Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete
Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete
559 990 Ft / db

Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete

Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete
Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete
Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete
Denon DCD-1700NE SACD/CD lejátszó - fekete

Audiofil CD és SACD lejátszó, 192 kHz/32 bites DA átalakító, Advanced AL32 jelfeldolgozás, DAC master clock tervezés a zaj és a jitter elnyomásához, Minimális jelút, válogatott alkatrészek


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
559 990 Ft / db
Részletek

Fejlett AL32 Pocessing Plus technológia
A Denon DCD-1700NE a legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, fel-mintavételezést és bit-kiterjesztést használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban rendkívül kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

Eredeti Denon  lemezmeghajtó
A lemezmeghajtó kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. Az új, sűrített jelútvonalak és a felvételi és dekódolási zajt szabályozó áramkörök minimalizáltak a túlzott zajok elkerülése és a hangminőség megőrzése érdekében. Az S.V.H. betöltő hibrid konstrukciója stabilitást biztosít a lemezmeghajtóban, lehetővé téve a dekódolást és a jelkiolvasást a legnagyobb pontossággal. A mechanizmus alacsony súlypontja elnyomja a szerkezeten belüli és kívüli rezgéseket. A felesleges rezgés kiküszöbölésével a szervóhoz kapcsolódó műveletek minimálisra csökkennek. A felesleges vezérlések és az áramfogyasztás csökkentése lehetővé teszi, hogy a digitális jeleket optimális pontossággal lehessen kiolvasni a lemezről.

Hi-REs Audio formátumok támogatása
A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bites/192- kHz-ig, valamint a DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátum) segítségével minden egyes hangot pontosan úgy élvezhet, ahogyan azt a művész elképzelte.

DAC Master órajel
A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett található, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás csúcspontosságát. Referenciaként szolgál a félvezető működéséhez, és optimalizálja a digitális audio áramköröket. Két integrált órajel-oszcillátor csökkenti a fáziszajt, mindegyik egy-egy mintavételi frekvenciát (44,1 kHz és 48 kHz) kezel.

Pure Direct üzemmód
A Pure Direct üzemmód tiszta, részletes és pontos hangkimenetet biztosít.

Minimális jelútvonalakkal rendelkező áramkörök
Az áramköröket átgondoltan tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörökkel csökken az áramkörök és a bal és jobb csatornák közötti interferencia, és minimalizálódnak az audio jelekre gyakorolt káros hatások. Ennek eredményeképpen a DCD-1700NE áramköri útjai tiszta, rendkívül transzparens és az eredeti felvételhez hű hangot adnak vissza.

• Fejlett AL32 Processing Plus: Tapasztalja meg az eredeti hangzáshoz gyönyörűen hű hangzást. A fejlett AL32 Processing Plus algoritmusok visszaállítják a digitális felvétel során elveszett információkat.

• Kibővített lemezformátum-támogatás: Élvezze a nagy felbontású hanggyűjteménye kiterjesztett lemez-támogatását, beleértve a CD-ket, a Super Audio CD-ket, valamint a DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezeken rögzített DSD- és nagy felbontású, akár 192 kHz/24 bites fájlokat is

• Saját lemezmeghajtó: A Denon eredeti lemezmeghajtója kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. A tervezés minden eleme az optimális pontosságra összpontosít

• Hangmester által hangolt hangzás: Gondosan hangolt, válogatott audio komponensekkel és a Denon Sound Master által értékelt, hogy megfeleljen a Denon magas színvonalú szabványainak és jellegzetes hangzásának a lenyűgöző élmény érdekében.

• DAC Master Clock kialakítás: A precízen kidolgozott master clock design kiváló minőségű oszcillátort tartalmaz a jitter elnyomása, a D/A konverzió csúcspontosságának biztosítása és a digitális audio áramkörök optimalizálása érdekében.

• Rázkódásálló kialakítás: Úgy tervezték, hogy minimalizálja az alváz rezgését és csökkentse a nehéz alkatrészek káros hanghatásait, hogy a hangminőség megfeleljen a Denon szabványoknak

• Több mint egy évszázada első az audio-ban: Az 1910-ben alapított Denon mély örökséggel rendelkezik az audio technológia "elsőségei" terén. Ez a célzott K+F befektetés biztosítja, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja minden egyes hallgatási élménynél.

Adatok, termék jellemzők
Beépített DAC modul
PCM1795 - 32 bit / 192 kHz
CD Text funkció
 CD Text funkció
Direktforrás-kapcsoló
Direktforrás-kapcsoló
Lejátszás
Audio CD, CD-R, CD-RW, SACD, DVD-R/+R/RW/+RW
Pontmátrix kijelző
Pontmátrix kijelző
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott RCA csatlakozók
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
D/A átalakító
192 kHz/32 bit
Digitális szűrő
Digitális szűrő
Jitter csökkentő áramkör
 Jitter csökkentő áramkör
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
kimenet: 1 pár
Digitális optikai bemenet/kimenet
-/1
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
-/1
Frekvencia-átvitel
CD: 2 - 20 000 Hz (-3 dB), SACD: 2 - 50 000 Hz (-0.5 dB)
Jel-zaj viszony
117 (CD) - 119 (SACD) dB
Dinamikatartomány
101 (CD) - 112 (SACD) dB
Teljes harmonikus torzítás
0.0010 % (SACD), 0.0016 % (CD)
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
24/0.1 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
9 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
434 x 135 x 384 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Denon
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Szabados Róbert
2023.10.11
Hálás vagyok a Netdepo csapatának, hogy javasolták ezt a készüléket! Élmény hallgatni ezen a készüléken a zenét! Nekem eddig is sok örömet okozott!!! Köszönöm szépen Netdepo csapata!!!
Előnyök: Egyszerű kezelés, csodálatos hangzás, részletekben gazdag mély, közép, és magas hangok. Nemcsak az Sacd-k, hanem a CD-k lejátszása is magas színvonalú. Maximális meg vagyok elégedve a készülékkel!!!
Hátrányok: Na ilyesmik nincsenek!!!!!!
Netdepo.hu Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház válasza:
Kedves Róbert, Örülünk, hogy elégedett a készülékkel és köszönjük az értékelést!