Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst
Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst
509 900 Ft / db

Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst

Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst
Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst
Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst
Cocktail Audio N25 hálózati audiolejátszó - ezüst

Audiofil hálózati audiolejátszó, zenei tároló és USB DAC!

Audiofil hálózatos audiolejátszó, Tidal, Spotify Connect, internet rádió, DLNA, AirPlay, Qobuz funkciók és USB csatlakozók, DSD, DXD, HD WAV, HD FLAC, AIFF, ALAC, MP3 támogatás , Magas minőségű Analóg RCA kimenet , Digitális optikai és koax kimenetek, Digitális optikai és koax bemenetek, HDMI ARC bemenet és HDMI kimenet, Opcionális Wifi kapcsolat.

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Rendelj itt!
Ingyen szállítjuk!
509 900 Ft / db
Részletek
Az N25 a világ legfejlettebb hálózati audiolejátszója, amely egy Sabre32 Reference DAC chipet és nagy teljesítményű kétmagos ARM Cortex A9 processzort tartalmaz. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a digitális zenelejátszás minden követelményének, lépést tartva a mai digitális világgal. Az N25 régóta bevált cocktailAudio technológiákon alapul, mint például a hardver és a sokoldalú, egyedi tervezésű szoftver, amelyet egy házon belüli K + F csapat fejlesztett ki annak érdekében, hogy minden funkciójában elérje a legjobb hangteljesítményt.
Kiváló minőségű lejátszást kínál akár USB-tárhelyről, otthoni hálózati forrásokból, mint például a NAS, a főbb online streaming szolgáltatások, internetes rádió, DAB + / FM rádió, aptX HD Bluetooth, Spotify Connect, Airplay iOS eszközökhöz. Támogatja a sokféle audio formátumot is magában foglaló lejátszást, beleértve a DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF.

Nagy teljesítményű rendszererőforrás

A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25 megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.
 
Kiváló hangminőség

Az N25 olyan prémium alkatrészekből áll, mint az ES9018K2M DAC chip, valamint továbbfejlesztett hardver áramköri tervezési technológiát alapul vevő, különálló digitális és analóg alkatrészek elrendezése, a jeláramkör egyszerűsítése érdekében. Ez tiszta hangot eredményez.
 
Audiophile D/A konverter Sabre32 Reference DAC

Az N25 a Sabre³² referencia-DAC ES9018K2M alapjára épül, amely audiofil D/A átalakítóként használható, széles dinamikatartománnyal és alacsony torzítással.
 
Minőségi csatlakozási lehetőségek

Az N25 magas minőségű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik digitális bemenetek (koaxiális / Toslink), HDMI ARC bemenet, 3x USB gazdagép, digitális kimenetek (koaxiális / Toslink), analóg kimenet, USB audio bemenet / kimenet, HDMI kimenet, GigaFast Ethernet LAN stb.

DAB+ és FM rádió
Az N25 kiváló minőségű digitális rádiót kínál a DAB+ és az FM rádió segítségével. Bármely dal vagy adás kiváló minőségű hanggal rögzíthető az N25-hez csatlakoztatott külső USB-tárolóra vagy NAS-meghajtókra.

USB Audio Class 2.0 bemenet
USB 2.0 2.0 Class bemenettel felszerelve az N25 USB-analóg átalakítóként működhet.

USB Audio Class 2.0 kimenet
Külső USB DAC is csatlakoztatható, miközben az N25-öt sokoldalú streaming és zene kiszolgáló funkcióit is használod.

USB 3.0 és USB 3.0
A csatlakoztatott eszközökkel történő gyors adatátvitelhez, például külső USB-tárolóhoz, az N25 2 db nagy sebességű USB 3.0 portot kínál hátul és 1 db USB 2.0 portot az előlapon.

Kiváló minőségű analóg kimenet
K
iváló minőségű, jól árnyékolt, analóg kimeneti terminál garantálja a veszteségmentes jelátvitelt.
 
4,6 hüvelyk széles TFT LCD

Az előlapon található, nagy felbontású, 4,6 hüvelykes széles TFT LCD-n keresztül az N25 kényelmesen kezelhető a cocktailAudio intuitív grafikus felhasználói felületének használatával.
 
HDMI ARC

Az N25 HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenetet kínál, így a TV-et csatlakoztathatod.
 
HDMI kimenet külső képernyőkhöz vagy hangkimenethez

Csatlakoztass külső képernyőt a nagyobb grafikus felhasználói felülethez vagy a fényképek diavetítéséhez, miközben zenei gyűjteményedet hallgatod. Alternatív megoldásként csatlakoztatható egy AV-vevőhöz id HDMI-n keresztül.

Öt előlapi, előre beállított funkciógomb
Az előlapon öt, előre beállított funkciógomb található a DAB + / FM rádió vagy az internetes rádióállomások számára.

Multiroom
A CocktailAudio szoftvercsapata Multiroom (Group Play) funkciót fejlesztett ki, így még a nagy felbontású zene is, beleértve a DSD, MQA, 192Khz / 24Bit HD FLAC, WAV, zökkenőmentesen lejátszható az otthon bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játszd le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy játszd ugyanazt a dalt két eszközzel, Bal/Jobb csatorna, tökéletes szinkronban.

Beépített aptX HD Bluetooth vevő
Streamelhetsz dalokat ugyanazon hálózat más kompatibilis eszközeire és fordítva.

Apple Airplay és Spotify Connect

A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25 megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.
 
Távirányító testre szabott távoli alkalmazással - MusicX NEO

Irányítsd az N25-öt a testre szabott távvezérlő alkalmazással, a MusicX NEO-val, amelyet a K + F csapat gondosan fejlesztett ki a teljes, mégis egyszerű és intuitív vezérlés érdekében.
 
A főbb zenei streaming szolgáltatások integrálva

Streaming több száz internetes rádióállomásról, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer, Napster, Qobuz, HighResAudio stb.
 
Fájlformátumok széles skálájának támogatása

Az N25 támogatja a legtöbb zenei fájlformátumot, például MQA, DSD (64/128/256), DXD (24Bit / 352,8Khz), PCM, 24Bit / 192Khz WAV / FLAC, AAC, CAF, ALAC, AIFF, AIF, MP3 , APE / CUE, Ogg, M3U, PLS stb.
 
Sokoldalú hálózati és alkalmazásvezérlés a MusicX NEO segítségével

Csatlakoztasd az N25-et a hálózathoz, ha zenét szeretnél továbbítani más eszközökről, például NAS-meghajtókról, megosztott mappákról a PC-ről, és távolról irányíthatod az egészet a MusicX NEO-n keresztül. Az N25 különféle hálózati protokollokat is támogat, beleértve az UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client stb.
 
Robusztus és erős, teljes méretű ház

Az N25 előlap 10 mm vastag alumíniumból készül, precíz CNC-vágással gyártva, amely egy masszív fémvázra van rögzítve. Ez a szilárd és stabil felépítés kiváló minőségű lejátszást tesz lehetővé.

aptX HD Bluetooth
Küldjön az N25-n keresztül közvetített vagy szolgáltatott zenét Bluetooth fejhallgatóra vagy Bluetooth hangszóróra. Az opcionális N25 Bluetooth adó modul különféle audiokodeket támogat, például SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD. * Bluetooth adómodul szükséges.

Music Database
Az N25 kiváló zenei adatbázissal rendelkezik, amely nagyon szép és kényelmes funkciókat kínál, például keresés, szöveges vagy borítós megjelenítés, különféle rendezés, különféle nézetek stb.
Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
HD WAV / FLAC - 24 Bit/192 KhzPCM - 32 Bit/384 KhzDXD - 24 Bit/352.8 KhzDSD - DSD64/128/256
Beépített DAC modul
Sabre³² ES9018K2M
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth aptX
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Processzor
kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9
Hálózati platform
NOVATRON MusicX NEO
AirPlay kapcsolat
AirPlay kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Qobuz
Qobuz
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
-/1 pár
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/1
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/1
Használati utasítás
Használati utasítás
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
440 x 73 x 260 mm
GYÁRTÓ
Coctail Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek