Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka
109 900 Ft / db

Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka

Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 7 center hangfal - mokka

Az új Indiana Line Tesi megérkezett.
2-utas, hátsó bass-reflex center hangfal, 160 mm-es mély/középsugárzó, 26 mm-es magassugárzó radiális csillapító kamra technológiával, Frekvencia-átvitel: 45 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
109 900 Ft / db
Részletek

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó

A Tesi 7 egy stílusosan megmunkált, két mély-középsugárzóval és egy középen elhelyezett magas hangszóróval felszerelt centersugárzó. Az Indiana Line termékcsaládban - egy olasz örökséggel és nagy hagyományokkal rendelkező gyártó hangsugárzók készítésében - a jól megbecsült 761-es modellt váltja fel, amely elsősorban kiváló ár-teljesítmény arányáról ismert. A Tesi 7 azonban egy lépéssel tovább megy. Számos jelentős, korábban a zászlóshajó Diva sorozatban alkalmazott fejlesztést vezettek be ennél a modellnél. Ez tiszta, részletesebb és dinamikusabb hangzást eredményezett - a házimozi rendszerekben használt center hangsugárzók esetében ez alapvető fontosságú tulajdonság.

Univerzális kialakítás, masszív kivitel
A Tesi 7 formatervezésében az Indiana Line márkára jellemző univerzális elegancia érvényesül. Ez nem csak a finoman lekerekített felső élekben, hanem a mély/középhangszórókon alkalmazott új díszítőgyűrűkben és a teljesen újratervezett magassugárzó előlapon is megmutatkozik. A robusztus felépítés is említésre méltó. A belülről megerősített MDF kabinet hozzájárul a rezonanciamentes hangzáshoz. Fontos, hogy a Tesi 7 három színváltozatban kapható: fehér, mokka és fekete tölgy.

Három gondosan kidolgozott hangszóró
A Tesi 7 három, aprólékosan kidolgozott meghajtóval van felszerelve. A magas hangok reprodukálásáért egy 26 mm-es, egyedi radiális csillapító kamrával és kisméretű, de erős neodímium mágnessel ellátott  hangszóró gondoskodik. A magas frekvenciás dóm feltűnő téglalap alakú előlapja nemcsak az esztétikát javítja, hanem a magas hangok szórását is pozitívan befolyásolja. A mély- és középfrekvenciákért két 160 mm-es mély/középsugárzó felelős. Membránjaik csillámmal kevert polipropilénből készülnek, motorjaik pedig alumíniumgyűrűs linearizáló induktivitással vannak ellátva, így biztosítva a hangvisszaadás nagyfokú hűségét.

Erőteljes, részletgazdag hangzás
A Tesi 7 kialakításában kulcsfontosságú újítás a középsugárzók új felfüggesztési rendszere - az innovatív Dual-Wave konstrukció, amelyet a színpadi hangszórókban használt harmonikaszerű peremek ihlettek. Ez a precízen megtervezett alkatrész kiterjeszti a meghajtók lineáris működési tartományát, és minimalizálja az inter modulációs torzítást, különösen a mélyfrekvenciás tartományban. Ennek következtében a középfrekvenciák tisztasága is javul, ami kritikus szempont a párbeszédek vagy a narrátorok hangjának reprodukálásáért felelős centersugárzó esetében.

Továbbfejlesztett keresztváltó
A Tesi 7 egy új és továbbfejlesztett keresztváltóval is rendelkezik, amely az egyes frekvenciatartományok megfelelő meghajtókhoz való irányításáért felelős komponens. Speciális mérőrendszerek felhasználásával megőrizték ugyanazt a topológiát és hasonló alkatrészminőséget, amely a Diva sorozat zászlóshajó modelljeinek keresztváltójában is megtalálható. Ez az aprólékosan megmunkált keresztváltó lehetővé tette az egyenletes impedancia jellemző, a magas hatásfok, az alacsony torzítási szintek és az optimális tengelyen kívüli hangszóródás elérését. Ezek a tulajdonságok együttesen biztosítják, hogy a Tesi 7 zökkenőmentesen integrálható legyen a piacon kapható szinte bármilyen házimozi erősítővel.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 140 Watt
Frekvencia-átvitel
45 - 22 000 Hz
Érzékenység
93 dB/1W@1m
Magassugárzó
26 mm
Mély-/középsugárzó
2 x 160 mm
Keresztváltó-frekvencia
2 200 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
7.3 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
460 x 180 x 240 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!