Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dió
89 980 Ft / pár

Indiana Line Nota 240 X hangfal - dió

Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio
Indiana Line Nota 240 X hangfal - dio

2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 60 Watt, Frekvencia-átvitel: 54 - 22 000 Hz, Legfejebb 12 nm-es szobákba ajánlott


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
89 980 Ft / pár
Részletek

Indiana Line Nota 240 X

Az Indiana Line az egyik legfontosabb olasz márka az audio szektorban, amely hangsugárzókat kínál. Az Indiana Line hagyományai egészen 1977-ig nyúlnak vissza. A márka mérnökeinek és tervezőinek célja következetesen a legmagasabb minőségű kivitelezés és az alkatrészek ésszerű felhasználása. Mindezt azért, hogy olyan hangzásbeli tulajdonságokat érjenek el, amelyek messze meghaladják a hasonló árkategóriában kínált konstrukciókat.

A Nota sorozat időtlen dizájnja

A Nota 240 X modell az olasz formatervezői kézművesség megtestesítője kompakt formában. A stílusosan kontúrozott oldallapokat tartós és esztétikus vinyl bevonattal látták el. A hangsugárzók két színben - világos dió vagy fekete tölgy - kaphatók. Mindez azt is jelenti, hogy a Nota 240 X könyvespolcos kialakítása nemcsak a szobát díszíti, hanem rendkívül érzelmes és magával ragadó hangzással, kivételesen magas dinamikával is meglepi a hallgatót. Az optimalizált gyártási folyamat és az összes komponens tökéletes kombinációja tökéletesen kelti életre ezt a hangsugárzó családot.

Nota 240 X – kompakt formaterv
Az Indiana Line Nota 240 X egy könnyű és kompakt (a legkisebb a sorozatban), kétutas hangsugárzó, 26 mm-es dóm magas- és 107 mm-es mély/középsugárzóval. A hangsugárzó tökéletesen alkalmas lakásokba és kis, legfeljebb 12 m2-es belső terekbe. Kompakt méreteinek köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető, sőt, akár a falra is felakasztható. A hátlapon lévő bass-reflex nyílás segít ennek a kompakt kialakítású hangsugárzónak a mély basszusok reprodukálásában, ha közelebb helyezi a falhoz, ugyanakkor a mellékelt habszivacs dugóval tompíthatja is azt. A Nota 240 X terhelési impedanciája 4 - 8 ohm között van, a meghajtására szolgáló erősítő dedikált teljesítménye pedig 30 és 60 W között javasolt. Ez a modell különösen hasznos többek között házimozi rendszerben effekt hangsugárzóként, valamint sztereó szettben, TV hangrendszerként (megfelelően kiválasztott erősítővel kombinálva). Egy pár Nota 240 X hangsugárzót használhat egy mikro rendszer hangsugárzójaként is.

Tiszta és erőteljes hangzás
A mély/középsugárzó mikrobarázdákkal (CD lemezhez hasonlóan) ellátott polipropilén membránja finoman és melegen adja vissza a középtónusok hangzását, ugyanakkor garantálja a mély basszusok kellően erőteljes reprodukcióját. A Nota 240 X modellben a neodímium mágnessel és egyedi radiális hátsó kamrával ellátott magashangszóró kupola egy speciálisan profilozott szerkezeti elemben helyezkedik el, amely javítja a magas hangok szórását. E hangszórók egyediségének hangsúlyozása érdekében a magas frekvenciás szűrőben kizárólag légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használnak, melynek köszönhetően a magas hangok tiszták és határozottak.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 60 Watt
Frekvencia-átvitel
54 - 22 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
26 mm textil dóm
Mély-/középsugárzó
107 mm polipropilén kónusz
Keresztváltó-frekvencia
3 000 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Falra szerelhető kivitel
Falra szerelhető kivitel
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
2.2 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
160 x 235 x 160 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek