Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Focal Theva N°2 álló hangfal - fekete
Focal Theva N°2 álló hangfal - fekete
599 990 Ft / pár

Focal Theva N°2 álló hangfal - fekete

Focal Theva N°2 álló hangfal - fekete
Focal Theva N°2 álló hangfal - fekete

Valósághű, látványos hallgatási élmény és kompromisszumok nélküli basszus.
3-utas, bass-reflex álló hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 200 Watt, Frekvencia-átvitel: 53 - 28 000 Hz, Karbon-rost és thermoplasztikus polimer membrán mély és középsugárzók, Mágneses hangfalselyem


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
599 990 Ft / pár
Részletek

A Focal Theva N°2 a Theva termékcsalád újdonsága. Ez a 3-utas álló hangfal 13 cm-es közép- és mélyhangszóró meghajtókkal rendelkezik és karcsú. Karcsú kialakításának köszönhetően természetes eleganciát sugároz. Alumínium/magnézium TNF magas hangszórója lágy, tiszta magas hangzást biztosít. E magassugárzó és a három másik hangszóró meghajtó kombinációja, amelyek mindegyike a dönthető állványnak köszönhetően pozícionálható, valósághű, látványos hallgatási élményt és kompromisszumok nélküli basszust kínál.

A Focal bemutatja a Theva-t; a tiszta hifi hangzást, a dizájnt és az elérhetőséget ötvöző új hangsugárzó családot. A hangzás terén szerzett tapasztalatairól ismert francia márka úgy tervezte, fejlesztette és gyártotta a hat modellből álló termékcsaládot, hogy kivételes teljesítménnyel és minőséggel fedje le az otthoni Hi-Fi és házimozi termékskálát.   A Theva-val a Focal egy teljes sorozatot hozott létre. A Theva N°1 a kompakt könyvespolc hangszóró; a Theva N°2 az új, 3 utas álló hangfal keskeny profillal és 13 cm hangszórókkal - a Focal otthoni álló hangfalai között először. A Theva N°3 az időtálló 3-utas álló hangfal; és a Theva N°3-D, a szenzációs Dolby Atmos® hangzást lehetővé tevő hangszóró meghajtóval ellátott modell. Nem feledkezve meg a 2-utas Theva Center hangsugárzóról sem, amely kristálytiszta párbeszédeket közvetít és a Theva Surround hangsugárzóról, amely a surround hangzást biztosítja. A Focal innovatív technológiája és szakértelme tökéletesen egyesült e termékcsalád létrehozásában. A Franciaországban, a Focal műhelyeiben készült hangsugárzók a Slatefiber technológiát tartalmazzák, egy exkluzív membránt, amely a dinamikus, gazdag és kiegyensúlyozott hangzás reprodukálásáról ismert; hatékonyan használják számos otthoni, hangstúdióban és autóba épített audio rendszerben. A szintén a Focal által gyártott TNF magassugárzó lágy, tiszta magas frekvenciát biztosít. A hangszórók az optimális időbeli összehangoltság érdekében döntött állványokkal rendelkeznek, így tisztán a hallgatóra összpontosító hangszínpadot hoznak létre. Ezeknek az elemeknek az összeolvadása teszi lehetővé, hogy a Theva termékcsalád valóban különleges legyen.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
40 - 200 Watt
Frekvencia-átvitel
53 - 28 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
25 mm
Középsugárzó
130 mm
Mélysugárzó
2 x 130 mm
Keresztváltó-frekvencia
280, 2 900 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
3-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Termékismertető PDF
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
191 x 931 x 352 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Focal
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek