Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Focal Aria 906 hangfal - dió
Focal Aria 906 hangfal - dió
219 995 Ft / db

Focal Aria 906 hangfal - dió

Focal Aria 906 hangfal - dió
Focal Aria 906 hangfal - dió
Focal Aria 906 hangfal - dió
Focal Aria 906 hangfal - dió

Francia elegancia és minőség, modern, fiatalos design.
2-utas, bass-reflex, polca vagy állványra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 120 Watt, Frekvencia-átvitel: 55 - 28 000 Hz, Egyedi Flax hangszórók, Ajánlott szoba méret: 15 - 35 m2

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
Rendelhető!
Ingyen szállítjuk!
Szín
219 995 Ft / db
Részletek

A Focal Aria 906 HifiPiac szerint:

 

"Az állványos hangsugárzók között a nagyobbak közé tartozó modell koherens, egységes és kifinomult hangzással mutatkozik be, tervezői pedig érezhetően nem arra törekedtek, hogy egyetlen kiemelkedő paraméterrel, például a nagyon erőteljes basszussal vegyék le a lábukról a hallgatókat, hanem, hogy egy hosszabb távon, mindenféle műfajon jól hallgatható hangsugárzót alkossanak."

"A ritmusszekció megszólaltatása egyértelműen nagydobozos hangulatú, precízen ábrázolt al-harmonikusokkal és plasztikus, jól érezhető fizikai testtel rendelkező hangszerekkel. A zenészek összjátékát a jól szervezettség és a spontán örömzenélés keveréke hatja át, az egységesség és a szervezettség pedig összességében is a hangsugárzó legfőbb jellemzői közé tartoznak."

"Klasszikus műfajokon a már említett egységesség, komplexitás és nagydobozos jelleg leginkább a nagyzenekarok megszólaltatásánál érhető tetten, ami nem kifejezetten az állványos hangsugárzók terepe, az Aria 906 azonban nagyon jól megbirkózik vele. Ehhez párosul az alapvető jellemzői közé tartozó levegősség, jó felbontás, nyíltság és hiteles színvilág, melyek teljessé teszik az élményt. A hangszerek és a szólamok szépen elválnak egymástól és a dobozoktól, a zenészek pontosan helyezkednek el a minden irányban kiterjedt színpadon."

"Az énekhangok simák, természetesek és bársonyosak, a muzsika kellemes és natúr színvilággal és jó dinamikával rendelkezik. Pop és rockzenéken ugyanilyen kedvező az összkép, főleg, hogy a hangsugárzónak nem afféle ún. egy hangjegyű basszusa van, hanem telt, pontos és kiterjedt mélyei, valamint összességében is testes, megfogott és kiegyensúlyozott hangzású."

"A változások pozitív hozadékaként ez a hangsugárzó testes, nyílt, érdekes megszólalású és ugyanúgy részletező, mint a korábbi társai, de náluk jóval kellemesebb és barátságosabb karakterű, valamint megfelelő elektronikát is könnyebb találni hozzá."

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
25 - 120 Watt
Frekvencia-átvitel
55 - 28 000 Hz
Érzékenység
89,5 dB/1W@1m
Impedancia
8 Ohm
Magassugárzó
25 mm
Mély-/középsugárzó
165 mm
Keresztváltó-frekvencia
2 800 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl/Bőr
Rendszer
2-utas
Felépítés
első bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
8.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
225 x 390 x 280 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Focal
Min. rendelhető mennyiség
2 db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek