Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka
139 980 Ft / pár

Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka

Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka
Indiana Line Tesi 2 hangfal - mokka

Az új Indiana Line Tesi megérkezett.
2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 80 Watt, Frekvencia-átvitel: 55 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
139 980 Ft / pár
Részletek

Indiana Line Tesi 2 hangfal
A Tesi 2 a legkisebb polc hangfal az Indiana Line - az olasz gyökerekkel és a hangsugárzó építés nagy hagyományokkal rendelkező gyártója - új generációs Tesi termékcsaládjából. Kialakítása a nagyra becsült Tesi 241-es modellből merít ihletet, de jelentős fejlesztéseket vezet be az eredetihez képest. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a Tesi 2 nem csak a kategóriájában átlagon felüli dinamikával, hanem alacsony torzítási szinttel is büszkélkedhet. Alkalmas házimozi surround hangsugárzóként és mindenekelőtt kompakt sztereó rendszerekben való használatra. Függetlenül attól, hogy milyen alkalmazást választ, a Tesi 2 egyszerűen ámulatba ejti Önt képességeivel. Univerzális, klasszikus dizájnja is lenyűgöző, valamint háromféle színben kapható: fehér, mokka és fekete tölgy.

A forma egyszerűsége
A Tesi 2 masszívan megmunkált MDF házzal rendelkezik. A hangsugárzó méretei megegyeznek az eredeti, Tesi 241-es modellel. Hasonlóképpen a bass-reflex cső elhelyezése is, amely az új modellben is hátul található. Ez lehetővé teszi, hogy a mély hangok reprodukcióját könnyedén fokozhassa, egyszerűen helyezze közelebb a közelebb a hangsugárzót a falhoz. Újdonság a mély-középhangszóró kosarának elfedésére szolgáló díszítőgyűrű.

Új kialakítású magassugárzó
A Tesi 2-ben használt magas frekvenciás meghajtó egység egy 26 mm-es átmérőjű dóm, mely radiális csillapító kamrával és erős mágnessel van felszerelve. A Tesi 241-es modellhez képest a magassugárzó előlapja alapos változáson ment keresztül, és immár téglalap alakú. Ez nem csak az Indiana Line portfóliójában szereplő Diva csúcsminőségű hangfalakra utal, hanem egy olyan megoldás is, amely hatékonyan javítja a szoprán hangok szórását.

Továbbfejlesztett mély/középsugárzó
A mély/középsugárzó modern tervezési módszerekkel lett továbbfejlesztve. Most nagyobb és erősebb mágnessel van felszerelve, mint a Tesi 241-ben használt, valamint egy 120 mm-es csillámmal dúsított polipropilén membránnal. Az előző modellben használt fáziskorrektort porvédő sapka váltotta fel. Ezenkívül az egész konstrukció kulcsfontosságú eleme az induktivitást linearizáló gyűrű. Mindezek a megoldások lehetővé teszik, hogy tiszta, erőteljes hangzást élvezhessen alacsony torzítással, még nagy hangerőn is - ami a hangsugárzó méreteit tekintve igen meglepő lehet.

Dual-Wave felfüggesztés
Egy másik fontos újítás a mély/közép hangszóró kialakításában a Dual-Wave felfüggesztés, amely vizuálisan a színpadi hangfalakra emlékeztet. Ez a megoldás az új generációs Diva sorozatban debütált. Azért vezették be, hogy kiterjesszék az  mély/középsugárzó lineáris működési tartományát és minimalizálják az intermodulációs torzulásokat, különösképpen a mély regiszterekben. A hatás a középtartományban is érezhető, az ütőhangszerek, basszusgitár vagy vonós hangszerek lejátszása közben javul a tisztaság.

Újratervezett keresztváltó
A Tesi 2 egy továbbfejlesztett keresztváltóval van felszerelve, melyet speciális mérőrendszerek alkalmazásával optimalizáltak. Topológiáját a Diva sorozatban található, bevált megoldások ihlették. Hasonló minőségű alkatrészek kerültek felhasználásra,  így biztosítva az egyenletes impedancia karakterisztikát, a jobb hatékonyságot, az alacsonyabb torzítási szintet és a jobb hangszórást. Ráadásul ezeknek a tervezési megoldásoknak köszönhetően a Tesi 2 gyakorlatilag bármilyen erősítővel zökkenőmentesen együttműködhet.

 

 

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 80 Watt
Frekvencia-átvitel
55 - 22 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Magassugárzó
26 mm
Mély-/középsugárzó
120 mm
Keresztváltó-frekvencia
2 400 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Tömeg (csomagolás nélkül)
3 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
140 x 245 x 180 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek