Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Kanto S4 hangfal állvány - fehér
Kanto Audio S4 hangfal állvány - fehér
14 900 Ft / pár

Kanto Audio S4 hangfal állvány - fehér

Kanto S4 hangfal állvány - fehér
Kanto S4 hangfal állvány - fehér
Kanto S4 hangfal állvány - fehér
Kanto S4 hangfal állvány - fehér
Kanto S4 hangfal állvány - fehér

Kanto S4 asztali hangfaltartó - Ideális alátét a YU4 hangfalaidhoz. »» 16 fokos dőlésszög, zártcellás szivacs a rezgések elnyelésére, Talp méretek: 140 x 200 mm


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
14 900 Ft / pár
Részletek

Az ideális dőlésszög: 16° 
Ha megnézzük a tipikus íróasztali használatot, csakhamar kiderül, hogy a Kanto YU4 hangfalakat ebben a szögben elhelyezve, a hangszórók pontosan a hallgató felé irányulnak, ez pedig javítja a hangélményt. Nem véletlen, hogy a hangmérnökök is mindig úgy döntik a hangfalaikat, hogy azok egyenesen az füleik felé célozzák a hangot. 
Tartós, fém szerkezet
Ki csinálna műanyagból hangfalállványt vagy hangfal talpat? A Kanto biztosan nem! Az S4 állványok garantáltan tartósak lesznek. Ráadásul, még szépek is.
Zártcellás habszivacs felületek
Ráadásul az S4 állványok zárcellás szivacs talpakkal érintkeznek mind az asztallal, mind a hangfallal. Így akkor is jó lesz a hang, ha pillekönnyű IKEA íróasztallapon használod a hangfalaidat, mert az S4 nem közvetíti a rezgéseket az asztal felé.
Stabilan rögzül a hangfalaidhoz
Az S4 hangfal alátét furatokkal van ellátva, a csomagban pedig találsz egy pár csavart a YU4 vagy más kompatibilis hangfalak rögzítéséhez. Fontos, hogy ezeket a csavarokat akkor is megőrizd, ha esetleg nem használod őket, ugyanis ezek 1/4 ”-20 méretűek. Vagyis nem a szokványos metrikus csavarok. Ilyet nem kapsz minden barkácsboltban.

Adatok, termék jellemzők
Hangfaltartó tálca mérete
156 x 99 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Kanto
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!