkerülje a zajt és az interferenciát.

Marantz Musical Mastering

Az SACD 30n-ben a DSD a szíve a digitális források Marantz-ra jellemző zenei hang visszaadásának. A PCM és DXD bemenetek 11.2MHz DSD-re vannak felkonvertálva, a lejátszóban lévő MMM-Stream konverterrel. A hagyományos DAC helyett az egyedi MMM-Conversion fokozat által készített nagy-frekvenciás jel generálja az analóg kimenetet. A processzálás MMM-Stream része helyettesíti a túlmintavételi filtereket, amiket normálisan használnak a digitál-analóg átalakításban, és lehetővé teszi a Marantz Musical Mastering szűrés végrehajtását. Két rendszer óra biztosítja a bejvő jel legpontosabb felkonvertálását, jöjjön az lemezről, vagy digitális bemenetről 44.1kHz- 384kHz-es tartományban. Ez az egyéni beállítás a legkiválóbb hangminőség visszaadására lett hangolva nagyon pontos jellel, amit a kettős 32 bites lebegőpontos DSP állít elő az MMM-Sream-hez. A Sigma-Delta moduláció lehetővé teszi, hogy tiszta DSD-szabványú jel kerüljön az MMM konvertáló részre, egy nagyon magas frekvenciájú pulzus stream formában. A DSD-analóg szűrő tervezése a Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules)-be csatolódik a kimenet fokozatban, az optimális hangminőség érdekében.

Kiváló minőségű fejhallgató erősítő

Élvezze a zenét közvetlenül a fejhallgató-erősítőjéből, egy teljesen újra-tervezett kiváló minőségű fejhallgató fokozattal, ami a kivételes jel/zaj viszonyú Marantz HDAM-SA2 dedikált erősítő modullal rendelkezik. Ahhoz, hogy a fejhallgatók szélesebb körű változataival működjön, az erősítés három programozott érték között állítható, lehetővé téve kis, vagy nagy impedanciás fejhallgatók zökkenőmentes meghajtását. Ha nincs fejhallgató csatlakoztatva a készülékhez, a fejhallgató erősítő kikapcsol, hogy megakadályozza a zajt, vagy az interferenciát.

Tartósnak és erőteljesnek lett építve

Mint a MODEL 30 integrált erősítő, az SACD 30n is a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett kialakítva. Egy szilárd acél doboz, erős, nehéz, nem mágnesezhető alumínium oldal lemezekkel kiegészítve, a felső fedél pedig merev acélból készült, hogy megakadályozza az interferenciát.Robusztus, réz kimeneti csatlakozók a fix és változtatható kimenetekhez biztosítják a lehető legjobb jelet.

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
DSD/FLAC HD 192/24, ALAC 96/24, WAV 192/24
Bluetooth kapcsolat
van
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
DSD lejátszás
DSD/FLAC HD 192/24
Támogatott bemeneti mintavételezési frekvenciák
384kHz / 32-bit
Hálózati platform
Heos
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
-/2 pár (1 fix, 1 szabályozható)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
2/1
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/1
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
USB-B csatlakozó
USB-B csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Jel-zaj viszony
112 dB (SA) / 104 dB
Teljes harmonikus torzítás
0.0008 % (SA) / 0.000015 %
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
13,5 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
443 x 130 x 424 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Marantz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek