Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete
Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete
59 990 Ft / db

Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete

Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete
Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete
Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete
Indiana Line Nota 260 X hangfal - fekete

2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 100 Watt, Frekvencia-átvitel: 44 - 22 000 Hz

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Rendelhető!
Ingyen szállítjuk!
59 990 Ft / db
Részletek

Indiana Line Nota 260 X
Az Indiana Line az egyik legfontosabb olasz márka az audio szektorban, amely hangsugárzókat kínál. Az Indiana Line hagyományai egészen 1977-ig nyúlnak vissza. A márka mérnökeinek és tervezőinek célja következetesen a legmagasabb minőségű kivitelezés és az alkatrészek ésszerű felhasználása. Mindezt azért, hogy olyan hangzásbeli tulajdonságokat érjenek el, amelyek messze meghaladják a hasonló árkategóriában kínált konstrukciókat.

Nota – időtálló formaterv
Az Indiana Line Nota sorozat hangsugárzó házainak időtálló formái az olasz formatervezés művészi mivoltát igazolják. A stílusosan kontúrozott oldallapokat esztétikus és tartós vinilbevonattal látták el világos dió vagy fekete tölgy színben. Az ebbe a szériába tartozó Nota 260 X nem csak az Ön otthonának belső terét díszíti, hanem magas dinamikájú, tiszta hangzásával is meglepi Önt, miközben rendkívül érzelmes és erőteljes hangzást biztosít, amely ahhoz hasonlítható, amit egy élő koncert során hallhatunk.

A Nota sorozat legnagyobb polcsugárzója
Az Indiana Line Nota 260 X egy nagyméretű, kétutas hangsugárzó (a Nota sorozat legnagyobb könyvespolcos modellje) 26 mm-es dóm magassal és 166 mm-es mély/középsugárzóval. A mély/középsugárzó membránja hosszú lineáris kitéréssel rendelkezik. A Nota 260 X bass-reflexes kialakítása a hátlapon kapott helyet. Ezt a hangsugárzót közepes méretű (legfeljebb 20 m2-es) hallgatói szobákba tervezték. Különösen jól használható egy klasszikus sztereó rendszerhez, ahol nincs hely nagyméretű álló hangfalaknak. A Nota 260 X impedanciája 4-8 ohm között van, és a meghajtásához szükséges dedikált erősítő teljesítménye pedig 30 és 100 W között javasolt.

Mikrobarázdák és sok más
A Nota sorozat hangsugárzói különböző technikai megoldásokat alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik a kiváló minőségű hangzás elérését. A Nota sorozat kisebb polcdobozaihoz hasonlóan a Nota 260 X mélysugárzó membránja is mikrohornyokkal van ellátva. Ez hasonló a CD lemezeken található barázdákhoz. Ez a meghajtó lehetővé teszi a sima és meleg hangzású középtartomány reprodukálását, ugyanakkor erőteljes basszusreprodukciót biztosít. A Nota 260 X modellben használt neodímium mágnessel és egyedi radiális hátsó kamrával ellátott magashangszóró dómot egy speciálisan profilozott előlapba helyezték, ami hozzájárul a magas hangok megfelelő szórásához. Ezen kívül a magas frekvenciás szűrőben kizárólag légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használnak. Ennek köszönhetően a reprodukált magas hangok rendkívül tiszták.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 100 Watt
Frekvencia-átvitel
44 - 22 000 Hz
Érzékenység
92 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
26 mm textil dóm
Mély-/középsugárzó
166 mm polipropilén
Keresztváltó-frekvencia
2 600 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
5.2 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
205 x 325 x 290 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Min. rendelhető mennyiség
2 db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!