Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió
Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió
89 900 Ft / db

Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió

Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió
Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió
Indiana Line Tesi 761 center hangfal - dió

2-utas, hátsó bass-reflex center hangfal, 160 mm-es mély/középsugárzó, 26 mm-es selyem dóm magassugárzó, Frekvencia-átvitel: 45 - 22 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
89 900 Ft / db
Részletek

Indiana Line Tesi 761

Az Indiana Line márka hagyományai 1977-ig nyúlnak vissza. Napjainkban az egyik legfontosabb olasz márka, amely hagyományos és installációs hangsugárzókat is kínál. Az Indiana Line formaterveket a magas minőségű kivitelezés jellemzi, az alkatrészek racionális felhasználásával kombinálva. Az e márkának dolgozó mérnökök és tervezők tevékenységének alapgondolatai lehetővé tették, hogy olyan hangzásbeli tulajdonságokat érjenek el, amelyek messze meghaladják a hasonló árkategóriában kínált versenyképes modellek által elért paramétereket.

Két univerzális szín
Az Indiana Line Tesi 761 modelljének háza az olasz design igazi esszenciája. Klasszikus formáit lekerekített élek gazdagítják. A hangsugárzó tartós és ugyanakkor esztétikus vinyl bevonatot kapott. Fekete tölgy vagy világos diófa színben kapható. A Tesi 761 modell időtlen dizájnjának köszönhetően tökéletesen illik bármilyen elrendezésű belső térbe. A hangsugárzó teljes és rendkívül kiforrott hangzásával lep meg.

Kétutas center többcsatornás rendszerekhez

A Tesi 761 az Indiana Line 2 utas center hangsugárzója. Kialakításában egy pár rendkívül dinamikus 160 mm-es mély/középsugárzót és egy közéjük elhelyezett 26 mm-es selyem dóm magassugárzót használ. Ezt a modellt kifejezetten a valósághű és részletes hangvisszaadásra optimalizálták. A Tesi 761 hátsó bass-reflex csövét úgy hangoltuk, hogy optimális teljesítményt nyújtson, még akkor is, ha egy könyvespolc sarkában helyezzük el.
A Tesi 661 vagy a Tesi 561 állványos modellekkel, vagy a Tesi 261 könyvespolc hangsugárzókkal, mint front hangszórókkal és a Tesi 241 effekt hangsugárzókkal együtt a Tesi 761 modell egy teljes és hangzásilag konzisztens Indiana Line szettet alkot a házimozi rendszerhez. A hangsugárzó impedanciája 4 - 8 ohm között van. Az Indiana Line Tesi sorozatú centersugárzójának működtetéséhez használt javasolt erősítő teljesítmény 30-120 W.

Szilárd kivitelezés és teljes hangzás
A mély/középsugárzók egyedi profilú membránjai polipropilén és csillám keverékéből készültek, ami biztosítja számukra a mikro részletek pontos reprodukálásához szükséges merevséget. A mély/ középsugárzó membránok közepén fázisdugó található, amely biztosítja az ideális középfrekvenciás elosztást. A Tesi 761-ben lévő magas hangszóró egy neodímium mágnessel és radiális hátsó kamrával ellátott selyem dóm magas hangszóró. Elhelyezése aszimmetrikusan (közelebb az egyik mélysugárzóhoz) egy speciális profilú előlapba. A másik két meghajtóhoz viszonyított ilyen elrendezés csökkenti az akusztikai diffrakciót, amely elmoshatja a hangforrások pontos helyét. Ugyanakkor a magassugárzó nyitott és tiszta magas hangokat kínál, és garantálja a tökéletes akusztikai keveredést a mély/középsugárzóval. Érdemes hangsúlyozni, hogy a magassugárzó szűrőjében kizárólag légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használnak. Ez a megoldás hozzájárul a Tesi 761 kifinomult hangzásához a konkurens hangszórókhoz képest.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 140 Watt
Frekvencia-átvitel
45 - 22 000 Hz
Érzékenység
93 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
26 mm selyem dóm
Mély-/középsugárzó
2 x 160 mm csillám-polipropilén
Keresztváltó-frekvencia
2 300 Hz
Kabinet anyaga
HDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
7.3 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
460 x 180 x 240 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!