Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
169 980 Ft / pár
ÚJ

Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete

Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete
Indiana Line Tesi 3 hangfal - fekete

Az új Indiana Line Tesi megérkezett.
2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 120 Watt, Frekvencia-átvitel: 45 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
169 980 Ft / pár
Részletek

Indiana Line Tesi 3 hangfal
A Tesi 3 a nagyobbik a két könyvespolc modell közül, amelyek az Indiana Line - egy olasz gyökerekkel rendelkező, a hangsugárzók építésében nagy hagyományokkal rendelkező gyártó - új Tesi sorozatát alkotják. A tervezők a sokoldalúságáért és kiváló ár/érték arányáért elismert Tesi 261-es modellből merítettek ihletet. Az új változat azonban mindkét szempontból előrelépést jelent. A fejlesztések eredményeképpen még nagyobb dinamikájú és minimálisra csökkentett torzítású hangzás jött létre. Ennek eredményeképpen a Tesi 3 sikeresen használható kompakt sztereó rendszerben és házimozi összeállításban egyaránt.

Univerzális formavilág három változatban
Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a Tesi 3 a dizájn tekintetében továbbfejlődött Az új hangsugárzó teste finoman lekerekített sarkokkal rendelkezik, és mindkét meghajtó új, esztétikusabb megjelenést kapott, amely a magas hangszóró esetében a megfelelő hangszórást is támogatja. Emellett a hangsugárzók három univerzális színváltozatban kaphatók: fehér, mocha és fekete tölgy. A csomaghoz tartozik egy mágnesesen rögzíthető előlap is. Érdemes kiemelni, hogy az MDF házat belülről megerősítették,  így csökkentve a rezonanciákat. Az előlapi bass-reflex nyílás nemcsak az alacsony frekvenciás hangok mélységét fokozza, hanem megkönnyíti a hangsugárzó megfelelő elhelyezését a hallgatószobában.

Új magassugárzó előlap
A Tesi 3-ban használt magassugárzó 26 mm átmérőjű membránnal, radiális csillapító kamrával és erős neodímium mágnessel rendelkezik. A Tesi 261-es modellhez képest figyelemre méltó változás Az előlap kialakítása.  A  Diva sorozat csúcsmodelljeire emlékeztető, téglalap alakú formát , kapott, ami pozitívan befolyásolja a szopránok terjedését. A hangzás ebben a tartományban tisztább, könnyedebb és természetesebb.

Aprólékosan újratervezett mély/közép hangszóró
A Tesi 3 egy kétutas hangsugárzó, amelyben jelentős változtatásokat vezettek be az mély/középsugárzó teljesítményének javítása érdekében. A csillám-polipropilénből készült membrán nagy merevséget és kiváló csillapítást mutat, ami a hangvisszaadás nagyobb pontosságát eredményezi. Ezenkívül a mély/középsugárzó impedancia linearizáló gyűrűvel és a Tesi 261-es modellnél nagyobb mágnessel van felszerelve. A mérnökök az elődben használt fáziskorrektort is lecserélték egy könnyű porvédőre. Ezeknek az újításoknak köszönhetően a Tesi 3 még mélyebb basszusokkal és tiszta középtartománybeli hangokkal büszkélkedhet, még nagy hangerőn is.

Innovatív Dual-Wave felfüggesztés
A mély/középsugárzó felépítésében lényeges változás a Dual-Wave néven ismert új felfüggesztés. Az Indiana Line márka történetében először a Diva sorozat modelljeiben vezették be. Fő előnye a hangsugárzó lineáris működési tartományának bővítése és az  intermodulációs torzítás csökkentése, elsősorban a legalacsonyabb frekvenciatartományban. Ugyanakkor a középhangoknak is kedvez, nagyobb tisztaságot biztosítva. Ez a javulás különösen az ütős, akusztikus és énekes zeneszámoknál érezhető. 

Továbbfejlesztett hangsugárzó keresztváltó
A Tesi 3-ban használt hangsugárzó keresztváltó speciális mérőrendszerek alkalmazásával javult. Topológiája a magasabb kategóriás Diva modellben található, bevált megoldásokon alapul. Ennek eredményeként az elődmodellhez képest alacsonyabb torzítási szint, optimális tengelyen kívüli hangszórás és egyenletes impedancia-karakterisztika valósult meg. A Tesi 3 továbbá nagyobb hatásfokkal büszkélkedhet, így szinte bármilyen erősítővel zökkenőmentesen együttműködhet.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 120 Watt
Frekvencia-átvitel
45 - 22 000 Hz
Érzékenység
91 dB/1W@1m
Magassugárzó
26 mm
Mély-/középsugárzó
160 mm
Keresztváltó-frekvencia
3 000 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
első bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
5.6 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
180 x 340 x 275 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek