Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér
Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér
64 990 Ft / pár

Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér

Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér
Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér
Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér
Kanto SP26PL hangfal állvány - fehér

Kanto SP26PL hangfal állvány - szóljanak a Kanto-k még jobban. »» Nehéz acélszerkzet, zártcellás habbetét, Kábel elrejtési lehetőség, Magasság: 660 mm, Tálca mérete: 110 x 180 és 180 x 180 mm, Tartozék gumi lábak és tüskék, Terhelhetőség: 14 kg


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
64 990 Ft / pár
Részletek
Ne a könyvespolcra tedd a hangfalat, hanem állványra és hozd ki a maximumot a hangfalaidból a Kanto SP sorozatú állványaival. Nehéz acélszerkezetük és zártcellás habbetétük tovább javítja a közeli hallgatást azáltal, hogy jelentősen csökkenti a rezgést, tisztább, pontosabb hangot adva. Az SP 26 modellek 66 cm magasak. Segítségükkel hangfaladat az optimális magasságba emelheted, miközben távol tarthatod a polc és fal felületektől. Hidd el, sokkal jobb lesz a hang, ha a hangfalat leveszed a tévé szekrényről, vagy kiveszed a könyves polcból!

Elforgatható hangfal tartó polc
A legtöbb hangfalat érdemes a hallgató pozíció felé forgatni, de lehet, hogy magát az állvány nem szeretnéd elforgatni. Azért mert neked jobban teszik ha a talp a fallal vagy bútorral párhuzamos, vagy azért, mert így minden láb, minden tüske a padlón van, s egy sem kerül a szőnyegre? Az indok mindegy, a Kanto gondolt rád. Az SP 26 hangfal állványokhoz tetején a kis tartó polc elforgatható, hogy hangfalad az ideális szögben állhasson, szóval nagyon praktikus.

Két szett tálca
Kis YU4-es hangfalad van, vagy nagyobb YU6, TUK vagy valami más modell? Az SP állványokhoz két szett tálcát kapsz, így a kicsi és nagyobb hangfalak is jól elférnek rajtuk. Ráadásul a hangfal tartón találsz egy rögzítő lukat is, amivel leszoríthatod a Kanto hangfalaidat vagy bármely olyan típust, ami rendelkezik 1/4” – 20-as menettel. Ez az a menet, ami a fényképezőgépek alján is van, és persze egy pár stúdió monitor hangfalon.

Vaskos vasak a vezetéknek és hangfalnak
A Kanto állványok erős vas szerkezetűek. Az állvány belsejében, alján és tetején kábel vezető nyílásokat találsz, hogy elrejthesd a tápkábelt és hangfalkábelt.

Tüskék és rugalmas lábak
Az állványokhoz jár 8 darab tüske és ugyanennyi gumi láb is, amiket a talp 8 mm-es meneteibe csavarhatsz be. Ezek stabil kapcsolatot létesítenek a padló és az állvány között és egyaránt használhatóvá teszik azt szőnyegen, parkettán és hideg burkolaton is.
 
Csomag tartalma

    •    2 db állvány
    •    2 db 10 cm széles hangfal tartó tálca
    •    2 db 18 cm széles hangfal tartó tálca
    •    8 db M8 menetes gumi láb
    •    8 db M8 menetes tüske

Kanto YU4/YU6 vagy egyéb 3 "- 4" méretű hangszóróval szerelt sugárzókhoz javasoljuk.
Adatok, termék jellemzők
Kábel elrejtési lehetőség
Kábel elrejtési lehetőség
Magasság
600 mm
Tölthető lábazat
Tölthető lábazat
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Kanto
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kolozsi László
2023.04.15
FYNE AUDIO F500-hoz lett vásárolva, -remek választás volt
Előnyök: kifejezetten javított a hangképen, stabil, masszív és ötletes megodásokkal rendelkező szerkezet, könnyű összeszerelés, esztétikus !
Hátrányok: nem találni hátrányokat
Kiegészítő termékek