Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Kanto ST28 hangfal állvány - fekete
Kanto ST34P hangfal állvány - fekete
54 900 Ft / pár

Kanto ST34P hangfal állvány - fekete

Kanto ST28 hangfal állvány - fekete
Kanto ST28 hangfal állvány - fekete
Kanto ST28 hangfal állvány - fekete
Kanto ST28 hangfal állvány - fekete
Kanto ST28 hangfal állvány - fekete

Rétegelt lemez talp a remek csillapításért, Rejtett kábelvezető, Merev felső tálca, Magasság: 863 mm, Tálca mérete: 150 x 200 mm, Talp mérete: 225 x 275 mm, Tartozék gumi lábak és tüskék, Terhelhetőség: akár 13 kg


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
fekete
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
54 900 Ft / pár
Részletek

A Kanto ST34P hangfal állványok akár 13 kg súlyú hangfalaknak is stabil alapot biztosítanak. A hangszórók elhelyezése a füleivel egy vonalban, és lehetővé teszi, hogy maximális teljesítményt hozzon ki a hangsugárzókból. Ezek az állványok masszív acéloszlopokkal és MDF vagy rétegelt lemez talpakkal készülnek a nagyobb súly, stabilitás és jó csillapítás érdekében. A kemény padlókhoz kiegyenlítő gumilábakat, valamint a biztonságos padlócsatlakozáshoz szőnyegtüskéket tartalmaznak. A beépített kábelcsatorna rendezetté és láthatatlanná teszi a kábeleket, míg ezeknek az állványoknak a visszafogott dizájnja bármilyen otthoni dekorációt kiegészít.

A megfelelő helyen minden hangfal jobban szól
Helyezd a hangfalakat a füleiddel egy magasságba, húzd el a faltól őket úgy, hogy a mélyek a hallgató pozícióban tiszták legyenek. Egy jó állvánnyal ez gyerekjáték! S ha mindezzel kész vagy, élvezd kedvenc felvételeidet. Tapasztald meg, mire képes a hangfalad!

A tiszta hangzásért
A Kanto ST sorozatú állványai a hangfalak valódi szükségleteihez lettek igazítva, ezért a nagy merevségű és rugalmasabb anyagokat olyan módon kombinálta a gyártó, ami a biztosítja, hogy a nemkívánatos rezgések elnyelését. Emellett az állítható magasságú gumilábak vagy tüskék használatával az ST állványok egyaránt jól használhatóak kemény burkolatokon és szőnyegen is.

Rejtsd el a kábeleket
Vezesd a hangszórókábeleket, vagy az aktív hangfal tápkábelét az állvány lábazatába rejtve! Az eredmény letisztultabb látvány és kisebb kockázat, hiszen a rejtett kábeleken keresztül sem kisgyerek, sem porszívó robot nem tudja majd lerántani szeretett hangfaladat az állványról.

Széleskörű kompatibilitás
A Kanto ST állványok tökéletesen működnek a Kanto vagy más márkák közepes és nagyméretű hangfalaival is, így tökéletesek mindazok számára, akik tiszta hangzást szeretnének élvezni nem kívánt rezonancia nélkül.

Adatok, termék jellemzők
Hangfaltartó tálca mérete
150 x 200 mm
Kábel elrejtési lehetőség
Kábel elrejtési lehetőség
Magasság
863 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Kanto
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek