Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
289 990 Ft / pár

Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa

Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa
Focal Theva N°1 polc hangfal - sötét fa

Tiszta magas- és középtartomány és kiegyensúlyozott és precíz basszusok.
2-utas, bass-reflex, polca vagy állványra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 Watt, Frekvencia-átvitel: 58 - 28 000 Hz, Karbon-rost és thermoplasztikus polimer membrán mély-/középsugárzó, Mágneses hangfalselyem, A hangfal ára állvány nélkül értendő!


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
289 990 Ft / pár
Részletek
  A Focal Theva N°1 a Theva termékcsalád polc hangfala. Egy alumínium/magnézium TNF magassugárzóval és egy Slatefiber Bass/Midrange hangszóróval szerelik, amely tiszta magas- és középtartományt biztosít kiegyensúlyozott és precíz basszusokkal, hosszú órákig tartó hallgatási élményt ígérve. A bass-reflex nyílás elhelyezése a hangszóró hátulján még kompaktabbá teszi a hangfalat. Tökéletesen illeszkedik kisebb helyiségekbe és finom kialakításával fokozza a hallgatási élményt.

  A Focal bemutatja a Theva-t; a tiszta hifi hangzást, a dizájnt és az elérhetőséget ötvöző új hangsugárzó családot. A hangzás terén szerzett tapasztalatairól ismert francia márka úgy tervezte, fejlesztette és gyártotta a hat modellből álló termékcsaládot, hogy kivételes teljesítménnyel és minőséggel fedje le az otthoni Hi-Fi és házimozi termékskálát.   A Theva-val a Focal egy teljes sorozatot hozott létre. A Theva N°1 a kompakt könyvespolc hangszóró; a Theva N°2 az új, 3 utas álló hangfal keskeny profillal és 13 cm hangszórókkal - a Focal otthoni álló hangfalai között először. A Theva N°3 az időtálló 3-utas álló hangfal; és a Theva N°3-D, a szenzációs Dolby Atmos® hangzást lehetővé tevő hangszóró meghajtóval ellátott modell. Nem feledkezve meg a 2-utas Theva Center hangsugárzóról sem, amely kristálytiszta párbeszédeket közvetít és a Theva Surround hangsugárzóról, amely a surround hangzást biztosítja. A Focal innovatív technológiája és szakértelme tökéletesen egyesült e termékcsalád létrehozásában. A Franciaországban, a Focal műhelyeiben készült hangsugárzók a Slatefiber technológiát tartalmazzák, egy exkluzív membránt, amely a dinamikus, gazdag és kiegyensúlyozott hangzás reprodukálásáról ismert; hatékonyan használják számos otthoni, hangstúdióban és autóba épített audio rendszerben. A szintén a Focal által gyártott TNF magassugárzó lágy, tiszta magas frekvenciát biztosít. A hangszórók az optimális időbeli összehangoltság érdekében döntött állványokkal rendelkeznek, így tisztán a hallgatóra összpontosító hangszínpadot hoznak létre. Ezeknek az elemeknek az összeolvadása teszi lehetővé, hogy a Theva termékcsalád valóban különleges legyen.
  Adatok, termék jellemzők
  Ajánlott erősítő-teljesítmény
  25 - 100 Watt
  Frekvencia-átvitel
  55 - 28 000 Hz
  Érzékenység
  89 dB/1W@1m
  Impedancia
  4.6 - 8 Ohm
  Magassugárzó
  25 mm
  Mély-/középsugárzó
  165 mm
  Keresztváltó-frekvencia
  3 000 Hz
  Kabinet anyaga
  MDF
  Kabinetburkolat
  Vinyl
  Rendszer
  2-utas
  Felépítés
  hátsó bass-reflex
  Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
  Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
  Termékismertető PDF
  Tömeg (csomagolás nélkül)
  7 kg/db
  Méretek (szélesség x magasság x mélység)
  212 x 392 x 260 mm
  A gyártó weboldala
  GYÁRTÓ
  Focal
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Kiegészítő termékek