Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Kanto Audio ORA aktív hangfal
Kanto Audio ORA aktív hangfal
Eredeti ár: 119 900 Ft / pár 
Akciós ár: 105 900 Ft / pár
12

Kanto Audio ORA aktív hangfal

Kanto Audio ORA aktív hangfal
Kanto Audio ORA aktív hangfal
Kanto Audio ORA aktív hangfal
Kanto Audio ORA aktív hangfal
Kanto Audio ORA aktív hangfal

Kompakt és sokoldalú aktív hifi hangfal.
2-utas, hátsó bass-reflex kialakítás, 2 x 50 Watt kimenő teljesítmény, Frekvencia-átvitel: 70 - 22 000 Hz, Bluetooth 5.0 vezeték nélküli lejátszás, Analóg RCA és digitális USB C bemenetek, Aktív mélysugárzó kimenet


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
fekete
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 119 900 Ft / pár 
Akciós ár: 105 900 Ft / pár
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 12
Megtakarítás 14 000 Ft
Részletek

Alkotó. Gamer. Zenész. Az ORA áthidalja a számítógépes hangszórók és a stúdiómonitorok közötti szakadékot, és stúdióminőségű, audiofil hangzást biztosít anélkül, hogy uralná a teret. Az ORA olyan modern bemenetekkel rendelkezik, mint az USB-C, hogy a legjobb hangzást kapja a PC-ről vagy Mac-ről, Bluetooth 5.0 a telefonjával vagy intelligens otthoni eszközével való párosításhoz, valamint RCA az analóg eszközeihez. A keresztváltó automatikusan továbbítja a basszusokat a csatlakoztatott mélynyomóhoz, így hibátlan mélyhang-integrációt kap, ami felszabadítja a 3"-os mélysugárzókat és a ¾"-os selyem dómos magas hangszórókat, hogy arra koncentrálhassanak, amihez a legjobban értenek. Az ORA a referencia-minőségű hangzás és a modern funkciók tökéletes keveréke, kompakt méretben, hogy elférjen az asztalon.

Kis méret - nagy hangzás
Az ORA egy 5"-os stúdiómonitor hangerejének 20%-át veszi fel, és elég kicsi ahhoz, hogy oldalirányban egy monitor alá helyezhesse, így nagyszerű hangzást biztosít anélkül, hogy uralná a teret.
DSP hangolt
A stúdióhoz hangolt, de a mindennapi használathoz is ideális. Meglepően mély basszusokkal rendelkezik, de hosszú hallgatás után sem válik fárasztóvá - mindkét világ legjobbja.

Bi-Amplification

Az ORA magas- és mélyhangszóróit külön erősítők hajtják meg, ami lehetővé teszi, hogy egy adott frekvenciasávra összpontosítsanak anélkül, hogy energiát pazarolnának.

Az ORA beállítása olyan egyszerű, mint bedugni őket a falba, és USB-C-n keresztül csatlakoztatni a számítógéphez. Az ORA mély basszusai és pontos magas hangjai új világokba merülnek, és versenyelőnyt biztosítanak. 
Az ORA precízen reprodukálja a hangszerek és az ének természetes hangszínét, így a művészek bízhatnak abban, hogy amit hallanak, az az elképzelésük valós megjelenítése. Az ORA kiváló minőségű hangzást biztosít a stúdiómonitoroknál és az audio interfésznél alacsonyabb költséggel.

Koncentrálj a fontos dolgokra
A mélynyomó csatlakoztatásakor automatikusan működésbe lép egy keresztváltó, amely a 100 Hz feletti frekvenciákat a hangszórókhoz, az alattiakat pedig a mélynyomóhoz küldi.
Ez lehetővé teszi az ORA számára, hogy a közép- és magas frekvenciákra összpontosítson, hangosabban, kevesebb torzítással játszva.

A dobozban találod a hangfal mellett:

  • Tápkábel
  • Hangfal kábel
  • 8 darab gumi láb
Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.0
Erősítő típus
D osztályú
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
1 pár
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-C csatlakozó
USB-C csatlakozó
Kimenő teljesítmény
2 x 50 Watt
Frekvencia-átvitel
70 - 22 000 Hz
Magassugárzó
19 mm-es selyem dóm
Mély-/középsugárzó
76 mm-es kompozit
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Műanyag
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
1 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
100 x 175 x 141 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Kanto
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek