Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka
387 980 Ft / pár
ÚJ

Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka

Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 6 hangfal - mokka

Az új Indiana Line Tesi megérkezett.
3-utas, bass-reflex, padlón álló hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 160 Watt, Frekvencia-átvitel: 35 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
387 980 Ft / pár
Részletek

Indiana Line Tesi 6 hangfal
Erőteljes, nemes és sokoldalú hangzást biztosító háromutas álló hangsugárzókat keres anélkül, hogy megterhelné otthoni költségvetését? Engedje meg, hogy bemutassuk a négy hangszóróval felszerelt Indiana Line Tesi 6 modellt. Az olasz gyökerekkel rendelkező és a hangfalgyártás terén nagy hagyományokkal rendelkező gyártó e sorozata évek óta a kiváló ár-érték arány szinonimája. Az új sorozat zászlóshajó modellje okosan magába foglal egy sor olyan alapvető megoldást, amelyek korábban az Indiana Line portfólióján belül a Diva felső kategóriás termékcsaládban már bizonyítottak. Ez lehetővé teszi, hogy olyan hangzást élvezhessen, amely könnyedén és dinamikusan felülmúlja árkategóriáját. Mindezt elegáns, univerzális megjelenéssel, amely három színváltozatban érhető el: fehér, mokka és fekete tölgy.

Szilárd ház, kellemes a szemnek (és  a fülnek)
A Tesi 6 háza MDF-ből készült, és belülről sűrű merevítő hálózattal van megerősítve. Ez a megoldás, amelyet az Indiana Line minden felsőkategóriás álló modelljénél alkalmaz, hatékonyan csökkenti a rezgéseket és a rezonanciákat. Hasonló hatás érhető el a bass-reflex nyílásnak a hangfal aljában történő elhelyezésével. 
Ez nemcsak a hallható rezonanciák szintjét csökkenti, hanem a hangsugárzók elhelyezését is leegyszerűsíti, mivel a padló felülete a basszus energiát még jobban felerősíti. A hangfalat bátran elhelyezheti a falhoz közel anélkül, hogy a túlzott basszust kockáztatná, bár ne feledje, hogy hátrébb állítva a mélyek szintje tovább emelkedhet. A részletekre való odafigyelés magában a Tesi 6 konstrukciójában is nyilvánvaló. A finoman lekerekített sarkok és a mély- és középsugárzók esztétikus díszítőgyűrűi egyértelműen hangsúlyozzák e hangsugárzók elegáns, univerzális stílusát. Ezenkívül egy mágnesesen rögzíthető előlap tartozik a csomaghoz.

Új magassugárzó előlap
A magas hangok reprodukciójának kezelését a Tesi 6 modellben egy 26 mm-es dóm látja el, egyedi radiális csillapító kamrával és egy kompakt, mégis erős neodímium mágnessel. Jelentős változás történt a magasfrekvenciás jelátalakító előlapján is. Mostantól téglalap formájú, amelyet a magasabb kategóriás Diva sorozat ihletett. A legfontosabb szempont azonban nem csak az, hogy az újratervezett előlapon nincsenek látható rögzítőcsavarok, hanem az is, hogy a magas hangok szórására pozitív hatást gyakorol, így tágítva ki a hangszínpadot.

Három, új elektroakusztikus jelátalakító
A magassugárzó alatt három 160 mm-es hangszóró található, amelyek egy középsugárzóból és két nagy kimozdulásra képes mélysugárzóból állnak. Membránjuk polipropilénből készült, némi csillámmal, ami nagy merevséget és optimális csillapítást biztosít - ami elengedhetetlen a részletek és a hangszínárnyalatok pontos reprodukálásához. A középsugárzó egy kompakt, zárt házban működik, amely teljesen elkülönül a bass-reflex rendszer rezonancia terétől. Ez a megoldás hatékonyan kiküszöböli a hanghullámok átfedésének kockázatát, jelentősen jobb felbontást és szelektivitást biztosítva a hangzásnak.

Racionális optimalizálás
Az Indiana Line egy olyan márka, amely a költségvetés ésszerű megközelítéséről és az adott árkategórián belüli megoldások hatékony kiválasztásáról híres. Hasonló megközelítést alkalmaztak a Tesi 6 esetében is, megértve, hogy mi a legfontosabb.  A mély- és középhangokért felelős összes hangsugárzó optimalizált mágnesrendszerrel és induktivitás linearizáló gyűrűkkel van felszerelve. Ezen felül a megnövelt mágnesek ehetővé tették az alacsonyabb torzítási szintek elérését és az összes frekvencia-tartomány reprodukálásának pontosságának javítását.

Felső  Dual-Wave felfüggesztés
A Tesi 6 innovatív Dual-Wave gumiperemmel rendelkezik mind a mély-, mind a középhangszórók esetében. Ez a felfüggesztés hatékonyan kiterjeszti a hangszóró lineáris működési tartományát, ugyanakkor csökkenti az intermodulációs torzítást - különösen a legalacsonyabb frekvenciatartományokban. A teljes hangprofilban ez a középhangok jobb, természetesebb artikulációját eredményezi. Ezt azonnal hallani fogja az ütős, hangszeres és vokális kompozíciókban.

Újratervezett keresztváltó
A Tesi 6 modellben egy új és továbbfejlesztett keresztváltó is helyet kapott. Ez a komponens, leegyszerűsítve, meghatározott frekvenciák továbbításáért felelős az adott hangszórókhoz. Speciális mérőrendszerek alkalmazásával nemcsak a torzításokat sikerült csökkenteni, hanem kiegyensúlyozott impedancia karakterisztikát, megfelelő hangszórást és magas hatásfokot is sikerült elérni. Ennek köszönhetően a Tesi 6 bármilyen erősítővel jól teljesít.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 160 Watt
Frekvencia-átvitel
35 - 22 000 Hz
Érzékenység
92 dB/1W@1m
Magassugárzó
26 mm
Középsugárzó
160 mm
Mélysugárzó
2 x 160 mm
Keresztváltó-frekvencia
300, 3 000 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
3-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
15.6 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
180 x 942 x 300 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek